Sivilceli Ciltler Dermokil yüz maskesi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
denemelik olanı aldım 2 sefer uyguladım ama düzenli olarak değil kkullanıpta faydasını gören varmı acaba :S

Dukkanim oldugu donemde dermokil satiyordum ben.

Cok memnundu musterilerim.

Tavsiye ederim. Ayrica cildi kadife gibi yapiyor.

Dermokil hic kullanmadim ama urunlerinin cok iyi ve dogalligi konusunda baya bilgi edinmistim.
Dermokil kullanip memnun olmayan biri duymadim, fakat onunda diger urunler gibi bir cok urunu mevcut.
Cildin icin en iyi olanini secip kullan bence.. Insallah faydasini gorursun

Ben cildim icin Yves Rocher`in kil maskesini kullaniyorum ve cok memnunum.
artik yuzumde sivilce ve siyah nokta olmuyor...

canım benim cildim yağlı ve sivilceli(çok yok ama yinede dönem dönem artabiliyo) ben kullanıyorum dermokiln maskesini ama yağlı ciltler için olanını almıştım memnunum haftada 2 kere kullanıyorum daha bi duruluk veriyo

Arkadaşlar bunun konusunu da actim ama herkese duyurmak istiyorum oriflame pure skin derinlemesine etkili jel üç günde sivilce ve özellikle lekeye etki etmeye basliyo kodu 20195 kesinlikle deneyin şu an indirimde 10lira ama gercekten etlili ben cok memnun kaldım pure skin in tüm serisini kullaniyorum daha pazartesi basladim simdiden gecmeye basladi ne kadar mutlu oldum aanlatamam mucize gibi geldi

dermokili düzenli değil ama kullandım memnun kaldım, cildi pürüzsüz yapıyor. benim şimdi acne siyah nokta sorunum yok ama ergenlik döneminde sıktığım sivilcelerin bilumum izleri var, onlar için ne yapabilirim bilen var mı, forumlar o kadar karışık ki oku oku bitmiyo:'(

ben de kullandım malesef düzenli kullandım hem de arkadaşımla beraber aldık ikimiz de kullandık yüzümüz sivilce tarlasına döndü, satan amca önce sivilceleri kusturur sonra tedavi eder dedi ama tedavi falan etmedi habire sivilce çıkardı yüzümüzde şimdi onun neden olduğu sivilceleri geçirmek için dünya kadar ilaç kullanıyorum, 2 sivilce için aldığım ilaç 30 sivilceye neden oldu yüzümde :S

Bioderma veya niveanın peelingini al haftada 2 kere yap geçiriyor ben ilk niveayı kullandım çok memnun kaldımm şimdi de bioderma yeni başladım

dermokıl ın teklı kullanım maskelerı bıde buyuk kutsunda olan urunlerı gercekten guzel yuzu bembeyaz yazpıyo ama olsun yınede guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…