• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders çalışamıyoruumm imdaat:((

Evet cok sıra oluyor 1-2 saat sıra beklediğim oldu, ama gece 12 ye kadar acık oldugu icin degiyor acıkcası
Sabah ilk acılıs saatinde giderseniz az sıra beklersiniz
Ama öglen giderseniz 2 saat beklersiniz
Aksam 8den sonra da sıra az oluyor

Müjgan salonunu tavsiye ederim en büyük salon oldugu ocin en ferah ve yuksek tavanlı oldugu icin en sessiz yer :)

Hiç gitmedim ama son zamanlarda evde verimli calisamiyorum. Eğer ise yarayacaksa ben de orda çalışmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç gitmedim ama son zamanlarda evde verimli calisamiyorum. Eğer ise yarayacaksa ben de orda çalışmak istiyorum

Ben cok seviyorum orayi ama dedigim gibi 11.00-20.00 arasi baya sıra oluyor
Bir de girdin mi binadan dısarı 15 dakkadan fazla cikmaman gerek
Ama bina icinde takiliosun genelde cay iciyosun yemek yiyosun filan
Sabah 9 aksam 24 ordayim ben sinav zamani :9:

Ben cok seviyorum orayi ama dedigim gibi 11.00-20.00 arasi baya sıra oluyor
Bir de girdin mi binadan dısarı 15 dakkadan fazla cikmaman gerek
Ama bina icinde takiliosun genelde cay iciyosun yemek yiyosun filan
Sabah 9 aksam 24 ordayim ben sinav zamani :9:

Ben de bi deneyeyim bakalim :)

Evdeyken alıyorum notları önüme sesli bir şekilde beynime girene dek okuyorum biraz yavaş oluyor ama benim çalışmam böyle genelde :)

Türkçe alternatifini bulamadım ama eğer ingilizce biliyorsanız şunu öneriyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=8ekuOkSUVOY

bu karmaşık geldiyse videodaki noktalara tıplarken her ne kadar ders çalışmak için yeterince motivasyonum ve konsantrasyonum olmasa da kendimi derinden ve tamamen seviyor ve kabul ediyorum cümlesi eşliğinde tıplama yapabilirsiniz. ders çalışmamı engelleyen tüm sebepleri temizliyorum, tüm olumsuzlukları ortadan kaldırıyorum şeklinde.

daha sonra olumlu cümleler kurarak, her geçen gün çalışmayı daha çok seviyorum, dersime daha çok odaklanıyorum, bilgiler kolayca zihnime yerleşiyor, başarıya ulaşmak benim için çok kolay, ben bunu hakediyorum şeklinde.

aklınıza geldikçe, ders çalışırken dikkatiniz dağıldıüı anda, kendinizi internette amaçsıza gezinirken bulduğunuz anda :)) her zaman her yerde köprücü kemiğine tıplayın, bilinçaltınıza hatırlatmış oluyorsunuz, kolay gelsin..

Back
X