• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dermoid kist ameliyatı için doktor tavsiyeleri

süleyman hocanın kist ameliyatı ne kadar acaba? ssk lı olmak herhangi bir indirim getiriyor mu ? ben 2 gün sona ona gidicem, 8.8 cm kistim, yumurtalığı kaybetmeden kistin alınmasınıu istiyorum:( umarım doğru doktor tercih etmişimdir..

merhabalar,

Şuna emin olmalısın ki Prof Dr Süleyman Engin Akhan Hoca tercih etmen en doğru secim bende ona kıst amelıyatı yaptırdım manyak bır doktor dıyebılırım :) Hocadan bilgi fışkırıyor otur sabaha kadar dınlersın cok nazik ,kibar ,anlayışlı ve hıc korkma hoca sana her konuda yardımcı olacaktır.

Bende de aynı problem var. Benim dermoit kistim 4 cm. Ameliyat için doktor araştırıyorum. Bu ameliyat günümüz şartlarında yaklaşık ne kadar bir ücrete yapılıyor. Üniversite hastanesi mi yoksa özel hastane mi tavsiye edersiniz? Özel bir doktor yaklaşık 5000 TL'lik bir fiyat verdi. Sizce makul mü?

hiç makul değil ben toplamda 800tl ödedim adana başkentte bülent bey laporoskopi yaptı 5000 tl ne öyle ya cok fazla geldi bana

Bende dermoid kist ameliyati oldum subatta 3 sene olucak cerrahpasada oldum ama doktorum harikaydi prof.ismail fahri ocer di tavsiye ederim herkese

Bende dermoid kist ameliyati oldum subatta 3 sene olucak cerrahpasada oldum ama doktorum harikaydi prof.ismail fahri ocer di tavsiye ederim herkese

bu doktor cerrahpaşada mı yapıyo ameliyatı?? özelde bu ameliyat 4000-4500 lira tutuyor çünkü.bir de kistin durumu nasıldı, yumurtalık alındı mı kapalı mı açık mı oldu ameliyat.

ameliyat cerrahpaşada olduysa mesela ameliyat günü falan nasıl alınıyor, cok ileriki tarihe gün verirler diye duymuştum mesela. ben bir an önce ameliyat olmaya çalışıyorum da..

bu doktor cerrahpaşada mı yapıyo ameliyatı?? özelde bu ameliyat 4000-4500 lira tutuyor çünkü.bir de kistin durumu nasıldı, yumurtalık alındı mı kapalı mı açık mı oldu ameliyat.

ameliyat cerrahpaşada olduysa mesela ameliyat günü falan nasıl alınıyor, cok ileriki tarihe gün verirler diye duymuştum mesela. ben bir an önce ameliyat olmaya çalışıyorum da..

Evet cerrahpasada yapti ameliyatimi biraz bicak parasi isteyebilir benim babamin bi tanidii vesilesiyle ben 1 hafta icinde tum tahlillerimi olup ameliyat oldum oyuzdwn normalde ne kadar zamanda gun verirler bilmem benim kisttim anidn cikti oncesinde cok stresli gunler gecirmistim onunda etkisi oldu patlamak uzereydi yumurtaligimi kangrene cevirip bagirsaklarima kadar etki etmisti ben acik ameliyat oldum sol yumurtaligim alindi

Evet cerrahpasada yapti ameliyatimi biraz bicak parasi isteyebilir benim babamin bi tanidii vesilesiyle ben 1 hafta icinde tum tahlillerimi olup ameliyat oldum oyuzdwn normalde ne kadar zamanda gun verirler bilmem benim kisttim anidn cikti oncesinde cok stresli gunler gecirmistim onunda etkisi oldu patlamak uzereydi yumurtaligimi kangrene cevirip bagirsaklarima kadar etki etmisti ben acik ameliyat oldum sol yumurtaligim alindi

çok geçmiş olsun. geç farketmişsin sanırım biraz. benim de şiddeti regl ağrım oldu geçen ay, orda anlaşıldı kist olduğu. bu ay olucam ameliyata cesaretimi toplayabilirsem. kapalı yapacakmış doktor. bakalım artık hayırlısı..

çok geçmiş olsun. geç farketmişsin sanırım biraz. benim de şiddeti regl ağrım oldu geçen ay, orda anlaşıldı kist olduğu. bu ay olucam ameliyata cesaretimi toplayabilirsem. kapalı yapacakmış doktor. bakalım artık hayırlısı..

Benim gic bir belirtim yoktu ama ne agrili regl ne gecikme ne kanamada azalma yada cogalma bi sabah bobrek ve kasik agrim vardi usuttum sandim disari ciktim agrim birden siddetlendi ama agriyi tarif edemem aksamina kusmaya basladim ama nasil kusmqk resmen cimen yesili biraz igrenc oldu afedersiniz beni zehirlemeye basliyomus cok zor gunlerdi ben sana acik oneririm cunku daha iyi oluyomus en azindqn tamamen goruyo benim doktorum yumurtaligina dokunmicam dedi ama acip gorunce hemen ailemden imza almis yumurtaligimin alinmasi gerektigi icin

Ameliyat olan arkadaslara geçmiş olsun ali ayhanda ameliyat olan arkadaşlar ne kadar ucret odediler acaba bilgi verebilirmisiniz

çok çok geçmiş olsun canım..allah hepimize acil şifalar versin. ben kist ameliyatımı ankarada ali ayhanda oldum türkiyede 1 numara onun üstüne doktor öneremiycem.. ama istanbul için gercekten fikrim yok çok iyi araştır. ondan sonra kararını ver allah işini rast getirsin:49:

Canim gecmis olsun oncelikle bendede dermoid kist var ameliyat olmak istiyorum ameliyatin ne kadara mal oldu bilgi verir sen cok sevinirim

Canim gecmis olsun oncelikle bendede dermoid kist var ameliyat olmak istiyorum ameliyatin ne kadara mal oldu bilgi verir sen cok sevinirim

merhaba canim geçmis olsun.ben ameliyat olali 2sene oldu.ozaman 500 tl ödemistik hastaneden ayrilrken.ali ayhan'in muaynesi icin girerken muayne ücreti ödüyorsunuz.ücretlerde biraz degisme olmus.en son kontrole gittgimde 120 tl olmus giris ücreti.iste operayonun durumuna gore ameliyat ùcreti degisebilir.ben laparoskopik ameliyat oldum.500 tl alinmisti sadece.

merhaba canim geçmis olsun.ben ameliyat olali 2sene oldu.ozaman 500 tl ödemistik hastaneden ayrilrken.ali ayhan'in muaynesi icin girerken muayne ücreti ödüyorsunuz.ücretlerde biraz degisme olmus.en son kontrole gittgimde 120 tl olmus giris ücreti.iste operayonun durumuna gore ameliyat ùcreti degisebilir.ben laparoskopik ameliyat oldum.500 tl alinmisti sadece.

Tamam canim cook tsk ederim bilgilendirdugin icin

merhaba

23/11/2017 tarihinde Surp pirgiç Ermeni̇ hastanesinde kist ameliyatı oldum her iki yumurtalığımda kist vardı ancak 4 tane hastane ve başka doktora gittiysem de hepsi bu basit kist dendi en son bide bu hastaneye gittiğimizde flora hanıma karşılaştık ve muayene gittiğimde hepsine karşı bu basit kist değil dedi ve gerçekten dediği gibi çıktı benım diğer doktorlar tam 1,5 sene mi yedi bende flora hanımı tanımış şanslı kişilerden biride benım hayatta tanıdığım en güler yüzlü en temiz kalpli kapısında sıra beklerken hiç bıkmadığım tatlı dilli doktor olmaktan başka insan gibi insan olmayı becerebilmiş birisi kafanızdaki tüm sorulara
İçtenlikle cevap veriyor doktor mu arkadaş mı ablamı bilmiyordum flora hanım eşittir bağımlılık yapar allah ondan razı olsun biz flora hanımdan çok razı olduk rabbim gönlünde geçen herşeyi kabul etsin ameliyattan sonra hiç omuz agrım olmadı çok rahat bir şekilde hastaneden ayrıldım ameliyat ekibide çok ilgiliydi allah hepsinden razı olsun ayrıca flora hanımın asistanı melis hanımıda unutmadım Güler yüzüyle anlayışlı olmasıyla bize her zaman yardımı dokundu onunla herşey gönlünce olsun

Back