DERMOIT kist ameliyatı :(

mavi90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
101
14
98
Kızlar moralim çok bozuk..2aydır dermoit kistim var..doktor dogum kontrol ilaci kullanmaya devam et kaybolma ihtimali de var dedi..2aydir bi ümit bekledim,bugun tekrar baska bi doktorda muayneye girdim ama gitmemiş..ve canım cok skldi kesinlikle ameliyat dedi doktor..bu kistin risklerinden bahsetti..cok cok buyuk degil 4.9 buyuklugunde ama yine de yumurtaliga zarar verme ihtinali var dedi..bi de yeni evlendim ameliyatta yumurtaligin zarar gorme ihtimalide varmis.. ileride bebek sahibi olamam diye de cok korkuyorum

Sizden ricam ameliyat konusunda bilgisi olan arkadasların Ankarada önerebilcekleri doktorlar varmı..özellikle bu ameliyati geciren arkadaslardan destek istiyorummmmm

gecmıs olsun korkma arkadasım iyi bir doktor işinin ehli bir doktor ameliyat etsin yeter ben nisanda oldum laparoskopi ile gatada ulas fidana çok memnun kaldım kendısınden eşimde gatada benim. gebelik şans işi bence bende çok minik çikolata kisteleride vr dermoid cok önemli değil iyi temizlenirse sıkıntı çıkmıyor tekrarlamıyorda .ameliyatta tüplerine baktırabilirsin ayrıca unutma. çok geçmiş olsun.Ben yumurtalığa zarar vermeden kurtuldum seninkinden de büyüktü hatta..geciktirmeden ol derim

9 eylül 2015de dermoid kist ameliyatı oldum. sol yumurtalığımdan 12 cm alındı. yumurtalığımında alınma ihtimali vardı hatta. ca 19-9 değerlerim çok yüksek çıktı. kanserden şüphelenildi. endeskopi kolonoskopiye girdim. çok şükür temiz çıktı. ameliyat sonrası da çok acı çektim. ama kazasız belasız sadece 12 cm lik o kocaman kistim alınarak kurtuldum:) şimdi ağrılarım olmuyor değil, soğuk yiyince anında kasıklarıma ağrı giriyor. bilmiyorum sizde de oluyor mu ama benim böyle.olacak arkadaşlar doktoru mutlaka çok araştırıp olsun. yumurtalık tehlikeye atılamaz. sonuna kadar doktorun sadece kisti alması için çabalaması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…