Dermoid kist deneyim ve bilgisi olan var mı?

5 yıllık evliyim 2 yıl önce dış gebelik geçirdim. Poliplerim vardı, ameliyata karar verdiğim de birde çok küçük bir dermoid kistimin olduğunu öğrendim. Hepsi alındı, yaşım dolayısı İle doktor 3 ay süre verdi. Maalesef sonuç alamadım. Ama dermoid kistten tek yumurtalığı alınmasına rağmen hemen hamile kalan bir tanıdığım var.

5 yıllık evliyim 2 yıl önce dış gebelik geçirdim. Poliplerim vardı, ameliyata karar verdiğim de birde çok küçük bir dermoid kistimin olduğunu öğrendim. Hepsi alındı, yaşım dolayısı İle doktor 3 ay süre verdi. Maalesef sonuç alamadım. Ama dermoid kistten tek yumurtalığı alınmasına rağmen hemen hamile kalan bir tanıdığım var.
ınsallahbır an once bebisin olur

dermoıd kist ameliyatı sonrası hamile kaldınızmı ne kadar sure ıcerısınde ve belirtileriniz nelerdir
Evet şuan 2 yaşında bir oğlum var. Dermoid kist ameliyatından sonra 6 ay korundum çünkü anestezi almıştım doktor da öyle tavsiye etti. Korunmayi bırakınca 2-3 ay içinde hamile kaldım. Ama boş gebelikmiş, kürtaj oldum. Kürtajdan sonra da 6 ay korundum ve sonrasında 2 ay içinde hamile kaldım. Belirtiler derken hamilelik belirtilerini mi kastettiniz anlayamadım?

Evet şuan 2 yaşında bir oğlum var. Dermoid kist ameliyatından sonra 6 ay korundum çünkü anestezi almıştım doktor da öyle tavsiye etti. Korunmayi bırakınca 2-3 ay içinde hamile kaldım. Ama boş gebelikmiş, kürtaj oldum. Kürtajdan sonra da 6 ay korundum ve sonrasında 2 ay içinde hamile kaldım. Belirtiler derken hamilelik belirtilerini mi kastettiniz anlayamadım?
tsk ederim evet hamilelik belirtileri cok sukur mukafatını almıssınız

Çok şükür, elhamdülillah.
Boş gebelikte çok şiddetli mide bulantılarım oldu cubuk kraker dışında bir şey yiyemiyordum. Oğluma hamile kaldığımda halsizlik ve daha hafif şiddette mide bulantısi yaşadım.

Çok şükür, elhamdülillah.
Boş gebelikte çok şiddetli mide bulantılarım oldu cubuk kraker dışında bir şey yiyemiyordum. Oğluma hamile kaldığımda halsizlik ve daha hafif şiddette mide bulantısi yaşadım.
Ben ameliyat olali 1 ay 1 hafta oldu adet olali 18 gunum ama sol kasik gece sagada vuruyir bel agrim falan var dedim hamilelik belirtisimi blki sendede olmustur

Ben ameliyat olali 1 ay 1 hafta oldu adet olali 18 gunum ama sol kasik gece sagada vuruyir bel agrim falan var dedim hamilelik belirtisimi blki sendede olmustur
Ameliyatınız çok yeni, geçmiş olsun. Ben ameliyat olduktan sonra tam olarak hatırlamıyorum ama 6-7 ay kadar karnım şişti, sabah kalkınca karnım normal oluyordu, sonra gün içinde 5 aylık hamileymiş gibi şişiyordu, özellikle yürüyünce şişiyordu. Sizin ağrılarınız da ameliyat ile ilgili olabilir. Tabi hamilelikte olabilir :) benim kasıklarım ağrımadi ama ağrıyan arkadaşlarım var.
En hayırlı zamanda sorunsuz bir gebelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim..

Lütfen cevaplarmisiniz 2 yumuşaklığında da dermoid kist olan ve hamile olan var mı? Çok üzülüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Bazı doktorlar diyo hemen ameliyat olma gebelikle beraber alınsın yumurtalıkların zarar görürmüş bir daha hamile olamazmışım. Bazısi da hemen ameliyat olmam gerektiğini çünkü hamilelik sırasında sıkıntı olabileceğini söylüyor

Back