• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller dermaroller tecrübeleri (2015 ve sonrası)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nunik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
21
5
3
42
merhaba arkadaşlar
Yüzüme dermaroller yaptırmaya karar verdim.
nedenini soracak olursanız, şimdiye kadar leke kremleri verdiğim parayla defalarca dermaroller yaptırabilirdim.
yaptığım araştırmalar sonucu faydasını görenler yorumlarını okuyunca yaptırmakta herhangi bir zarar görmedim.
Hem de bir eczacı olarak hijyenik koşullara uyulduğu takdirde herhangi bir zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Yalnız yüzümde sivilce olduğu için uygulamadan önce cilt bakımı yaptıracağım. cilt bakımından bir hafta sonra dermaroller uygulamasına başlayacağım.
güzellik uzmanına yaptırmak istiyorum. Nedeni çok daha uygun uygun fiyatlı.

İlerleyen günlerde uygulamadan önce çektiğim fotoğrafları sizinle paylaşmak istiyorum. her uygulamadan sonra fotoğrafımı çekerek ne kadar faydalı olduğunu göreceğiz.

Beni takip edin anacım. Pişman olmazsınız.:KK76:

nunik slm 2015 dermaroller güzelleri ekibine bende dahilim.1 seans yaptırdım 23 ünde 2, seansım var. 1,seansta cildimde parlaklık oluştu.2,seansımda prp ile yapıyoruz. Gelişmeleri birbirimizle paylaşalım .Gööğüsüme kendim uyguladım uygulama sonrası benim mucize diye adlandırdığım çay ağacı yağı kremi sürdüm.Bu hafta vücuduma da uygulamak istiyorum .

nunik slm 2015 dermaroller güzelleri ekibine bende dahilim.1 seans yaptırdım 23 ünde 2, seansım var. 1,seansta cildimde parlaklık oluştu.2,seansımda prp ile yapıyoruz. Gelişmeleri birbirimizle paylaşalım .Gööğüsüme kendim uyguladım uygulama sonrası benim mucize diye adlandırdığım çay ağacı yağı kremi sürdüm.Bu hafta vücuduma da uygulamak istiyorum .
Süper olur. Yarın cilt bakımı yaptıracağım. 1 hafta sonra da dermaroller.
Sorması ayıp kaç liraya yaptırdın. Seansı ya da toplam.

Bugün cilt bakımı yaptırdım. Çok güzel bir duygu. Sanki yüzümdeki fazlalıklardan kurtuldum. Yaklaşık iki buçuk saat sürdü. Öncesinde fotoğrafımı çektim.
Haftaya da dermarollera başlıyorum.
Hadi bakalım.
Paylaşıma devam :KK51:

dermaroller = biogenesis 1,5mm
c vitamin = redox
nemlendirici krem = lipoderm

bunları haftada bi kere uyguluyorum ve uyguladıktan sonra cildim parlıyor canlanıyor

lekelerim için aldım henüz bi gelişme yok devamı uygulacagım inşallah lekelerimden kurtulurum

Süper olur. Yarın cilt bakımı yaptıracağım. 1 hafta sonra da dermaroller.
Sorması ayıp kaç liraya yaptırdın. Seansı ya da toplam.
İyi akşamlar cnm prp ile birlikte seansı 125 tl. Perşembe ikinci seansım var .ilk yaptırdığım zamanki parlaklık kalmadı bakalım ikinci seanstan sonra ki gelişmeler nasıl olur.Aynen devam

İyi akşamlar cnm prp ile birlikte seansı 125 tl. Perşembe ikinci seansım var .ilk yaptırdığım zamanki parlaklık kalmadı bakalım ikinci seanstan sonra ki gelişmeler nasıl olur.Aynen devam
Canım, dermarollerı kendin satın alıp yapmayı düşündün mü hiç?

Evet fakat kendi dermarollerımı kullandı uygulama ücreti aldı..
Hımmmmm.anladım canım.sanırım yeni kullanmaya başladın.ara ara bilgi vetir misin burdan canım? Inşallah kurtulursun lekelerden.
peki makinen ne marka, kaç mm, fiyatı ne, nerden aldın? Bana da lazım olabilir. B en de iki gündur dermoligia(yazılışı eksik oldu) kullanıyorum.bir de organigs diye bir akne kremi.bu kr e m aynı za m anda nemlendiriyor da.dünya kadar para verdim.sonuna kadar gidicem.düzenli yapıcam mutlaka.hep sürekli olamamaktan şikayet ederdim.ama bu sefer sonucu görücem.:KK67:

kızlar bende gecen hafta kendim aldım dermaroller .540 iğneli titanyum ve 0.5mm.ilk kez gecen hafta cumartesi uyguladım.ciltte bi parlama oldu.ama kremde kullandım.biraz pullanma bazı yerde deri dökülmesi oldu.cildim sanki cok kurudu.2.seansı ctesi günü yapıcam.haftada 1 kullanmayı düşünüyorum.cokmu sık olur bilmiyorum ama deniyecem.inş iyi sonuçlar alırım.

kızlar bende gecen hafta kendim aldım dermaroller .540 iğneli titanyum ve 0.5mm.ilk kez gecen hafta cumartesi uyguladım.ciltte bi parlama oldu.ama kremde kullandım.biraz pullanma bazı yerde deri dökülmesi oldu.cildim sanki cok kurudu.2.seansı ctesi günü yapıcam.haftada 1 kullanmayı düşünüyorum.cokmu sık olur bilmiyorum ama deniyecem.inş iyi sonuçlar alırım.
Allah emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın canım.kaça aldın peki, markası ne?

Allah emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın canım.kaça aldın peki, markası ne?

Amin canım.Ben set şeklinde 220tl ye aldım

Resmi Büyüt

pr_01_12_min.png

ZGTS

Arkadaşlar slm yorumlarınızı okudum bi estetisyen olarak sürekli dermoroller kullanıyorum ama sonuç almanız için doğru ürün çok önemli doğru tespit edilmiş soruna doğru çözümde dermorollerdan çok memnun kalırsınız

Arkadaşlar slm yorumlarınızı okudum bi estetisyen olarak sürekli dermoroller kullanıyorum ama sonuç almanız için doğru ürün çok önemli doğru tespit edilmiş soruna doğru çözümde dermorollerdan çok memnun kalırsınız
Yukarıdaki marka doğru mu diyorsun yani canım? Peki 8şlem sonrasi hangi krem l eri onerirsin?

Back