Cilt Bakımı Ürünleri Dermokil kullananlar varmı.??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Eruhez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
108
1
geniş gözeneklerim için satış temsilcisi bu maskeyi ve toniği önerdi. daha önce reklamlarını falan çok görmüştüm.. ama ne kulandım nede etrafımda kullananlar var :KK50: Aranızda daha önce dermokilin ürünlerini kullanan, nasıl olduğunu bilen varmı.?:KK50:

$Maske-Kuru-Ciltler.jpg $Dermokil-Tonik-Kuru-Ciltler_68525_1.jpg

geniş gözeneklerim için satış temsilcisi bu maskeyi ve toniği önerdi. daha önce reklamlarını falan çok görmüştüm.. ama ne kulandım nede etrafımda kullananlar var :KK50: Aranızda daha önce dermokilin ürünlerini kullanan, nasıl olduğunu bilen varmı.?:KK50:

Eki Görüntüle 354354 Eki Görüntüle 354355

Merhaba toniğini kullanmadım ama maske, el kremi ve nemlendiricisinden çok memnun kaldım hala kullanıyorum. Yağlı ve sivilceli ciltlere çok iyi geliyor:KK34:

Merhaba toniğini kullanmadım ama maske, el kremi ve nemlendiricisinden çok memnun kaldım hala kullanıyorum. Yağlı ve sivilceli ciltlere çok iyi geliyor:KK34:

hmm sağol canım yorumun için.. sivilcelerimde var ama.. en çok geniş gözeneklerim takılıyo kafama :KK1:

ben maskesini kullanıyorum , gayette memnunum ..
ama tonik ve nemlendiricisini hiç kullanmadım , ama nemlendirim bitsin birde dermokil nemlendirici denicem bakalım

X