Sivilceli Ciltler DermatixSi Ultra Gel Kullanan var mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Sda01

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
621
3
296
- Yurtdışı
Bugun doktorum izler icin verdi. Kullanan var midir? Etki gostermesini bekleyemedim meraktan sorayim dedim

Kizlar yarin bir hafta olacak kullanali. Kirmizi izler gecmeye basladi aynaya baktigimda fark edebiliyorum
Kirmizi izlerinden kirmiziliktan rahatsiz olanlar kullanabilir
Surunce belli bile olmuyor dokununca ipeksi oluyor uerine makyajda yapilbiliyor kullanisi

ben kullanıyorum hemde 3 ayı geçyi :) bu 4.tüpüm :) roaccutane kullanıyordum doktor verdi kırmızı lekeler ve bir kaç cukur için. Gayet iyi kullandıkca verim alıyor.aksamları yedirerek sürüyorum yanak bölgeme. sana nasıl kullanmanı önerdi bana 10 dk masaj yap demişti doktor

bende bu pazartesi kullanmaya başladım günde iki defa sabah ve akşam siyah ben aldırmıştım onlar için kullanıyorum umarım faydasını görürüm :)

bende bu pazartesi kullanmaya başladım günde iki defa sabah ve akşam siyah ben aldırmıştım onlar için kullanıyorum umarım faydasını görürüm :)
Konuyu acali cok olmuş ama bnde yeni dün ben aldirdim lazerle bu krem sizde işe yaradı mi izler gitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…