Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ergenlik donemimden kalma bir cogu belimde kalcamda ve gogsumde var. Beyaz ve kalin cizgiler halinde.. ise yarar mi diyorsun yani.. birde ben en iyisi dr. roller diye duydum fakat cok pahali. Bu marka synchroline synchroleast isimli bir krem oneriyor. Hic duydun mu bu kremleri birde hangi kremleri ve yaglari kullandin?Merhaba canim, benim vucudum catlak dolu asiri kilo alip verdigin icin.. Dermaroller denedigim en etkili sey oldu diyebilirim arastirmalarim ve tecrubelerim bu yonde duzenli kullanim sart - dermaroller ile birlikte ek vitamin ve yaglar dahada etkili oluyor! Ben duzenli 5 ay kullandim daha once catlaklar mos mor ve cok buyukdu, hafif pembelesti daha sonra siliklesti resmen ve incecik cizgilere donduler acayip birsey resmen yok oluyorlar fakat ben birsure kullanamadim simdi tekrar devam ediyorum..
Ekledigim diger resimde himalayan tuzu ve deniz tuzu, onuda bir limonun suyuyla, biraz badem veya zeytinyagi ile biraz seker ve kahve ile karistirip banyodan once catlaklarin oldugu bolgelere masaj uygularsan surekli kan dolasimin artar ve catlaklarina cok ise yarayacaktir - normal tuzda kullanabilirsin! Sellulit icin zaten bire bir!!!
Merhaba canim umarim iyisinBen internet uzeri aliyorum amazon sitesinden - nerde kaliyorsun Turkiyedemisin? yaglari genelde turkiyeye gelince aliyorum heryerde bulunuyorlar ama bu defa internet uzeri aldim ve cok memnun kaldim
Jelesec
bende idare eder amlytimi erteledim morelim sifirrrHangi bolgende sellulit var? resim varsa gonder ameliyat tabikide kokten cozum ama asiri derecede yoksa bence evde ufak kurlerle haledersin ama devamli kullanim sart surekli yapman gerekiyor! Kahve, tuz(deniz tuzu alabilirsen internet uzeri uygunda fiyati), seker ve yag limon suyuyla birlikte bolce sur bolgeye kese yardimiyla masaj yap ofele iyice, cilt gecir bekle bir saat sonra ilik suyla dus al - 70% gidiyor devamli kullanimla ben hep ihmal ettim ama kardesim bile super sonuc aldi!! cildin gevsek mi? dermaroller denemeni siddetle tavsiye ederim hucre yeniledigi ve collagen arttirdigi icin sellulitdeki cukur cukur gorunum kayboluyor, hyaluronic acid takviyeside kullan bak gor deyisimi!
![]()
Jelesec
dermoroller ler seansları düzenli olarak uygulanırsa %80 başarı sağlanabiliyor. Salonumuzda bu işlemi yapıyoruz.Merhabalar.. vücudumdaki çatlaklar beni çok rahatsız ediyor. Bunun kalıcı bir çözüm olacağını düşünüyorum. Kullanıp sonuç alanlar varmıı?? Yardım lüttfeen..
Malesef istanbulda degilim ve evde uygulama yapmayi dusunuyorumdermoroller ler seansları düzenli olarak uygulanırsa %80 başarı sağlanabiliyor. Salonumuzda bu işlemi yapıyoruz.
Izmirdeİnternetdem - amazon.com dan aldim canim, nerde yasiyorsun?ruyasnck
Merhabalar anlattıklarıniz okadar umutlandırdi ki beni anlatamamkızlar bende kullandım alalı çok olmadı sadece bir kez kullandım ve bi yan etkisi felan vardır iz yapar gibisine sadece dizime uyguladım. ayrıca dizimdeki çatlaklar daha derindi.öncesi ve sonrası resimlerinide çektim ve çok şaşırdım.derinlikler gitmiş ve o bembeyaz rengi ten rengine yaklaşmış. daha ilk uygulamada. bu akşam 2. uygulamayı yapıcam deneyimlerimi p