Sivilceli Ciltler Dermaroller yaptıran var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Chloe78

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
726
93
34
Merhabalar.Ben şu an Roaccutane tedavisi görüyorum,4.ayımdayım.Doktor,tedavim bittikten 6 ay sonra izler için dermaroller yapacağını söyledi.Bu işlemi yaptıran,memnun kalan veya kalmayan var mı? Paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Ben de bu ilacı 6 ay kullandım Tahlilleri yaptırırak ve tedavinin ardından cildi 1 ay kadar dinlendirip arkadan izler için

neo strata kulladım tavsiye ederim . Cildim çok düzeldi .Uzun yıllar oldu şimdi ufak dönem adet dönemlerinde oluyor.O kadar Sevgiler

Çok teşekkür ederim.Benimde 2 ay kaldı tedavimin bitmesine.Şu an hiç sivilce yok fakat pembe pembe izler var.Onlar için dermaroller yapıcam dedi dr,fakat ne olduğunu,nasıl olduğunu bilmiyorum.Sonuç gerçekten iyi oluyor mu heyecan yapıyorum :))):KK52:

ben şişli de bir güzellik merkezinden bilgi almıştım ama zorla senet imzalattırdılar falan ondan vazgeçtim güvenilir bir yerde hastanelerde falan yaptırmak lazım.Bende yer yer çukurlarda olduğundan bu yöntemi biraz havada buldum daha etkili bir şeyler olabilir sanki bu biraz bakım gibi geldi bana

Benim tedavim bitince kendi doktorum yapıcak.Çok etkili olduğu kanaatinde.Ama yinede yaptırmadan önce yaptıran arkadaşlardan bilgi almak istedim.Teşekkür ederim.

Yok mu hiç Dermaroller yaptıran? Sonuçlarını çok merak ediyorum.Ne derece geçiriyor izleri?

Ben bugün yaptırdım ama benim ciddi bir sorunum yoktu roacutanedan sonra biraz sivilce izleri oluşmuştu şuan yuzum kıpkırmızı iki güne geçiçekmiş çok canım yandı gözümden yaş geldi resmen alın kısmında.....yanaklarım pek acımadı sonuç ıyı olursa yazarım 15 gün sonrada tca peeling yapacağım 6 seans devam edicem ama şimdiden bile değişiklik farkediyorum eski halime dönücem inşallah :) umarım siz de faydasını görürsünüz.

Çok teşekkür ederim cevabınız için.Tedavimin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum bakalım,inşallah faydasını görürüm bende :)))

Ben de yaptirmaya yeni basladim,sonucu merak ediyorum ama ise yariyor gibi sanki.Daha bir kere yaptirdim bakalim nasil olacak:KK49:

ben de sivilce tedavisi sonrası 4-5 ay sonra kendim yaptım. Evde yapılmasın deniyor ama dermaroller zor bir uygulama değil.Eğer dermapen yaptıracaksan uzman bir klinik yada hastanede yaptırılması gerekir.Bu arada benim sivilcelerden kalan izler çok yoğun olmadığı için ben evde kendim yaptım ve 0,5 mm tek uç kullandım. eğer izlerin fazla ise yine uzmandan destek görmelisin. İlk yaptığımda yüzümdeki her bölgeye yıldız olacak şekilde 5 kere gidip geldim ve uygulamadan 1 sa sonra dermoskin active serumu kullandım.Kesinlikle bastırmadım. 15 gün sonra bir kez daha yaptım aynı işlemi.Bu arada dermoskin den memnun kalmadığım için mizon dan hyuloronik asit uyguladım ve salyangoz kremi. sonrasındaki haftada biraz bastırarak yaptım.Bildiğin kızardı.Çizmiş olmaktan da korktum hatta.Yaparken tek bir çizgi üstünde gidip gelmek çok önemli yoksa hemen çizebilirsin cildini.Kaş yapayım derken göz çıkartmak olur. Uygulama yaptıktan sonra (genelde haftasonları ve akşam yaptım) kesinlikle su değdirmedim. Serum+krem+yağ uyguladım. Krem genelde dermoskin topical biotin ,yağ ise soğuk sıkım kuşburnu yağı. yaklaşık 5 ay geçti ve pempe lekeler kaldı. Şu an asitli yüz temizleme ürünü kullandığım için yapmıyorum ama işe yarıyor.Ayrıca ben saç diplerime de bunu uyguluyorum ;kıl köklerini uyarıyormuş.Bilginiz olsun

X