Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dermatolojiden geldim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar 1.5 yıldır saç dökülmem var bileniniz bilir burda hep paylaşımlarda bulunuyorum
neyse 3.dermatolog bu gittiğim anlattım doktorda 50 yaşlarda tecrübeli galiba ama kadın ağzını açamadı benim yüzümden ha bire anlattım derdimi sonra saçımda 2günde bir yağlanma olduğunu diplerinde kepek tortular olduğunu anlattım onun saç döküp dökemeyeceğini sordum yapabilir dedi vepirdolin ve sedolinverdi eğer saç dökülmen diplerindekilerdense bunlarla yıka geçmezse gel kan testi yaparız dedi şampuanları da aldım
kullanan var mı aranızda iyi gelen merak ettim.ikisiyle dönüşümlü yıkıcakmışım.

kortizon var mı ki bu şampuanda yani katerol kepek şampuanıyla eş değerse hep değil dönüşümlü kullanmak lazım ama bana sedolin ilepirdolini dönüşümlü kullan dedi sizce zarar vermez demi ?

kortizon var mı ki bu şampuanda yani katerol kepek şampuanıyla eş değerse hep değil dönüşümlü kullanmak lazım ama bana sedolin ilepirdolini dönüşümlü kullan dedi sizce zarar vermez demi ?

Kortizonu bilemem ama bu şampuanlarıı çoğu hekim veriyor..
Kötü olsa vermezler herhalde..

canım kepekten 1,5 yıl saç dökülmez bence
kortizon varmı bilmiyorum ama
iğne veya kortizon ilacı almadığın takdirde
tehlikeli olucağını sanmıyorum

ilk kansızlık vitamin eksikliğiyle başladı canım ama beslenmem düzenli 6 kilo bile aldım hala kansızlıktan dökülmesi çok saçmalığıma geliyor bende kafamdaki tortulardan olduğunu düşünmeye başladım doğal olarak ama bilmiyorum şampuanı kullanınca etki edicektir ondan değilse artık b12 testine gidicem.kafamçokkarıştı

canım bazızlarında vücut yaparmış kansızlığı
istersen 4-5 kilo kırmızı et ye
hiç önemli değil
ben mesela yıllardır ferrosanal kullanıyorum
6 ay kullanıyorum bırakıyorum 2-3 ay sonra bidaha baktırıyorum ki tekrar düşmüş
doktor sana bütün tahlilleri yapmamışmıydı?
b-12,demir,çinko,tsh,serbest testesteron vs....

hayır cnm kan tahlili sonucu düşük çıkınca ferro sanol verdi içtim değerlerim aynı duruyordu demirden değil senin akdeniz anemisi olabilirsin iyi beslen dedi yolladı.

saç dökülmesi ve yağlanma problemine sigara da neden olabiliyor. içiyorumusun

hayır ağzıma koymadım hayatım boyunca.

Sigara etkili olabiliyormuymuş :o
Elacım şampuanlar hakkında malesef bir fikrim yok umarım işe yarar;)

inş cnm zaten gecici kullanıcam bittikten sonra tekrar gidicem doktora şampuan versin bana ama aklımda prozinc var

uzun süre ciddi bir dökülmen varsa şampuan etkili değil canım malesef
sprey kullanmaya çalış

bi ara bıraktım sigara içmeyi ama uzun süre dayanamadım arada da olsa içiorum .doktor bana yapmıo dökülme dedi ama ben dökülmede etkisi olduğunu düşünüorum

ben sanmıyorum ya sigaradan dökülceğini saçının ,ben hiç içmiyorum dökülüyor yeğenim 1 paket içiyor günde kızın saçları çok gür herelde bünye meselesi.

Back