kızlar en pahalısı olsun ama kesin olsun ben aldım ve reglimin bitmesini bekliyorum eğer işe yararsa önce psikolojimi kurtaracak sonrada herkssi bilgilerimi paylaşıcam merak la bekliyorum dua edin bana çünkü bu kıl tüyden çok çekiyorum inşallah bu kurtarıcım olucak dua edin benim için lütfen
ya bende sipariş vermeyi düşünüyorum. inşallah işe yarar. kullanıcak arkadaşlardan ricam lütfen gelişmeleri uraya yazsınlar. ben sürekli takip ediyorum. bıktım artık şu tüylerden. geç çıkarsa ona bile razıyım..
şöyle canım sepmremaj ismi ürünlerini değiştirdi yani sempremajla anlaşan şirket yollarını ayırdı ve epilamor oldu yani aynı şey ben bizzat konuştum elimdeki sempremaj şirketinden geln ama onlar artık satamıyor bu ürünü kızlar gerçekten bende daha denemedim ve korkuyorum ya sonuç alamassam diye ödüm kopuyor çünkü konularımada bakarsanız anlasınız ne kadar sıkıntı çektiğimi dua edin ne olur ....
yaaa kızlar Allah aşkına yaa epilamor mu dermonox mu sempremaj mı valla kaç saattir netin başındayım kafam allak bullak olduben geç bile çıkarmasına razıyım ama artık dayanamıyorum yüzümdeki kıllardan kurtulmak istiyorum... kesin bişey söyleyin kullanan arkadaşlar lütfen paylaşın bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?