Ders Seçiminde Yardım!!

edahicret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
30
0
arkadaşlar ben üniversiteye yeni kayıt oldum. ders seçimi yapılıyor bugünden 15ine kadar. fakat;
Üniversitemize yeni kayıt olan hazırlık ve 1. sınıf öğrencilerinin derse yazılımları doğrudan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca yapılacaktır
şeklinde bir madde yer alıyo okulun sitede. girişimi yapıyorum ama seçili hiç ders yok :benneyaptımki ögrenci işlerine gitmem gerekiyo mu? napmalıyım danışmanım mı seçecek dersleri Çok üzgünüm çoook :1no2::1no2:

1. sınıflar için oryantasyon programları oluo okulu tanıtan gidişatı gösteren falan falan.. o programda öğretiliomuş bu türlü şeyler. en azından bnm okulumda öyle olacak. sen kendi okulun için böyle bir şey var mı öğren. eğer yoksa ders kayıtları için öğrenci işlerine gitmende fayda var

canım ilk senen olduğu için hangi dersi alcanı bilmediğinden okul bunu otomatik olarak ayarlar muhtemelen. zaten ilk sene ilk dönem üstten yada alttan derin olmayacağı için okul seçer standar ama okulun ara bi sor yinede.

Hazırlık ve 1. sınıfların ders kaydı ilk dönem öğrenci işleri tarafından yapılır senin herangi bişey yapmana gerek yok üniversiteye kaydını yaptırmış olman yeterli..ders kaydı süresi bitip danışmanlarda onayladıktan sonra sayfanda dersler gözükür..

Ben de yeni kayıt oldum.
Benim sayfamda da kullanıcı ve şifre istiyor. Anlayamadım.

Ben de yeni kayıt oldum.
Benim sayfamda da kullanıcı ve şifre istiyor. Anlayamadım.

kullanıcı adınızı ve şifrenizi okul açıldıktan sonra size verecekleri öğrenci belgesinden bulabilirsiniz.şuanda bulamazsın.diğer arkadaşların dediği gibi 1,sınıfta hangi dersleri seçeceğinizi kendileri belirliyor.

X