• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermatolog Tavsiyesi ( Beklentilerimi karşılayacak )

Turta Yagmuru

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
460
373
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben iyi bir dermatolog arıyorum. Cilt doktorlarının çoğu yüzüne bakıp belli başlı markaları verip gönderiyor. Ben de cildimin sorunlarını ihtiyaçlarını iyi bir şekilde anlayacak ona göre yıkama jeli nemlendirici peeling vs verecek, her konuda güvenerek danışabileceğim bi doktor arıyorum

cilt bakımımda kullandığım ürünleri kendim seçip alıyordum ama çoğundan memnun kalmayıp kullanmayı bırakıyordum , maalesef çok fazla para döktüm.
eczanelere ürün almak için gittiğimde hangi markanın danışmanı varsa o markayı övüyor insanın kafası karışıyor.
şöyle istediğim gibi markaya odaklı değil de benim ihtiyaçlarıma göre yardımcı olacak bi doktor öneririmisiniz.

Benimde cikt sorunlarim var. İstanbuldaysaniz lepra hastanesi var cilt üzerine bir hastane devlet hastanesi.ama randevu bulmak zor bugun buldum ilk kez haftaya çarsamba ya ama sehir dişinda olcam diye alamadım çok üzgünüm.orada şansinizi deneyin

Agop Kotoğyan kesinlikle... Kolsuz Agop diye tanınır :) Cildiye doktorlarının en iyisi ve en tanınmışıdır.
İnternettede araştırırsanız görebilirsiniz... Muayenehanesi İstanbul / Osmanbey'deydi en son, değiştimi bilmiyorum.. Ama biraz pahalı. Muayene fiyatını sormadan gitme....

Agop Kotoğyan kesinlikle... Kolsuz Agop diye tanınır :) Cildiye doktorlarının en iyisi ve en tanınmışıdır.
İnternettede araştırırsanız görebilirsiniz... Muayenehanesi İstanbul / Osmanbey'deydi en son, değiştimi bilmiyorum.. Ama biraz pahalı. Muayene fiyatını sormadan gitme....
okuduğuma göre çok sorunlu olan ciltleri tedavi ediyormuş benim çok sorunlu bi cildim yok sadece iyi bakmak istiyorum kullandığım ürünlerde yardımcı olacak ilgili bir doktor istiyorum

Benimde cikt sorunlarim var. İstanbuldaysaniz lepra hastanesi var cilt üzerine bir hastane devlet hastanesi.ama randevu bulmak zor bugun buldum ilk kez haftaya çarsamba ya ama sehir dişinda olcam diye alamadım çok üzgünüm.orada şansinizi deneyin
şimdi baktım alerji testleri falan da yapıyorlarmış böyle bişey istiyordum ben de araştıracağım Teşekkür ederim

Ne dedi eczacı merak ettim üst düzeydir çünkü ürünleri
Yaşıma çok fazla uygun olmadığını başka markalara yönelmem gerektiğini söyledi ( bu arada yaş 24 )
Aslında blue plasma serisinde kaldı aklım iyi bir doktor bulsam ve bu seriyi önerse gidip alıcam ama eczanelerdeki danışmanlar kendi markalarını övüyorlar güvenemiyorum bir türlü

şimdi baktım alerji testleri falan da yapıyorlarmış böyle bişey istiyordum ben de araştıracağım Teşekkür ederim

doktor tavsiyesi veremeyeceğim ama. alerji testide yaptıracaksanız gitmeden 1 hafta önce bazı ilaçları kesmeniz gerekiyor. kullandığınız ilaç varsa prospektüsünü okuyun da gidin...

bu arada alerjiler cildi kötü etkiliyor. benim cildim sorunluydu. sürekli kabarıklıklar çıkar kaşınırdı. hepsi alerjikmiş. alerjik astım ve rinit için test yaptırdım, testin sonucunda bir sürü yiyecek alerjisi çıktı. onları kesince cildim kendiliğinden düzeldi.

Yaşıma çok fazla uygun olmadığını başka markalara yönelmem gerektiğini söyledi ( bu arada yaş 24 )
Aslında blue plasma serisinde kaldı aklım iyi bir doktor bulsam ve bu seriyi önerse gidip alıcam ama eczanelerdeki danışmanlar kendi markalarını övüyorlar güvenemiyorum bir türlü

25ten sonra anti aging ürünlere başlamalı bence, ileriye yatırım için

agop kotogyanin tam karsi binasinda
prof.oya oguz var.
bu arada prof.larin muayene ucreti 400 tl

Back