Dermoid Kist :(

yazdıkların için tsk ederim ama o çok eski bir mesaj 2009 yılında yazılmış dikkat edersen
ben o ameliyatı oldum üzerine hamile kaldım doğum yaptım bile :)

çok sevindim sizin adınıza 2013 de yazılmış mesajlar vardı dikkatimden kaçtı demek ki sevgiler

slm arkadaşlar
konu açılalı baya olmuş ama bir sorum var benimde 11 cm. dermoid kistim var dr. acil amaliyat olmam gerektiğini söyledi ama gün almak için hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. 9 ayda büyürmü yada patlarmı korkuyorum hatta bende çok ama çok şiddetli sancılar oluyor bu yüzden patlama riski yüksek sanırım lütfen bilgisi olan yazabilirmi???

Ya dermoid kist büyümez gebelikte zira hormon bağımlı bir tümör değil ama yumurtalığın torsiyone olup acil ameliyat geçirme riskini var iyi bir jinekoloğun sıkı takibine gir. Doğumun sezaryen olur bu arada kistide alırlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yazdıkların için tsk ederim ama o çok eski bir mesaj 2009 yılında yazılmış dikkat edersen
merhaba bendede dermoid kist var hamile kalamadım maalesef doktorum ameliyat önderiyo fakat ameliyat sonrası yapışıklık olur mu diye tedirgnim ve korkuyorum

Çok eski bi konu ama. Bana yardım edicek içimi rahatlatacak varmı. Bende Laparoskopiy le aldılar dermoid kisti mi . Hamile kalma mi kolaylaşır mi artık sizce

Canım nasıl oldu ameliyat i. Ne dedi doktorun ameliyattan sonra. Ve ne kadar sürede hamile kaldın. Eski Konu ama bana cevap verebilir misin.

merhaba, evet çok eski konu ,
ameliyatı oldum gayet başarılı geçti ameliyattan çıktıktan sonra doktor kisti temizledik dedi
ancak hamile kalamadım rahim filmi çekildi tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı bana doğal yöntemlerle hamile kalman imkansız dedi
tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsin dedi, neyse uzatmayayım o zaman tüp bebekle bi kızım oldu şuan 4 yaşında,
geçen yılda bir oğlum oldu doğal yollarla kendiliğinden süpriz bibebek,
allahın mucizesi
diyeceğim o ki herşey allahtan sakın umutsuz olma rabbim istediğin bebeği sana da verir inşallah,geçmiş olsun dileklerimle

Inşallah canım ya. Benim tuplerime bakıldı acikmis ... inşallah en kisa zamanda bende anne olurum. Allah evlatlarini sna bagislasin canım.

Merhaba Pulpy,

Dermoid kistiyle beraber yumurtalığınıda aldılar mı? Yani hamileliğin tek yumurtayla mı oldu onu öğrenmek istedim. Benim kistim 7cm e ulaşmış alınacak lakin sağ yumurtalığımda beraber alınacakmış. 2 tüp bebek tedavisi üzerine hiç bir şey yapmadan mucizeye sahip oldum. Şuan 5 aylık ve bu ameliyattan sonra tek yumurtayla çocuğum olur mu diye düşünüyorum şimdi:/

Çok eski bi konu ama. Bana yardım edicek içimi rahatlatacak varmı. Bende Laparoskopiy le aldılar dermoid kisti mi . Hamile kalma mi kolaylaşır mi artık sizce
dermoıd kist ameliyatı sonrası hamile kaldınızmı ne kadar sure ıcerısınde ve belirtileriniz nelerdir

dermoıd kist ameliyatı sonrası hamile kaldınızmı ne kadar sure ıcerısınde ve belirtileriniz nelerdir

ben de laparoskopiyle oldum arkadsım ve benimki de küçüktü ama doğustanmış doktor ilaçla düzelmez dedi. yakında kontrole gtcem bakalım. sorun yaşamadım

kızlar hamilelikten önce dermoit kist ameliyatı olanlar doğumlarını normal mi yoksa sezeryanla mı yaptı bilginiz var mı :44:

Merhaba konunuz çok eski ama gebelik süreciniz nasıl geçti acaba bilgi verirmisiniz aynı kistten bendede var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…