Sivilceli Ciltler dermo kil kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

shequre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
180
1
arkadaslar bi komşumdan duydum. her yerde satılan kil maskesi varmıs. markası dermokil. acaba kullanan ve sonuç alan var mı. komusumun soyledigine gore tanıdıkları kullanmıs ve cok memnun kalmıslar. yorumlarınızı bekliyom.

canım dermokil bende kullanmayı düşünüyordum ama önce dogal kil kullandım . al mis gibi aktardan yarım kilo kil bu sana 1sene gider eger yapmayı biliyorsan bi dene derim ben kullanıyorum cok memnunum ..

dermokil aldım ben ama tam bitkisel deyil sanırım onu haftada 2 kere kullanıyosun yani maske yapıyosun kalın bi tabaka şeklinde haftada 2 kere yeterli geliyo bu siyah noktalara felan iyi geliyo birazda yumusaklık veriyo bunun dışında da bi etki yok derinlemesine bi temizlik sağlıyo ama bitkiselmi deyilmi şüphede olduğum için fazla kullanmak istemiyorum

tabiki doğal kil gibisi yok.istersen kille mısır ununu karıştır suyla hem peeling yapar hem beklet maske görevi yapar.eğer aknen varsa yarım şişe maden suyuna 1 tatlı kşaığı kil 2 tane aspirin koyarak hergğn pamukla aknelerin üstüne sür.dua edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…