- 11 Şubat 2012
- 123
- 22
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok geçmiş olsun canım..allah hepimize acil şifalar versin. ben kist ameliyatımı ankarada ali ayhanda oldum türkiyede 1 numara onun üstüne doktor öneremiycem.. ama istanbul için gercekten fikrim yok çok iyi araştır. ondan sonra kararını ver allah işini rast getirsin
bende de 15 cm lik bir kist var.doktor çikolata kisti olabilir dedi.çok korkuyorum.
saol canım Allah razı olsun, keşke istanbulda da doktor tavsiyesi alabilsemben 27 yaşındayım henüz çocuğum yok, doktor çok önemli.. Allah hakkımda hayırlı olacak bir doktorla karşılaştırır inşaAllah.. hem çok korkuyorum hem de iyi huylu olduğu için, tedavisi olduğu için çok şükrediyorum. Allah bu mübarek günler hürmetine tüm hastalara hayırlı haberler almayı nasip etsin, acil şifalar versin..
konu sahibi ne durumdasın?ameliyat oldun mu acaba?dermoid kist miydi benim iki taneymiş 4 cm sol 8cm sag çok korkuyorum
merhaba arkadaşlar, tüm hastalara geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin. benim 9.5cm dermoid kistim var, büyük ihtimal ameliyat olmam gerekecek, bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olanlardan istanbul avrupa yakasında doktor tavsiye etmenizi rica ediyorum![]()
merhb, evet kist ameliyatı oldum, 7 ay önce oldum. benim kistim 9cm olmuştu, belimde karnımda ve bacağımda ağrı yaptı. hamilelikten önce alınması gerekiyor demedi ama patlama tehlikesi vardı ya da kendi etrafında dönerek yumurtalığı kangren yapma tehlikesi, hemen alınmalı dedi. açık ameliyat oldum, 1 buçuk saat sürdü. ameliyattan sonraki kontrolde yumurtalıklarımda sorun olmaadığını çocuk sahibi olabileceğimi söyledi doktor. seninki de dermoid kist mi? hamile misin? bazıları hamilelikte fark ediliyormuş ve sezeryanda kist de alınıyormuş.Merhaba, siz kisti ameliyatı oldunuz mu? Benimde varmış ama doktor sezaryanda alınır dermoid kistler dedi, çocuğun gelişimine engel olmaz sadece normal doğuma engel olur dedi. Size hamilelikten önce alınmalı mı demişti doktorunuz?
şimdi diğer konuda yazdıklarını okudum, seninki de dermoid kistmiş. benimki 9cm olduğu için mi bilmem çok sancı yapmaya başlamıştı, hareket ediyordu heralde?? mr çekildi, mesaneye baskı yaptığı görülüyormuş. doktor hamile kal, sezeryanda alabiliriz falan demedi, hemen ameliyat dedi bana, çarşamba muayene oldum cuma günü ameliyat. inşaAllah planladığın gibi doğumda alınır, bir sorun çıkarmaz. geçmiş olsun..
merhaba arkadaşlar, tüm hastalara geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin. benim 9.5cm dermoid kistim var, büyük ihtimal ameliyat olmam gerekecek, bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olanlardan istanbul avrupa yakasında doktor tavsiye etmenizi rica ediyorum![]()
Bende de aynı problem var. Benim dermoit kistim 4 cm. Ameliyat için doktor araştırıyorum. Bu ameliyat günümüz şartlarında yaklaşık ne kadar bir ücrete yapılıyor. Üniversite hastanesi mi yoksa özel hastane mi tavsiye edersiniz? Özel bir doktor yaklaşık 5000 TL'lik bir fiyat verdi. Sizce makul mü?
Arkadaşlar, bilgisi olan yok mu?
diğer msjına da aynı cevabı yazdım. eğer bütçen yeterse Süleyman Hoca diyorum. nette kendi sitesi var orda numaraları mail adresi var, e-postayla merak ettiklerini yaz mutlaka cevaplar. geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşaAllah.
konu sahibi ne durumdasın?ameliyat oldun mu acaba?dermoid kist miydi benim iki taneymiş 4 cm sol 8cm sag çok korkuyorum