Dermoid kiste sogan kuru iyi gelir mi

ogretmenhanim_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
13
7
1
33
Arkadaşlar merhaba benim sağ yumurtaligimda 8cm dermoid kist var sarcacoglu marketi aradım soğan kuru ve çörek otuyla bir karışım önerdi başka bir sifa markette propolis ve hayiti önerdi kullanan bilen var mi doktorlar hep ameliyat diyor

Merhaba sizi korkutmak istemem ama bundan 6 yıl önce bana da dermoid kist tanısı koyuldu 5cm civarıydı önce gebeliğe engel değil denildi sonra alınması gerektiği söylendi o dönemde sol tüpüm de tıkalı çıktı kist baskı yaptığından velhasıl laporoskopi yöntemi ile kistim alınıp tüpüm de açılmıştı.Çünkü doğum kontrol hapları vs pek faydalı olmuyor dermoid kistte

Nurbal27 teşekkür ederim peki ameliyat zor mu sonrası iyileşme süreci falan
5 yıl oldu ben ameliyat olalı
45dklık bir işemdi karından 3 delik açılarak yapıldı zor değildi ameliyattan sonra saatler sonra taburcu edildim
Bir kaç gün yoğun gaz çıkarma oluyo ilaçlar düzenli kullanılırsa iyileşme daha kısa sürüyor
Gebe kalmakta epey kolaylaşıyormuş ben ameliyattan bir süre sonra boşanmıştım

Nurbal27 ben ameliyat oldum sizin dikisler ne zaman geçti
Onu çok hatırlayamıyorum ama dikkatli olmaya çalış duş alırken iyi koru dikişlerin önemli benim dikişlerin altı iltihaplanmıştı duş alırken yeterince dikkat etmemiştim sanırım iyileşme süreci biraz uzamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…