Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dermokil ürünlerini öncelikle yakın bir tanıdığım orada çalıştığı için tavsiye ederim.Ürünlerin hepsi doğal ve kil özlü olduğu için hiçbir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.Zaten kendi internet sitemizde de şatışını sunduğumuz ürünler kesinlikle tavsiye ederim.Hattan internetten almak isteyen arkadaşlar için üzerinde ürünleri inceleyebilirsiniz.Ürünün özelliklerine bakabilirsiniz.
Kızlar ben kullandım çok da beğeniyorum, çok güzel bi site açılmış makyajpuan 'dan yorumları okuyabilirsiniz baya beğenilmiş bu maske ucuz fiyata da kaçmaz!
geçen ay gratis mağazasından güzellik uzmanı kızın tavsiyesi üzerine dermokil akneli ciltler için olanı aldım. İlk kullandığım gün güzel bi etki yarattı cildimde fakat birkaç gün sonra 4 sivilce olan yüzümde 10 tane oldu. aldığım yere sordum cildini kusturmuş düzenli kullanımda bir daha olmaz dedi. ama şuan yüzümde 10 dan fazla sivilce var. ürün kullanımını bıraktım tabi ama yüzüm mahvoldu o sivilceler geçecek ama izleri