• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermonox Kullanan var mı ?

april01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
125
0
96
45
Manisa
ÜRÜNÜMÜZÜN KULLANIMI ÇOK BASİTTİR;

1- Epilasyon veya Ağda uygulaması yapılan bölgeye, Nbp Dermonox'u sürünüz.

2- Nbp Dermonox'u her gün aynı bölgeye uygulayınız.

3 - Tüyleriniz ikinci defa çıkarken ciddi oranda azalma ve incelme olacaktır.

4- Genellikle ikinci ağda veya epilasyon uygulamasından sonra tüyleri tamamen yok eden Nbp Dermonox, En geç üçüncü ağda veya epilasyon uygulamasından sonra tüyleriniz bir daha çıkmamasını sağlayacaktır. Cildiniz prüsüz bir hale gelecek.

NBP DERMONOX'UN ÖZELLİKLERİ

- Ürünümüz tüyleri tamamen yok eder.
- Cildi pürüzsüz bir hale getirir.
- Ciltte bulunan gözeneklerin kapanmasını sağlar.
- Bay ve bayan için kullanıma uygundur.
- Tüm detayları internet sitemizden ve müşteri hizmetlerimizden öğrenebilirsiniz.

AĞDA VE EPİLASYON UYGULAMASI

• Epilasyon uygulamalarının tamamının vücutta ne gibi olumsuz etki bıraktığı hala tartışılmaktadır.
• Epilasyon uzun vadede pahalı bir yöntemdir.
• Ağda ve silk epilasyon uygulaması cildi tahriş ettiği açıkça ortadadır. Can acıtan yöntemlerdir.
• Ağda uygulamasından sonra açıkça fark edecek gözenekler oluşmaktadır.
• Jiletle alınan tüyler daha fazla kalınlaşmasına sebep olmaktadır.

Kullana var mı bu ürünü eğer gerçekten burada yazdığı gibiyse sipariş vermek istiyorum. Bıktım artık kıl tüy işinden :105:

arkadaslar aynı nitelikte bi üründe ben duydum epilamor diye.Yani epilamorla sempremj aynı içerkte sanırım. dermonox ama en ucuzları vee ben gerçekten merak ediyorum. çünkü vaadettikleri %100 yok etme.. bende kullanan varsa gerçekten yorum almak istiyorum.

kızlar en pahalısı olsun ama kesin olsun ben aldım ve reglimin bitmesini bekliyorum eğer işe yararsa önce psikolojimi kurtaracak sonrada herkssi bilgilerimi paylaşıcam merak la bekliyorum dua edin bana çünkü bu kıl tüyden çok çekiyorum inşallah bu kurtarıcım olucak dua edin benim için lütfen

kızlar en pahalısı olsun ama kesin olsun ben aldım ve reglimin bitmesini bekliyorum eğer işe yararsa önce psikolojimi kurtaracak sonrada herkssi bilgilerimi paylaşıcam merak la bekliyorum dua edin bana çünkü bu kıl tüyden çok çekiyorum inşallah bu kurtarıcım olucak dua edin benim için lütfen

Allah yardımcın olsun ya inşallah faydasını görürsün bende senin gibi bıktık şu kıldan tüyden dermonox diye bi ürün varmış onu araştırıyodum bende acaba gerçekten dedikleri gibimi tamamen yok ediyomu.tam emin değilim ama alıcam galiba en sonunda yapıcak başka çare yok

Ben telefon açtım çok idaalı konuştular. Ben sipariş verdim. Ama hakikaten hiç kullanan yokmu? Sonuçta sitede üçbin küsür satıldı yazıyor.

ya bende sipariş vermeyi düşünüyorum. inşallah işe yarar. kullanıcak arkadaşlardan ricam lütfen gelişmeleri uraya yazsınlar. ben sürekli takip ediyorum. bıktım artık şu tüylerden. geç çıkarsa ona bile razıyım..

kızlar dermonox almadım ben beyaz tvyi takip edin bitki uzmanı ömer faruk acartürk anlatıyor seda sayanın programında falan ben epilamor aldım çünkü açıklamsı bilimsel olarak yapıldı ucuz ürünler çok fazla fayda sağlamaz bilginize epilamor diye aratın googleden orda onlayn görüşme yapın dermonox bioder gibi geldi bana ama epilamor 21 gün sonunda tamamen yok ediyomuş ben onu aldım

milida inşallah kurtulursun istenmeyen tüylerinden.Lütfen burdada gelişmleri paylaş bende almayı düşünüyorum ama yorumunu merak ediyorum öncesinde..

ya bende sipariş vermeyi düşünüyorum. inşallah işe yarar. kullanıcak arkadaşlardan ricam lütfen gelişmeleri uraya yazsınlar. ben sürekli takip ediyorum. bıktım artık şu tüylerden. geç çıkarsa ona bile razıyım..

siz daha öncede tüm başlıklarda sempremajı övüyordunuz ,bu epialmor da onunla aynı 21 gün iddası içinde ne oldu sempremaj ile istenilen alınamadı epilamora mı döndü tamda sempremaj sağlammı acaba diye düünürken ,bari deneyimlerinizi paylaşın

şöyle canım sepmremaj ismi ürünlerini değiştirdi yani sempremajla anlaşan şirket yollarını ayırdı ve epilamor oldu yani aynı şey ben bizzat konuştum elimdeki sempremaj şirketinden geln ama onlar artık satamıyor bu ürünü kızlar gerçekten bende daha denemedim ve korkuyorum ya sonuç alamassam diye ödüm kopuyor çünkü konularımada bakarsanız anlasınız ne kadar sıkıntı çektiğimi dua edin ne olur ....

şöyle canım sepmremaj ismi ürünlerini değiştirdi yani sempremajla anlaşan şirket yollarını ayırdı ve epilamor oldu yani aynı şey ben bizzat konuştum elimdeki sempremaj şirketinden geln ama onlar artık satamıyor bu ürünü kızlar gerçekten bende daha denemedim ve korkuyorum ya sonuç alamassam diye ödüm kopuyor çünkü konularımada bakarsanız anlasınız ne kadar sıkıntı çektiğimi dua edin ne olur ....

canım inşallah faydasını görürsün ya bende dermonoxu araştırıyorum ama daha karar veremedim.ama sen bi kullan faydasını inşallah görürsünde bende alırım ekliycem gelişmeleri ben sürekli girip takip ediyorum mjutlaka haberdar et bizleri

yaaa kızlar Allah aşkına yaa epilamor mu dermonox mu sempremaj mı valla kaç saattir netin başındayım kafam allak bullak oldu :37: ben geç bile çıkarmasına razıyım ama artık dayanamıyorum yüzümdeki kıllardan kurtulmak istiyorum... kesin bişey söyleyin kullanan arkadaşlar lütfen paylaşın bizimle

yaaa kızlar Allah aşkına yaa epilamor mu dermonox mu sempremaj mı valla kaç saattir netin başındayım kafam allak bullak oldu :37: ben geç bile çıkarmasına razıyım ama artık dayanamıyorum yüzümdeki kıllardan kurtulmak istiyorum... kesin bişey söyleyin kullanan arkadaşlar lütfen paylaşın bizimle

arkadaşım bende senin gbiyim hangisini alıcağımı şaşırdım epilamoru alan arkadaş var ama regl inin bitmesini bekliyo daha kullanmadı yani kullanıcak tabi sonucu bekleme aşaması var oda 1 ayda aşağı belli olmaz bekliyim sonucu görücez hepbirlikte

Back