Dermonox Kullanan var mı ?

bu arada kızlar tuz ve limon kullanımı ile ilgili yöntemler değişik.
- kimi diyorki önce limonu sık ov,sonra üstüne tuz dök ve ov.
-kimi limonu sık, içine tuzu(kaya tuzu daha iyi veya ev tuzu)koy karışımı sür.
SORU HANGİSİ DOĞRU?
SORU:2: Kaç gün yapılacak. 1 kere mi,3 gün mü?

bu arada kızlar bugün dermonox'un internet sitesine 7 aydır kullanıp,hiç sonuç alamamamın nedeni ile ilgili bir açıklamaları olur mu diye mesaj attım. bakalım cevap gelecek mi?

Merhaba,
Dermoface ilk üretilen ve sanırım 33 tl ye satılan bir üründü,Daha sonra geliştirildi bir yıl sonrada ilave bitkiler eklendi ve dermonox olarak satışa sunuldu.Dermoface kullanan ve sonuç alan müşterilerimiz çoktur.Eğer doğru kullandıysanız sonuç almanız gerekirdi.Aşağıda belirttiğim şekilde kullamanız gerekirdi.
Ürünü ağda yaptıktan hemen sonra 5 dakika içinde bölgeyi temizleyip kurulayın ve dermonox,u dairesel hareketlerle bölgeye yedirin.Daha sonra hergün günde 1 kez o bölgeye ürünü dairesel hareketlerle yedirin 20 gün sonra 2.ağdayı yapacağınız zaman tüylerin %15-35 gibi(kişinin yapısına bağlı) çıkmadığını göreceksiniz.2.ağdadan sonra tekrar yine 20 gün süre ile günde 1 kez ürünü ağda yapılan bölgeye uygulayın.ve 3.ağdayı yapacağınız zamanda tüylerin %50-70 gibi çıkmadığını ve tüylerin inceldiğini göreceksiniz.3.ağdayı yapın ve yine 20 gün devam edin(mümkünse aynı saatlerde örneğin ağda yaptınız akşam 21 de ertesi günü yine 21 de uygulayın)3.ağdadan sonrada %5-10 gibi kalırsa onlarıda ağda ile alıp bitene kadar uygulayın.Ürünün kullanımı kolaydır.Her akşam ürünü uygularken sürülecek bölgenin lif veya kese ile temizlenerek kullanılması sonucu hızlandıracaktır zira kılların köküne dermonox daha hızlı ulaşacaktır.
Bu şekilde kullandıysanız sonuç almanız gerekir.7 kere kullandım diyorsunuz kaç kutu almıştınız?Sağlıcakla kalınız.

ergul yılmaz::

Son düzenleme:

------GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ İNSANI APTAL YERİNE KOYUYORLAR. BENDE CEVABEN DEDİMKİ,
*7 AY 8-9 KERE KULLANDIM TABİKİ DEDİĞİNİZ GİBİ KULLANDIM.
*BİRGÜN BİLE AKSATMADIM. AYRICA İLK ÜRÜN OLMASI SİZİN SAVUNMANIZ OLAMAZ.
*ÇÜNKÜ ONDADA SİZ "EPİLASYONDA YÜZYILIN MUCİZESİ".2-3 AĞDADAN SONRA TAMAMEN KURTULACAKSINIZ DİYE SATTINIZ
BİZDE ALDIK. BU NE SAÇMALIK.O ZAMAN SATMASAYDINIZ.İNSANLARI KANDIRDINIZ GELİŞTİRİLMRMİŞ ÜRÜN SATARAK...
*TEK KAZANCIM 8-9 TANE HEMATİT BİLEKLİĞİM OLDU.
YOK YOK KIZLAR BU SAÇMA CEVAPTAN SONRA GERÇEKTEN BUNA İNANMAYIN ARTIK....BENCE BU SAYFAYI BUNLA BERABER KAPATALIM.KONUŞMAYA GEREK YOK. ZATEN KULLANIP YAZAN DA YOK.nERDESİNİZ KIZLARRR?
SADECE İKİ KİŞİ YAZDIK...

benim yazdıklarımdan sonra sanırım bu konu kapandı kızlar:))
Bu arada 2. mesajıma cevap yazamadılar hala.....
üzgünüm ama kandırıldık.

Tekrar merhaba kızlar kullanmaya başladığımdan beri favorilerde sanki biraz azalma var çene tüylerim yumuşadı ama azalmadı :2: ağdadan mı onu bilmiyorum ama bıyıklarda hiç azalma var gibi gelmedi bana sadece yüzüme kullandığım için az gidiyor bu kutu bitene kadar deneyeceğim başlamak isteyen arkadaşlar biraz beklesin ümidimi tüketmeden hergün kullanmaya devam ediyorum ben özellikle kullanmadan önce kullanım şekli ile ilgili detaylı bilgi istedim söylenilen herşeye harfiyen uyuyorum bakalım ne olacak bekliyorum merakla

slm kızlar bende dermonox kullanıyorum.1,5 ay oldu bikini bölgesinde başladım kıl kökleri çok sertti ama şuan daha yumuşak bir halde ve çok azda azalma oldu birde geç uzuyor artık....

Merhaba arkadaşlar;

Düzenli olarak yazacağımı söylemiştim. Ben kullanmaya hala devam ediyorum tüylerde yumuşama oldu ama azalma derseniz moral bozmak gibi olmasın ama yok :2: şu yüz tüylerimden kurtulmak istiyorum artık kendimi darvin teorisinde 5. seviyede kalmış gibi hissediyorum çok utanıyorum
Lazer epilasyona gideyim diyorum ama oda yüzde çok iyi sonuçlar vermiyormuş vücuduma gidiyorum çok memnunum ama yüzümde hala şüpheliyim

Bende dermonox kullanıcısıyım. yüz bölgende kullanıyorum. benim özellikle çenemdeki kıllar kalın ve sertler.
Bir ay gibi bir süre kullandım 2 defa ağda yaptım ama ciddi bir incelme oldu ayrıca azaldıda.Artık erkek sakalı gibi batmıyor sadece yumuşak tüy oldular.
Yüzüm tahriş sonucu yara olduğu için biraz ara vermiştim ama yaralar geçti şimdi ağdamı yapıp devam edicem.
Bana sorarsanız ben tavsiye ederim

arkadaşlar böyle bir ürün olsa dünyada patlama yaratır herkes kullanır
bunlar hep para tuzakları
bü ürün çıkardık bu sefer kesin çözüm diye çıkıyolar ama fasa fiso hep
ah ah bunları yapanların yatıcak yerleri yok valla
tüketiciye böyle yalan beyanda bulunuyolar sora biz hayal kırıklığına uğruyoruz.
bi kilinik test dayanağın yoksa nasıl yok yüzde 90 yüzde 100 tüylerden kurtarıyoruz gibi şeyler yazabiliyolar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…