• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Dermokil Yağlı Saçlar için şampuan kullanan var mı?

Kedimi7_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
851
0
0
Diğer
Kızlar meraba benim saçlarım çok yağlı..Dermokil Yağlı Saçlar için şampuan almayı düşünüyorum..Bazı yerlerde boyalı saçları sertleştiriyo yazılmış, soru işartei kaldı aklımda..Acaba kullanan var mı? Yorumlarınızı alalım :28:

dermokili bilmiyorum ama bence şu bimde satılan A+PLUS ı mutlaka dene.benim saçlarım da akşamı bulmadan sönüp dipleri kokuyodu yalı yağlı şimdi 1 haftadır kullanıyorum ve çok mutluyum.tavsiyem saç kremini de al.krem bu bildiğin alseve vs kremi gibi yapmıyo ağırlaştırmıyo.dene bece..

a plus 2ı ilk yaptığım hafta saçım yumşak ve kaışkandı temizlik kokusu vardı ama sonraki haftalar yine çalı çalı olmaya başladı.kremini falan kullanmama rağmen.benim saçların nemi yok galiba :( çok mutsuzum.saçım kısa küt sürekli topluyorum 70 yaşındaki nineler gibiarkadan kıvırıp tokayla yapıştırıyorum.şekil vermek için maşa ,düzleştirici gereiyo çok ince telli ama sönük çalımsı saçlarıma.bu sefer de 1 hafta yapsam uçları 2 -3 çatala ayrılıyo hemen.şu argan yağı kaldı bi de onu denicem sonra artık ne yapayım benim de kaderim de hiç uzun saçlı olmamak varmış dicem :( 29 yaşındayım sütyen hizası hiç saçım olmadı :( var mı bi önerisi olan.

kızlar peki bu şampuanı kullanan var mı dermokilin koparak dökülen saçlar için olan şampuanı boyut ve fiyat iyi ayrıca gliserinli..
kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum..

$FB,8873,92,dermokil-xtra-strong-koparak-dokulen-saclar-icin-sampuan-750-ml-sampuanlar-dermokil.jpg

bende dermokil kullanmak istiyorum, kullananlar yorum yazarsa ona gore karar verecegim
yorumlardan once kullanirsam ben yorumlarimi yazarim :-))

dermokil kullanmayın kesinlikle ben kullandım bir buçuk ay önce gerçekten işeYARAMIYO. aynı kalsa iyi ağılaştırıyo üstelik ..

Son düzenleme:
Back