Cilt Bakımı Ürünleri Dermoday ürünleri!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

unsuzkurabiye

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
44
0
296
İstanbul
merhaba arkadaşlar.. aranıza yeni katıldım ve gecikmeden ilk konuyu açayım dedim :) dermoday ürünlerini kullananlar var mı? özellikle köpük tonik ve salyangoz kremini? kullandıysanız sonuçlar nasıl? ne kadar sürede etkisini gösterdi? yardımcı olursanız çok sevinirim... şimdiden teşekkürler :16:

merhaba arkadaşlar.. aranıza yeni katıldım ve gecikmeden ilk konuyu açayım dedim :) dermoday ürünlerini kullananlar var mı? özellikle köpük tonik ve salyangoz kremini? kullandıysanız sonuçlar nasıl? ne kadar sürede etkisini gösterdi? yardımcı olursanız çok sevinirim... şimdiden teşekkürler :16:

merhaba ben dermodayin köpüğünden ve toniğinden çok memnunum ama salyangoz kremi için aynı şeyi söyeleyemiyceğim şimdi birde akne köpüğü çıkmış ona bakıcam bide...

merhaba ben dermodayin köpüğünden ve toniğinden çok memnunum ama salyangoz kremi için aynı şeyi söyeleyemiyceğim şimdi birde akne köpüğü çıkmış ona bakıcam bide...

evet ben akne için olan köpüğü kullanıyom zaten. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyomuş 1 ay oldu nerdeyse halen yüzümde silvilce çıkıyo sabrısızlıkla bekliyorum bakalım 3 ayn sonunda ne olcak

arkadaslar bu konuyu gordugum cok ıyı oldu cıddenıııky acılmıs bu konu yoksa ben acıcaktım :) nese konuya gelım ben bugun uzum cekırdeg yagı almaya gıtmıstım aktarcıdan sonra bayan ucretsız cılt analızı yapıyuroz yararlanmak ıstermısın dedı taabı olur dedım ıgnah tonıklerı kullnıyosu dedı bende bıeksam m var dedım anlatım sonra bı de cnael&clear sıyah noktalr ıcın olanını kullnıyorum her gun deıdm sakın bı daha kullnama onu dedı bak dedı cenemde bı makına gezdırdı bole sarı bısey vardı derımın altında bak dedı bunu kullısrann dagıtırsın her yerıne alnında hep ız kalmıs dedı alnıma bakktık ve dedı kı dermodayın su urunnu gosterdı senın bunu kullnamn lasım dedı fıyatı da 21 tl alsammı kı kızlar ya yardım edın lutfen kararsız kaldım anneme anlattımeve gelınce kendı malını satmak ıcın demıstır ole dedı sen cok memnundun hanı clean&cleardan dedı cıdden memnundum yanı ama ya dogruysa uknucalnımda ızler var ve de cenemde var cıdden daha da korkumdan kullnamam acıkcası :( bende karma cıltlıyım bunu gosterdı ama sızlere de danısmadan almadım kızlar yardımlarınızı beklıyorummmm :
$imgres.webp

merve konuyu çok geç gördüm ben uzun süredir dermoday kullandım pembe göserdiğn köpüğü cildim karma gayet memnnum tavsiye ederim hatta bikaç gündür acaba dermodayi bırakıp bebe şampuanıyla mı devam etsem demiştim sonuçta ne kadar doğal deseler de dermoday de kozmetik ürünü. sonra bebe şampuanı ve üstüne gül suyuyla silmeye başladım ama bebe şampuanı için tüylenmeden korktum gül suyunda da gözenekleri gnişletmesinden korktum riski göze alamadım kısacası.o yüzden dermodaye devam etmeye karar verdim.

merve konuyu çok geç gördüm ben uzun süredir dermoday kullandım pembe göserdiğn köpüğü cildim karma gayet memnnum tavsiye ederim hatta bikaç gündür acaba dermodayi bırakıp bebe şampuanıyla mı devam etsem demiştim sonuçta ne kadar doğal deseler de dermoday de kozmetik ürünü. sonra bebe şampuanı ve üstüne gül suyuyla silmeye başladım ama bebe şampuanı için tüylenmeden korktum gül suyunda da gözenekleri gnişletmesinden korktum riski göze alamadım kısacası.o yüzden dermodaye devam etmeye karar verdim.

sagol cnm cevabın ıcın ama dermoday artık dusunmuyorum
bu arada bebe sampuanıyla ılgılı konu acmıstım bende herkes tuylenme yapmasından korkuyo oyle bı ozelııgı yokkı bebesampuanı ph dengelı hem her cılt tıpıne uygun bırde zaten acıtıgım paylasımda alıp kullnıcam dıyenlerde de tuylenme yaptı dedıklerını duymadım ya da bne gormedım cnm ben nerdeyse 1 sene olucak hıc tuy kıl mıl yok yuzumde vala
gul suyunun gozenklerı actıgını bılmıuyordum cnm ama

gülsuyu yağlı ciltlerde gözenekleri genişletiyormuş öyle okudum bazı yerlerde. benim cildim karma ama yağlıya meyilli o yüzden gül suyunu kullanarak risk alamadım bıraktım. bi de tüylenme sorunum var yüzümde çene kısmında özellikle.o yüzdn bebe şampuanı da huylandım bi kere.oyüzdn dermodaye devam :-)

gülsuyu yağlı ciltlerde gözenekleri genişletiyormuş öyle okudum bazı yerlerde. benim cildim karma ama yağlıya meyilli o yüzden gül suyunu kullanarak risk alamadım bıraktım. bi de tüylenme sorunum var yüzümde çene kısmında özellikle.o yüzdn bebe şampuanı da huylandım bi kere.oyüzdn dermodaye devam :-)

anladım cnm sen buılırsın
cnm ya yerı degıl ama ben basta dermodayla ılgılı soru soraraken karma cıltlıyım demıstımya
ne zamandan berı bılmıyorum ama yanak bılgemde de yaglanma sorunum olustu alnımda eskıden sıvılce cok cıkardı hıc cıkmıyo kuru da degıl ama yanak bolgemde sıvılce de cıkmıyo Allah a sukur alnımdakı ve cenemdekı sıvılce problemımden kurtuldum ama kuru cıldımde yok ara sıra putur putur oluyo cıltım cene ve burun bolgem ama gecıyo buyuk bı sorun degıl yanı yagsız nemlendırıcı alıcam zaten onun ıcın de sormak ıstedıgım su sımdı ben karma cıltlımıyım yaglı cıltlımı ??? :26::26::26:

Back
X