• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dersane Eğitim Danışmanlığı

pamuksekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
1.145
3
116
İstanbul
Kızlar selam,
yarın beni dersane eğitim danışmanlığı iiçin görüşmeye davet ettiler ama konuştuğum sırada başım kalabalıktı soramadım nedir içeriği diye?
Bilenler varsa bana yardımcı olabilirler mi?Nedir dersanede eğitim danışmanlığı?Ne yaparlar?mirmirmirmir

zaten herşeye tuaf tuaf isimler veriliyorlar
tezgahtar oldu satış danışmanı
dershane eğitim danışmanı nedir bende bilmiyorum dershanede çalıştığım halde
bölümünüz nedir bilmiyorum.eğitim mezunu değilseniz belki kayıt yapan kişi olabilir

aradığı özellikler excelde işlem yapabilmen ve de word de öğrenciler için olsun hazırlanan tablo halinde çıktıları word de yaptırıyorlar.(tabi bunları çok kısa süre içinde hazırlaman gerekiyor)

Evet kızlar dersane eğitim danışmanı:Okullara giden ,yıllık ödüllü sınavları öğrencilere duyurmak için müdürü ikna eden,sınavlar sonrası tel.noları alınan velileri ikna için tek tek arayan,geldikleri zaman dersanede görüşen kaydını yapan kişilere deniyormuş.
Hepsi tamam da ben sabah 8.30 akşam 9.30 çalışsam eşim beni terkeder kesin.Eve gelmem 10.30'u bulsa ooooo.
Tahminimce maaşı tatmin edicidir.prim+maaş+sigorta+yemek...Haftanın 6 günü çalışılıyor.
Yani dersanede satış pazarlama yapıyosun.Bu konuda çok hassas olduğum için yapamayabilirim,insanları ikna etsem sonra o kişiler memnun kalmazsa vicdan azabı çekerim kesin.
Kabul etmedim nitekim..

kaydirigubbakcemile5Merhaba arkadaşlar . Çok şükür ben de iş buldum. Yarın eğitim danışmanı olarak işe başlayacağım. Maaşı iyi. Okul günleri dışında iş yok herhalde, çalışma saatleri esnek. İşim sadece okullara gidip, deneme sınavı yapmak için müdürleri ikna etmek olacakmış. Zaten MEB'dan iznim varmış. Sınav kağıtlarını alıp gidiyorum. Başarılı çocuklar burs kazanıyorlar. İlerleyen günlerde öğrendikçe yazarım. Güzel bir işe benziyor. Harçlığım çıkacak en azından.:sm_cool::sm_cool:

:smiley-cool:arkadaslar merhaba bende dun gorusmeye gıttım eğitim danışmanlığı için kabul edıldım eğitime baslıcam..ama ingilizce kursunda. sanıyorum kayıt işlemlerı ve öğrenci aramaları iş. devamlı telefonla konusulacagını soyledıler yorumlarınızı okudum bızı de mı okullara gonderıyorlar. eğlenceli bir şe benziyor. ama sanırım ben de tam olarak eğitimde ne olduğunu anlayacagım.

öğrencileri bulunduğunuz kurumda eğitim için ikna etmek bununla birlikte ne kadar cok telefon numarası ve kayıt o kadar cok prim kızlar:)

Kızlar bişi sorcam bende iş arıyoken bu işle karşılaştım ve görüşmeye gittim..
telefonla ikna ettikden sonra eve gidip görüşcekmişim bu ne yahuuu eve de mi gidiliyo gerekçe ne niye gidiliyo?
saçma sapan değilmi
?
bilgisi olan anlatabilir mi>?

kızlar banada yarın için randevu verdiler
tam diyordum ki saha değildir herhalde bu sefer adamakıllı bir şeydir ama burada ve nette kimsenin detaylı bir bilgisi yok
biraz üzüldüm şimdi bu da adamakıllı bir iş değil =(
beni de ingilizce kursundan aradılar bakalım
yarın size detaylı bilgi vereceğim
en azından tekrar sorup merak eden olursa düzgün bir bilgi elde etsin:ssz:

Kızlar bişi sorcam bende iş arıyoken bu işle karşılaştım ve görüşmeye gittim..
telefonla ikna ettikden sonra eve gidip görüşcekmişim bu ne yahuuu eve de mi gidiliyo gerekçe ne niye gidiliyo?
saçma sapan değilmi
?
bilgisi olan anlatabilir mi>?

canım sen soralı baya bir zaman olmuş ama söyleyim yine de bilgi edinmek isteyen olursa
o kulvara da eğitim danışmanı diyorlar ama değişik o. arkadaşım yapmıştı telefonda ikna ettiğin ailelere eğitim seti satma gibi bir şey
akşam gisiyorsun ki aile evde olsun. gündüz başka bir çalışan telefonlarla ayarlıyo. akşamki grupta gidiyor.
güya emekli hocalarla vs gidiyorsun ama her şey para her şey dolandırıcılık artık
bankalar portföy, sigorta şirketleri de kapı kapı gezer, çağrı merkezi satış yapar hepsi aynı.

ne yaptın bu arada baya olmuş iş bulabildin mi canım sen =)

Son düzenleme:
canım sen soralı baya bir zaman olmuş ama söyleyim yine de bilgi edinmek isteyen olursa
o kulvara da eğitim danışmanı diyorlar ama değişik o. arkadaşım yapmıştı telefonda ikna ettiğin ailelere eğitim seti satma gibi bir şey
akşam gisiyorsun ki aile evde olsun. gündüz başka bir çalışan telefonlarla ayarlıyo. akşamki grupta gidiyor.
güya emekli hocalarla vs gidiyorsun ama her şey para her şey dolandırıcılık artık
bankalar portföy, sigorta şirketleri de kapı kapı gezer, çağrı merkezi satış yapar hepsi aynı.

ne yaptın bu arada baya olmuş iş bulabildin mi canım sen =)

yoo çalışmıyorum:31:

merhaba arkadaşlar ben bugün 2 tane eğitim danışmanlığı için görüşme yaptım
iki yerde hemen hemen aynı
ikiside bir ingilizce kursu ve gelenlere bilgi verme öğrenci takibi sosyal medya da tanıtım telefon trafiği yönetme vs
temiz iş gibi geldi bana
kapı kapı gezmek ve illa bir şey satmak zorunda değilsin:1:

fakat saatleri çok ağır,hafta sonu izin yerine haftaiçi izin kullanılıyor bunda bir sıkıntı yok evli değilim ne de olsa ve nişanlımında pazarları tatil değil.
sabah 9 akşam 19.30
cumartesi 18.30
pzr 17.30
yol yemek yok 1.100 tl civarı

diğer yer ise sabah 9 akşam 18
ücret konuşmadık ön mülakattı 2. yere kanım ısındı açıkcası saatleri iyi bayan çalışanı da vardı.

mülakat değerlendirildikten sonra arayacaklar
açıkcası bu dalda tecrübem yok
tecrübesi olanda başvurmuş
ama başvuru cv mde tecrübem olmadığı halde aradıklarına göre sırf tecrübeye bakmıyorlar demek.

:44:

iş bulamadın mı hala
bu arada ben görüşmeye gittim genel bilgi vereyim hemen topiğe yeni bir mesajda

Ben o tarz işler yapamıcama karar verdim..
evliyim 1 tanede çocuğum var can sıkıntısından çalışmayı düşünüyordum ama kurslar,spor falan derken zaman öldürüyorum..
sana kolay gelsin.

Ben o tarz işler yapamıcama karar verdim..
evliyim 1 tanede çocuğum var can sıkıntısından çalışmayı düşünüyordum ama kurslar,spor falan derken zaman öldürüyorum..
sana kolay gelsin.

tabi evliysen zor olur çocuk ve ev işleri.
en güzeli boşver :ssz:
sana da kolay gelsin canım

Back