Sivilceli Ciltler dermatolog a gidiyorum???????

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

scarlettsebnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
158
3
39
arkadaşlar ben pazartesi dermatologa gidiyorum artık dayanmıcam geçmiyo bi türlü..şimdi doktor benden ne isticek kan testi falan mı bide ilaç mı vericek krem gibi yoksa antibiyotik mi veriyolar genelde?? gidenlerr deneyimlerni paylaşırsa sevinirimmmirmirmirmir

Cildinizin durumuna bağlı ne tür bir ilaç vereceği.
Ama direkt roaccutane'la başlayacağını sanmam.
Yani sivilceleriniz çok kötü durumda değilse.
Roaccutane vericekse eğer,tabiki kan tahlili yaptırmanızı isteyecek.

ben gittiğimde kan testi falan yapmadı benzamycin jel verdi ve çok faydasını gördüm.Ama doğru yoldasın bu iş (istisnalar dışında tabii) dermatologa gitmeden çözülmüyor.Yüzümü maden sularıyla mı yıkamadım, buhar banyosu mu yapmadım.Hiç bir işe yaramadı.En sonunda doktorun verdiği jel işime yaradı.

eğer araştırma hastanesi değilse kan testi isteyeceğini sanmıyorm :) cok fazla ilgilenmiyorlar ben bugün gittim dermatoloğa ddm verdiginiz ilaç işe yaramadı baska birşey denesek diye olsun olsun zamanla yarar dedi yine aynı ilacı yazdı...isotrexin o da :) alnımdakileri gecirdi ama cenemdekiler ne yapsam gecmiyor... :KK43: iltihaplı iltihaplı cıkıyor :KK43: iyice sinirim bozuldu bgn yaa

eğer araştırma hastanesi değilse kan testi isteyeceğini sanmıyorm :) cok fazla ilgilenmiyorlar ben bugün gittim dermatoloğa ddm verdiginiz ilaç işe yaramadı baska birşey denesek diye olsun olsun zamanla yarar dedi yine aynı ilacı yazdı...isotrexin o da :) alnımdakileri gecirdi ama cenemdekiler ne yapsam gecmiyor... :KK43: iltihaplı iltihaplı cıkıyor :KK43: iyice sinirim bozuldu bgn yaa

Bnce iltihaplı sivilcelere antibiyotik dha ii gelio. onu istesen belki verir.

kan testi istemedi benden ama kadın hastalıklarınada görün bi dedi:S 5 dk içinde yazdı ilacı 2 hafta falan oldu ama biraz geçirdi ama pek bi etkisi olmadı açıkçası ben mucizeler yaratmasını bekliyordum:KK70:

Bende doktor sonrası her denileni yapmama rağmen aynı hayal kırıklığını yaşamıştım cildime tamamen doğal ürünlerle bakım yapıyorum hormon testlerimde herşey normal gel gelelim özellikle sırtım istediğim pürüzsüzlüğe ulaşmıyor,Allah'a şükür yüzümü başkası gördüğü zaman hiç birşeyin yok ki diyor ama arada çıkan tek tük sivilcelere bile tahammülüm yok benim.
Mantığım şu bu kadar bakım yaparken,bir sorun yokken neden olsun ki???

X