• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermokil ürünleri hakkında yorumlarınız.

lowe

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
10
0
16
Bolu
Arkadaşlar bir kaç kişiden olumlu eleştiriler aldım ama kullanan kişiler varsa tavsiyelerini alabilir miyim?

Arkadaşlar bir kaç kişiden olumlu eleştiriler aldım ama kullanan kişiler varsa tavsiyelerini alabilir miyim?

bu ürünle ilk karşılaşmam öğretmenler gününde çok sevdiğim bir öğrencim setini getirmişti ilk önceleri tereddüt ettim kullanmada ama kullandığımda boşa tereddüt ettiğimi anladım.şampuanı dogal,kimyasal ürünler içermiyor.yüz temizleme sütü detek kelime ile harika.daha sayamayacağım bir sürü ürünü var.Babannem saçına kil sürerdi ben küçükken hep tuhafıma giderdi şimdi anladım babannem 80 yaşında bile saçının bu derece gür ve sağlıklı olmasının nedenini.bizler hep doğal olmayan herkesin kullandığı reklamı bol olan ürünler kullanmayı seviyoruz toplum olarak.Giderek bu düşünceden vazgeçiliyor insanlar doğal,organik ürünler peşinde bu ürünlerde biride dermokil ben memmun kaldım tavsiye ederim.

bluelifee çok tşk ederim ilgin için bu kadar insan okumuş bir tane cevap yok umarım senin gibi sağlıklı sonuçlar alırım

Ben sampuanını kullandım, oldukça iyi.
Şu an maske ve vücut kremini kullanıyorum, özellikle maske süper diyorum. Cok iyi arındırıp nemlendiriyor.

ben dermokilin temizleme jeli ve nemlendiricisinden memnun kalmadım.hassas bir cilde sahip olanlara tavsiye etmiyorum.s

yorumlara bakılırsa bende denemelıyım

Duymadığım bılmedıgım ne de cok marka varmıs benım de.. :44:

ben dermokilin tek kullanımlık kil maskelerini kullanıyorum son derece pratik bir ürün ben memnunum

Duymadığım bılmedıgım ne de cok marka varmıs benım de.. :44:

mlek cidden hiç duymadın mı :53::53::53:

Ben de tek kullanımlık maske kullandım ama simdi küçük çuval içinde ki kılıni aldım cok güzel ben memnunum. Şampuan almıştm saçları parlak yapıyor ama saçım zor alıştı sert oldu bir süre saç kremi kullanmıştim. Ama artik sadece kilinı kullanıyorum. Tavsiye ederim cok uzun süre yetiyor

mlek cidden hiç duymadın mı :53::53::53:

Gerçekten ılk kez duyuyorum doayı da ılk kez burada duymustum. Aslında eskıden forumda pek takılmazdım son zamanlarda bakıyorum da o kadar degısık konular varmıs kı kk de fotograflar falan fılan bız hanımlar meğer nelerle ugrasıyormusuz dıye şaşıyorum kalıyorum desem yerıdır :)

Ve az önce battanıyesı karelı kızın yorumlarını okuduktan sonra cok fazla marka krem bılmemek daha ıyıymıs gıbı geldı bana ne kadar az şey kullanırsak o kadar ıyı gıbı.. :50:

Tek kullanımlık maskelerinden çokkkkkkk memnunum .
Kullanırken içine birazcık gül suyuda ekliyorum :10:

Maskelerden memnun olanlar 100 ml 15 ml maskelerde ındırım varmıs watsonsda şimdi baktım katolog öyle dedı bana ben de onun yalancısıyım. Hadi yine iyisiniz be kızlar :34:

Maskelerden memnun olanlar 100 ml 15 ml maskelerde ındırım varmıs watsonsda şimdi baktım katolog öyle dedı bana ben de onun yalancısıyım. Hadi yine iyisiniz be kızlar :34:

tatlım indirimde olması iyi güzelde şimdi bu sıcakta kim kalkıpta watsonsa gidecek :31::31::9::9::9: ama haber veddiğin için teşekkürler haberlerinin devamınıda bekliyoruz:16:

dermokil in akneli ciltler için kil maskesi var aslen akneli cildim yok ama ara ara çıktığında bu maskeyi uyguluyorum iyi geliyor :34:

Şampuanını kullanmış bir arkadaşım.Tavsiye etmişti ama henüz almadım.

kızlar burada okuduktan hemen sonra gittim bende aldım. 2 aydır düzenli olarak kullanıyorum, cildimde gözle görülür bir sıkılaşma oldu ama tonik ürünü o kadarda iyi değil. sadece makyaj temizlerken kullanılmalık ortalama birşey. bu arada unutmadan canımm maskeden sonra nemlendiriciyi unutmamak lazımmmm

Ben sampuanını kullandım, oldukça iyi.
Şu an maske ve vücut kremini kullanıyorum, özellikle maske süper diyorum. Cok iyi arındırıp nemlendiriyor.

slm.. temizlerken diğerleri gibi sivilce olarak mı atıyor kiri yüzden yoksa direk arındıran temizleyen bi ürün mü

bluelifee çok tşk ederim ilgin için bu kadar insan okumuş bir tane cevap yok umarım senin gibi sağlıklı sonuçlar alırım

cevabın için tşk ederim lowe umarım kullanıp sağlıklı sonuçlar almışsındır ben hala kullanmaya devam ediyorum vazgeçmeyeceğim ürünler arasında bu arada inretnetten alanlar için dermokilal.com diye bir siteden alıyorum ben uygun fiyatlarda oluyor.

dermokilin kil maskesini kullanıyorum.kese şeklinde olan.bir miktar kil alıyorum ve üzerine de ılık su döküyorum hafif elimle yoğuruyorum
gerçekten de faydasını görüyorum.

Son düzenleme:
Back