• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ders çalışamıyorum fikirlerinize ihtiyacım varrr

rabia1984

SaBıR ve ZaMaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.363
8
358
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben Aöf Lisans mezunuyum ama bu yıl KPSS B grubundan sınava girmek istiyorum.Evdeyim 2 yaşında bir kızım var.Ders çalışmak çok istiyorum ama kitabı açar açmaz sıkıntıdan patlıyorum ve 5 dkya kalmaz kitabı kapatıyorum.Ne olur fikir verin nasıl sıkılmadan ders çalışabilirim? Buradaki herkesin yorumlarını okudum herkes müthiş çalışıyor.Ben gerçekten memur olmak istiyorum özel sektörde çalışmak istemiyorum..Off ben ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim??

Merhaba...
Ben aöf 2.sınıfım ve eylülde ki kpss ye giricem...
Ve bende senin gibiyim..Bu sene resmen sınav senem...haftaya vizeler sonra finaller dgs, kpss, dhbt derken kitaplarla nefes almam gerekiyor...
Gel gör ki şuan burda oldugumdan anlaşılacagı üzere çok çalışasım yok...

Yine de çalışmak istemediğim zamanlarda sürekli kendimi " bugünün telafisi yok gerçekten istiyorsan yap kurtul" diyorum...
Ve kendimi zorluyorum....
Sana yardımcı olamadıgımın farkındayım ama seni çok iyi anlıyorum....

He bi de başaracagım zaman yaşacagım mutlulugu düşünüp kendimi motive ediyorum :)
Sende kendini bi memur olarak hayal et ve bunun için çalışmaya mecbur oldugunu nefsine hatırlat...
Rabbim zihin açıklıgı versin...

Son düzenleme:
Uhibbuke tatlım yorumların için çok teşekkür ederim ne kadar kendimi telkin etsemde bir türlü azimle çalışmaya başlayamıyorum.

rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar,

Ben Aöf Lisans mezunuyum ama bu yıl KPSS B grubundan sınava girmek istiyorum.Evdeyim 2 yaşında bir kızım var.Ders çalışmak çok istiyorum ama kitabı açar açmaz sıkıntıdan patlıyorum ve 5 dkya kalmaz kitabı kapatıyorum.Ne olur fikir verin nasıl sıkılmadan ders çalışabilirim? Buradaki herkesin yorumlarını okudum herkes müthiş çalışıyor.Ben gerçekten memur olmak istiyorum özel sektörde çalışmak istemiyorum..Off ben ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim??

Mrb cnm öncelikle ders calsmaya yeni mi basliycan yoksa öncesinde baslamismiydn diye soraym çünkü 2 buçuk ay kaldi snva???

Kendimden bahsedeym sana biraz çünkü az çok sartlarmz ayni.benmde 2 yasinda bir kizim var lisans mezunuyum 5 aydr ders calisiyorm konularm hemen hem bitti tekrar asamasndaym..tabi bazen motivem düşüyor ama bunu çok uzatmamaya calisiyorm bir yada iki gun suruyor enfazla..kendi kendimi motive etmeye calisiyorm az daha sabret okadr emek verdn cocugunla esinle gecircegn zamanlardan fedakarlik ettin arkadaşlarından cevrenden uzak kaldn ders calistn ve bunların bi karsiligi olmali o da snvdan iyi bir puan alp memur olman diyorum.vicdanm çok rahatsız oluyor kizima yeteri kadar zaman ayiramiyorm DİE ama gecici bi durum DİE kendimi teselli edyrm.Esim hadi film izleyelm dio ders calismam lazm diyorm boynunu bukuyor az kaldi sabredn diyorum esimde su snv olsada bitse artk dio..bir de soru cozum DİE bi topigmz (sayfamz) var.güzel bi ortam.hergun yaptgmz calismalarmzi yaziyorz arkadaşlarla birbirimizi motive edyrz oraya da beklerim cnm.buarada kizimin geleceği aklima geldkce hirslanyrm o benim cektgm skntilari çeksin istemyrm çünkü benim ünv dönemim maddi acidan çok skntili gecmisti..

Back