Dermaroller kullanıp sonuç alanlar var mı kızlar?

Aorella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
346
169
33
Merhabalar.. vücudumdaki çatlaklar beni çok rahatsız ediyor. Bunun kalıcı bir çözüm olacağını düşünüyorum. Kullanıp sonuç alanlar varmıı?? Yardım lüttfeen..

Merhaba canim, benim vucudum catlak dolu asiri kilo alip verdigin icin.. Dermaroller denedigim en etkili sey oldu diyebilirim arastirmalarim ve tecrubelerim bu yonde duzenli kullanim sart - dermaroller ile birlikte ek vitamin ve yaglar dahada etkili oluyor! Ben duzenli 5 ay kullandim daha once catlaklar mos mor ve cok buyukdu, hafif pembelesti daha sonra siliklesti resmen ve incecik cizgilere donduler acayip birsey resmen yok oluyorlar fakat ben birsure kullanamadim simdi tekrar devam ediyorum..

Merhaba canim, benim vucudum catlak dolu asiri kilo alip verdigin icin.. Dermaroller denedigim en etkili sey oldu diyebilirim arastirmalarim ve tecrubelerim bu yonde duzenli kullanim sart - dermaroller ile birlikte ek vitamin ve yaglar dahada etkili oluyor! Ben duzenli 5 ay kullandim daha once catlaklar mos mor ve cok buyukdu, hafif pembelesti daha sonra siliklesti resmen ve incecik cizgilere donduler acayip birsey resmen yok oluyorlar fakat ben birsure kullanamadim simdi tekrar devam ediyorum..
Benim ergenlik donemimden kalma bir cogu belimde kalcamda ve gogsumde var. Beyaz ve kalin cizgiler halinde.. ise yarar mi diyorsun yani.. birde ben en iyisi dr. roller diye duydum fakat cok pahali. Bu marka synchroline synchroleast isimli bir krem oneriyor. Hic duydun mu bu kremleri birde hangi kremleri ve yaglari kullandin?

Resimli paylasim yapacam ozaman canim daha iyi bir fikir olsun diye.. Beyaz catlaklarin var ise cok sanslisin onlar icin cok daha etkili, malesef kirmizilarin rengi gitmesi siliklesmesi daha uzun zaman aliyor.. Ben yurtdisinda oldugum icin internet uzeri aldim.. Ilk deneyimimde 2.00mm aldim sonrasinda 3.00mm aldim ama cok dikkatli kullanilmasi gerekiyor! Ve ayriyetten anaesthetic krem alip surmelisiniz agriyi hissetmemeniz icin.. Bende cesitli kremler denedim fakat en etkili seyin hakiki yaglar oldugunu dusunuyorum! Ilk basta sadece vitamin E ve shea yagi kullaniyordum daha sonra cesitli yaglar alip karistirdim ozellikle calendula yagi, rosehip(kusburnu) yagi ve jojoba yaglari cok etkili - hakiki olmalarina ozen gosterin kizlar! Resimi yukliyecegim birazdan

image.webp

Dr roller duymustum ama fiyat mi ucuk gelmisti hatirlamiyorum.. Cok pahali degildi benimki £10 felan ilk aldigim cok pahaliydi derma markasiydi ve guven bana fark yok - her kullanimdan sonra yikayip steril spray veya alkol ile temizlersen hic bir sorun yasamazsin..

Ekledigim diger resimde himalayan tuzu ve deniz tuzu, onuda bir limonun suyuyla, biraz badem veya zeytinyagi ile biraz seker ve kahve ile karistirip banyodan once catlaklarin oldugu bolgelere masaj uygularsan surekli kan dolasimin artar ve catlaklarina cok ise yarayacaktir - normal tuzda kullanabilirsin! Sellulit icin zaten bire bir!!!

Ekledigim diger resimde himalayan tuzu ve deniz tuzu, onuda bir limonun suyuyla, biraz badem veya zeytinyagi ile biraz seker ve kahve ile karistirip banyodan once catlaklarin oldugu bolgelere masaj uygularsan surekli kan dolasimin artar ve catlaklarina cok ise yarayacaktir - normal tuzda kullanabilirsin! Sellulit icin zaten bire bir!!!

Selam E ellyx yazışmıştık özelden başka mevzuda takipte olduğumuz için düşüyor banada mesajların bu konu dikkatimi çekti çatlağım yok ama sellülit belası fazlaca var :KK43: bu ürün ne nereden alacağım bana destek olursan sevinirim:KK19:

Merhaba canim umarim iyisin :KK54: Ben internet uzeri aliyorum amazon sitesinden - nerde kaliyorsun Turkiyedemisin? yaglari genelde turkiyeye gelince aliyorum heryerde bulunuyorlar ama bu defa internet uzeri aldim ve cok memnun kaldim Jelesec Jelesec

Merhaba canim umarim iyisin :KK54: Ben internet uzeri aliyorum amazon sitesinden - nerde kaliyorsun Turkiyedemisin? yaglari genelde turkiyeye gelince aliyorum heryerde bulunuyorlar ama bu defa internet uzeri aldim ve cok memnun kaldim Jelesec Jelesec

Sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın:KK54: Türkeyedeyim evet etkisi var demişsin hatta birebir demişsin sellüte ondan damladım hemen bunla ilgili operasyon da düşünüyorum çünki hani ameliyasız işi kurtarrısam bana süper olur

bende idare eder amlytimi erteledim morelim sifirrr :110:Hangi bolgende sellulit var? resim varsa gonder ameliyat tabikide kokten cozum ama asiri derecede yoksa bence evde ufak kurlerle haledersin ama devamli kullanim sart surekli yapman gerekiyor! Kahve, tuz(deniz tuzu alabilirsen internet uzeri uygunda fiyati), seker ve yag limon suyuyla birlikte bolce sur bolgeye kese yardimiyla masaj yap ofele iyice, cilt gecir bekle bir saat sonra ilik suyla dus al - 70% gidiyor devamli kullanimla ben hep ihmal ettim ama kardesim bile super sonuc aldi!! cildin gevsek mi? dermaroller denemeni siddetle tavsiye ederim hucre yeniledigi ve collagen arttirdigi icin sellulitdeki cukur cukur gorunum kayboluyor, hyaluronic acid takviyeside kullan bak gor deyisimi!:anneadayı: Jelesec Jelesec

bende idare eder amlytimi erteledim morelim sifirrr :110:Hangi bolgende sellulit var? resim varsa gonder ameliyat tabikide kokten cozum ama asiri derecede yoksa bence evde ufak kurlerle haledersin ama devamli kullanim sart surekli yapman gerekiyor! Kahve, tuz(deniz tuzu alabilirsen internet uzeri uygunda fiyati), seker ve yag limon suyuyla birlikte bolce sur bolgeye kese yardimiyla masaj yap ofele iyice, cilt gecir bekle bir saat sonra ilik suyla dus al - 70% gidiyor devamli kullanimla ben hep ihmal ettim ama kardesim bile super sonuc aldi!! cildin gevsek mi? dermaroller denemeni siddetle tavsiye ederim hucre yeniledigi ve collagen arttirdigi icin sellulitdeki cukur cukur gorunum kayboluyor, hyaluronic acid takviyeside kullan bak gor deyisimi!:anneadayı: Jelesec Jelesec

Çok sağol canım yaaa evet derim gevşek bacakta bende bu illet aldım notları sağolasın:21::KK68:

Merhabalar.. vücudumdaki çatlaklar beni çok rahatsız ediyor. Bunun kalıcı bir çözüm olacağını düşünüyorum. Kullanıp sonuç alanlar varmıı?? Yardım lüttfeen..
dermoroller ler seansları düzenli olarak uygulanırsa %80 başarı sağlanabiliyor. Salonumuzda bu işlemi yapıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende kullandım alalı çok olmadı sadece bir kez kullandım ve bi yan etkisi felan vardır iz yapar gibisine sadece dizime uyguladım. ayrıca dizimdeki çatlaklar daha derindi.öncesi ve sonrası resimlerinide çektim ve çok şaşırdım.derinlikler gitmiş ve o bembeyaz rengi ten rengine yaklaşmış. daha ilk uygulamada. bu akşam 2. uygulamayı yapıcam deneyimlerimi p

kızlar bende kullandım alalı çok olmadı sadece bir kez kullandım ve bi yan etkisi felan vardır iz yapar gibisine sadece dizime uyguladım. ayrıca dizimdeki çatlaklar daha derindi.öncesi ve sonrası resimlerinide çektim ve çok şaşırdım.derinlikler gitmiş ve o bembeyaz rengi ten rengine yaklaşmış. daha ilk uygulamada. bu akşam 2. uygulamayı yapıcam deneyimlerimi p
Merhabalar anlattıklarıniz okadar umutlandırdi ki beni anlatamam
Benimde beyazimsi renkte çatlaklarım var
Ve yaklaşık 15 yıldır var ergenlikten kalma ozamanlar pek umursamiyordum ama simdi cok takiyorum çözüm aradığım zamanlarda da aradan çok sene geçtiği için hiç bir şey çare olmaz demişlerdi
Dermoleri nasıl kullanıyorsunuz islak vucuda mi kuru vuxuda mi acaba her kullanimda temizleme mi gerekiyor
bir de nereden temin ettiniz
Bilgilerinizeçok ihtiyacım var
Bu konuda baya bi cahil kalmışım sanırım
Detaylı bilgi verirseniz minnettar olurum
Sağlıcakla kalın

Back
X