• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dermoid kist ameliyatı için doktor tavsiyeleri

colourful

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
123
22
298
merhaba arkadaşlar, tüm hastalara geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin. benim 9.5cm dermoid kistim var, büyük ihtimal ameliyat olmam gerekecek, bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olanlardan istanbul avrupa yakasında doktor tavsiye etmenizi rica ediyorum :(

çok çok geçmiş olsun canım..allah hepimize acil şifalar versin. ben kist ameliyatımı ankarada ali ayhanda oldum türkiyede 1 numara onun üstüne doktor öneremiycem.. ama istanbul için gercekten fikrim yok çok iyi araştır. ondan sonra kararını ver allah işini rast getirsin:49:

çok çok geçmiş olsun canım..allah hepimize acil şifalar versin. ben kist ameliyatımı ankarada ali ayhanda oldum türkiyede 1 numara onun üstüne doktor öneremiycem.. ama istanbul için gercekten fikrim yok çok iyi araştır. ondan sonra kararını ver allah işini rast getirsin:49:

saol canım Allah razı olsun, keşke istanbulda da doktor tavsiyesi alabilsem :( ben 27 yaşındayım henüz çocuğum yok, doktor çok önemli.. Allah hakkımda hayırlı olacak bir doktorla karşılaştırır inşaAllah.. hem çok korkuyorum hem de iyi huylu olduğu için, tedavisi olduğu için çok şükrediyorum. Allah bu mübarek günler hürmetine tüm hastalara hayırlı haberler almayı nasip etsin, acil şifalar versin..

bende de 15 cm lik bir kist var.doktor çikolata kisti olabilir dedi.çok korkuyorum.

geçmiş olsun, ben de çok korkmuştum, inşaAllah senin kistin de iyi huyludur, ameliyat bile olsa tedavisi olan bir hastalıktır. şifasız hastalık olmasın da..
Allah yardımcın olsun..

saol canım Allah razı olsun, keşke istanbulda da doktor tavsiyesi alabilsem :( ben 27 yaşındayım henüz çocuğum yok, doktor çok önemli.. Allah hakkımda hayırlı olacak bir doktorla karşılaştırır inşaAllah.. hem çok korkuyorum hem de iyi huylu olduğu için, tedavisi olduğu için çok şükrediyorum. Allah bu mübarek günler hürmetine tüm hastalara hayırlı haberler almayı nasip etsin, acil şifalar versin..

aynı yaştayız :49: bende şükrediyorum hergece her sabah allah beterinden korusun bizleri keşke istanbul için yardımcı olabilsem sana ama çok iyi araştır yumurtalıklarının zarar görmemesi lazım sende biliyosun zaten bunu.. ben o yüzden ali ayhana kalkıp manisalardan gittim :50:istanbulda da bu alanda iyi doktorlar elbette vardır araştırmanı çok iyi yönde yapmalısın allah şifa versin

dermoid kistim için cuma günü ameliyat oldum.Korkulacak bişey yok arkadaşlar şuanda geziyorum ve fazla ağrı çekmedim.
Allah herkese acil şifa versin.. İstanbulda olanlar için prof. dr. süleyman engin akhanı tavsiye edebilirim.

25 yaşındayım, bir ay önce dermoid kıstım olduğunu ogrendim.İsinin ehli bir doktor olan Prof.Dr Süleyman Engin Akhan a gittik.Dun çok başarılı bir ameliyat geçirdim,bugun evimdeyim.Kadin Dogum alanında guvenebileceginiz ender doktorlarımızdan.Kendisine sonsuz teşekkürler....

konu sahibi ne durumdasın?ameliyat oldun mu acaba?dermoid kist miydi benim iki taneymiş 4 cm sol 8cm sag çok korkuyorum

konu sahibi ne durumdasın?ameliyat oldun mu acaba?dermoid kist miydi benim iki taneymiş 4 cm sol 8cm sag çok korkuyorum

selam, özelden msj yazmayı denedim ama onun için hakkım yokmuş. uzun süredir internetim yoktu, mesajınızı yeni gördüm malesef :( tahmin ediyorum ki artık kistinizi aldırmıştırsınız. umarım ameliyatınız iyi geçmiştir ve herşey yolundadır. hala ameliyat olmadıysanız bilgi verebilirim, olduysanız çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..

merhaba arkadaşlar, tüm hastalara geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin. benim 9.5cm dermoid kistim var, büyük ihtimal ameliyat olmam gerekecek, bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olanlardan istanbul avrupa yakasında doktor tavsiye etmenizi rica ediyorum :(

Merhaba, siz kisti ameliyatı oldunuz mu? Benimde varmış ama doktor sezaryanda alınır dermoid kistler dedi, çocuğun gelişimine engel olmaz sadece normal doğuma engel olur dedi. Size hamilelikten önce alınmalı mı demişti doktorunuz?

selam canım evet dermodi kistlermiş tam 7 tane hem de herhalde tek bende bu kadar vardır senin 2 tane hiiç korkma...benimkiler alındı şükürler olsun iyileştim..doktorum cok iyiydi 4 saate yakın sürdü laporoskopiyle alındı..alınırken patladıgı için uzun sürdü,,adan abaşkentte bülent be yyaptı sağ olsun yumutalıklarıma zarar gelmedi patolojim de temiz çıktı..başka sorulaırn varsa yardımcı olayım canım burdan sorabilirsin senin durumun nedir ne zaman olacaksın ameliyat?

Merhaba, siz kisti ameliyatı oldunuz mu? Benimde varmış ama doktor sezaryanda alınır dermoid kistler dedi, çocuğun gelişimine engel olmaz sadece normal doğuma engel olur dedi. Size hamilelikten önce alınmalı mı demişti doktorunuz?
merhb, evet kist ameliyatı oldum, 7 ay önce oldum. benim kistim 9cm olmuştu, belimde karnımda ve bacağımda ağrı yaptı. hamilelikten önce alınması gerekiyor demedi ama patlama tehlikesi vardı ya da kendi etrafında dönerek yumurtalığı kangren yapma tehlikesi, hemen alınmalı dedi. açık ameliyat oldum, 1 buçuk saat sürdü. ameliyattan sonraki kontrolde yumurtalıklarımda sorun olmaadığını çocuk sahibi olabileceğimi söyledi doktor. seninki de dermoid kist mi? hamile misin? bazıları hamilelikte fark ediliyormuş ve sezeryanda kist de alınıyormuş.

şimdi diğer konuda yazdıklarını okudum, seninki de dermoid kistmiş. benimki 9cm olduğu için mi bilmem çok sancı yapmaya başlamıştı, hareket ediyordu heralde?? mr çekildi, mesaneye baskı yaptığı görülüyormuş. doktor hamile kal, sezeryanda alabiliriz falan demedi, hemen ameliyat dedi bana, çarşamba muayene oldum cuma günü ameliyat. inşaAllah planladığın gibi doğumda alınır, bir sorun çıkarmaz. geçmiş olsun..

şimdi diğer konuda yazdıklarını okudum, seninki de dermoid kistmiş. benimki 9cm olduğu için mi bilmem çok sancı yapmaya başlamıştı, hareket ediyordu heralde?? mr çekildi, mesaneye baskı yaptığı görülüyormuş. doktor hamile kal, sezeryanda alabiliriz falan demedi, hemen ameliyat dedi bana, çarşamba muayene oldum cuma günü ameliyat. inşaAllah planladığın gibi doğumda alınır, bir sorun çıkarmaz. geçmiş olsun..

geçmiş olsun aldırmış kurtulmuşsun ne güzel:) tekrar etme riski de çok çok azmış

Bende de aynı problem var. Benim dermoit kistim 4 cm. Ameliyat için doktor araştırıyorum. Bu ameliyat günümüz şartlarında yaklaşık ne kadar bir ücrete yapılıyor. Üniversite hastanesi mi yoksa özel hastane mi tavsiye edersiniz? Özel bir doktor yaklaşık 5000 TL'lik bir fiyat verdi. Sizce makul mü?

Bende de aynı problem var. Benim dermoit kistim 4 cm. Ameliyat için doktor araştırıyorum. Bu ameliyat günümüz şartlarında yaklaşık ne kadar bir ücrete yapılıyor. Üniversite hastanesi mi yoksa özel hastane mi tavsiye edersiniz? Özel bir doktor yaklaşık 5000 TL'lik bir fiyat verdi. Sizce makul mü?

Arkadaşlar, bilgisi olan yok mu?

Arkadaşlar, bilgisi olan yok mu?

diğer msjına da aynı cevabı yazdım. eğer bütçen yeterse Süleyman Hoca diyorum. nette kendi sitesi var orda numaraları mail adresi var, e-postayla merak ettiklerini yaz mutlaka cevaplar. geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşaAllah.

diğer msjına da aynı cevabı yazdım. eğer bütçen yeterse Süleyman Hoca diyorum. nette kendi sitesi var orda numaraları mail adresi var, e-postayla merak ettiklerini yaz mutlaka cevaplar. geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşaAllah.

süleyman hocanın kist ameliyatı ne kadar acaba? ssk lı olmak herhangi bir indirim getiriyor mu ? ben 2 gün sona ona gidicem, 8.8 cm kistim, yumurtalığı kaybetmeden kistin alınmasınıu istiyorum:( umarım doğru doktor tercih etmişimdir..

MErhabalar,

Yazınızı okudum acaba siz ne yaptınız dermoid kist ameliyatı oldunuz mu ? olmadıysanız korkulacak hıc bısey yok eger doktorun ıyıyse eger olmadıysanız yardımcı olabılırım bende dermoıd kıst amelıyatı oldum???

Back