O videolara bkma sen öyle çivi batırmıyorlar sonuçta:) 1.5 mmlik saç kılı inceliğinde iğneler batırıyorlar ondan önce de anestezik krem sürüyorlar zaten. yüzün enfeksiyon kapma riski yok eğer yüzü çok iyi sterilize edersen. işte bu nedenle insanlar para vermek istemiyorum diyip evde uygulama yapmaya kalkıyorlar sonra mikrop kaptırıyorlar ama bunu doktorda steril bir ortamda yaptırırsan enfeksiyon kapma riski sıfır. kızarıklıkta bırakın biraz olsun yani ,192 tane iğne batırıp çıkartıyorsunuz yüzünüze :) herşeyin bir bedeli var, sadece aletin sürtünme kuvvetiyle bile cilt kızarır, 2 güne kalmaz da geçer gider. bu yöntem kimyasal peeling gibi kimyasal içerikli yöntemlere göre çok daha doğal bir yöntem.çünkü iyileşme tamamen doğal yollarla sağlanıyor. o delikler 15 dk içinde kapanıyor zaten. yöntem şu açıdan güzel, kırışıklıklar ve izler cilt yüzeyinde değil daha derinlerde oluşuyor. bu yöntem cildin alt katmanlarını uyararak tedaviyi alttan üste doğru gerçekleştiriyor. uygulamadan sonra 15 dk içerisinde delikler kapanmadan yüz serumunuzu ya da kolajen sentezini uyaracak herhangi bir solusyon sürebilirsiniz. fakat aklınızda olsun vitaminin fazlası da zarar verir ve ciltte tepkimeye yol açabilir. bir bilene sorup uygularsanız daha iyi olur.
Bende dermaroller yazip you-tube den aradim.Bir kac video gordum ve sok oldum.
Once hastanin yuzune uyusturucu krem surdu ve sonra basdira basdira dermarolleri yapdi ama
felaket biseydi yuz tamamen kanlarla kaplandi.Igrenc ya.bence bu yontem kesinlikle iyi diil.bide yuz kanayinca mikrop kapip enfeksiyon filan olabilir.Ben dun aksam karnima uyguladim catlaklar icin acidi ama yuzum kadar degil.kizarikligi henuz gecmedi ama agri filan yok.Ben yuzume bir kez uyguladim bir dahada uygulamayi dusunmuyorum.madem basdirip kanatmadan bir ise yaramiyo,bosuna aci cekmiyim.
Ayrica bir reklamda kalojenin kutuda satildigini gordum.Gidip bakicam,neymis.Sorucam e vitamini gibi capsulde yag gibiyse yuzumuze direkde surebiliriz belki.