• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermokil ürünleri hakkında yorumlarınız.

maskesinden memnun kalmadım küçük sivilceler yaptı ve kaşındırdı .alerjik bi cildim var ondan olmalı..

Dermokil ürünlerini öncelikle yakın bir tanıdığım orada çalıştığı için tavsiye ederim.Ürünlerin hepsi doğal ve kil özlü olduğu için hiçbir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.Zaten kendi internet sitemizde de şatışını sunduğumuz ürünler kesinlikle tavsiye ederim.Hattan internetten almak isteyen arkadaşlar için üzerinde ürünleri inceleyebilirsiniz.Ürünün özelliklerine bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben kullandım çok da beğeniyorum, çok güzel bi site açılmış makyajpuan 'dan yorumları okuyabilirsiniz baya beğenilmiş bu maske ucuz fiyata da kaçmaz!

yağlı veya karma ciltler için olan ürünlerinden memnun musunuz? (tonik, temizleyici jel, krem, maske..)

Akneli ciltler için maskesi vardı tek kullanımlık bugün onu denedim. Beğendim akne görünümünü azalttı gerçekten bu hafta tekrar alacağım :)

geçen ay gratis mağazasından güzellik uzmanı kızın tavsiyesi üzerine dermokil akneli ciltler için olanı aldım. İlk kullandığım gün güzel bi etki yarattı cildimde fakat birkaç gün sonra 4 sivilce olan yüzümde 10 tane oldu. aldığım yere sordum cildini kusturmuş düzenli kullanımda bir daha olmaz dedi. ama şuan yüzümde 10 dan fazla sivilce var. ürün kullanımını bıraktım tabi ama yüzüm mahvoldu o sivilceler geçecek ama izleri :(

Haftada 2-3 kere kilini kullanıyorum ve çok memnunum. Parlatıyor ve siyah noktalarıma da iyi geldi, tavsiye ederim.

Back