Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

O videolara bkma sen öyle çivi batırmıyorlar sonuçta:) 1.5 mmlik saç kılı inceliğinde iğneler batırıyorlar ondan önce de anestezik krem sürüyorlar zaten. yüzün enfeksiyon kapma riski yok eğer yüzü çok iyi sterilize edersen. işte bu nedenle insanlar para vermek istemiyorum diyip evde uygulama yapmaya kalkıyorlar sonra mikrop kaptırıyorlar ama bunu doktorda steril bir ortamda yaptırırsan enfeksiyon kapma riski sıfır. kızarıklıkta bırakın biraz olsun yani ,192 tane iğne batırıp çıkartıyorsunuz yüzünüze :) herşeyin bir bedeli var, sadece aletin sürtünme kuvvetiyle bile cilt kızarır, 2 güne kalmaz da geçer gider. bu yöntem kimyasal peeling gibi kimyasal içerikli yöntemlere göre çok daha doğal bir yöntem.çünkü iyileşme tamamen doğal yollarla sağlanıyor. o delikler 15 dk içinde kapanıyor zaten. yöntem şu açıdan güzel, kırışıklıklar ve izler cilt yüzeyinde değil daha derinlerde oluşuyor. bu yöntem cildin alt katmanlarını uyararak tedaviyi alttan üste doğru gerçekleştiriyor. uygulamadan sonra 15 dk içerisinde delikler kapanmadan yüz serumunuzu ya da kolajen sentezini uyaracak herhangi bir solusyon sürebilirsiniz. fakat aklınızda olsun vitaminin fazlası da zarar verir ve ciltte tepkimeye yol açabilir. bir bilene sorup uygularsanız daha iyi olur.

Bende dermaroller yazip you-tube den aradim.Bir kac video gordum ve sok oldum.
Once hastanin yuzune uyusturucu krem surdu ve sonra basdira basdira dermarolleri yapdi ama
felaket biseydi yuz tamamen kanlarla kaplandi.Igrenc ya.bence bu yontem kesinlikle iyi diil.bide yuz kanayinca mikrop kapip enfeksiyon filan olabilir.Ben dun aksam karnima uyguladim catlaklar icin acidi ama yuzum kadar degil.kizarikligi henuz gecmedi ama agri filan yok.Ben yuzume bir kez uyguladim bir dahada uygulamayi dusunmuyorum.madem basdirip kanatmadan bir ise yaramiyo,bosuna aci cekmiyim.
Ayrica bir reklamda kalojenin kutuda satildigini gordum.Gidip bakicam,neymis.Sorucam e vitamini gibi capsulde yag gibiyse yuzumuze direkde surebiliriz belki.

O videolara bkma sen öyle çivi batırmıyorlar sonuçta:) 1.5 mmlik saç kılı inceliğinde iğneler batırıyorlar ondan önce de anestezik krem sürüyorlar zaten. yüzün enfeksiyon kapma riski yok eğer yüzü çok iyi sterilize edersen. işte bu nedenle insanlar para vermek istemiyorum diyip evde uygulama yapmaya kalkıyorlar sonra mikrop kaptırıyorlar ama bunu doktorda steril bir ortamda yaptırırsan enfeksiyon kapma riski sıfır. kızarıklıkta bırakın biraz olsun yani ,192 tane iğne batırıp çıkartıyorsunuz yüzünüze :) herşeyin bir bedeli var, sadece aletin sürtünme kuvvetiyle bile cilt kızarır, 2 güne kalmaz da geçer gider. bu yöntem kimyasal peeling gibi kimyasal içerikli yöntemlere göre çok daha doğal bir yöntem.çünkü iyileşme tamamen doğal yollarla sağlanıyor. o delikler 15 dk içinde kapanıyor zaten. yöntem şu açıdan güzel, kırışıklıklar ve izler cilt yüzeyinde değil daha derinlerde oluşuyor. bu yöntem cildin alt katmanlarını uyararak tedaviyi alttan üste doğru gerçekleştiriyor. uygulamadan sonra 15 dk içerisinde delikler kapanmadan yüz serumunuzu ya da kolajen sentezini uyaracak herhangi bir solusyon sürebilirsiniz. fakat aklınızda olsun vitaminin fazlası da zarar verir ve ciltte tepkimeye yol açabilir. bir bilene sorup uygularsanız daha iyi olur.

canım senin ki nasıl acımamış anlamadım...hadi benim ağrı eşiğim düşük benden sonra aynı tedavi yaptıran kadın şok bir şekilde çıktı kadın bana kızdı niye söylemedin bu kadar acılı olduğunu bilsem yaptırmazdım diye...neyse biz çok acı çektik 3 seans yaptırdım doktor çünkü 3 seansı uygun görmüştü ama inanın kızlar cildimde zerre bir iyileşme yokkkkkkkkkk çok üzgünüm çoooookkk erkek arkadaşım bile " hani yüzünde birşey değişmemiş izlerin duruyor "dedi...inanın akne izlerim öyle rahatız edici değildi ama yinede kurtulmak istiyordum...had ondan vazgeçtim güneş lekelerim bile gitmedi...palavra yani 810 milyonum gitti...:( çektiğim acıda yanıma kar kaldı... siz bilirsiniz...yaptırmek isyeten sakın seans paralarını toplu vermesin sakınnnnnnnnn...en azından vazgeçme şansınız olur.

valla canım bana uyuşturucu kremi bol bol sürdüler senin doktordan daha çok beklettiler heralde ben acı duymadım hiç.. seansın sonuna doğru biraz hissettim ama dayanılmaz bir acı değildi.. doktor sana ne kadar süre sonra sonuçlarını görürsün dedi? ben hafif yüzeyselleşme farkediyorum ama daha seanslarım devam ediyor, inşallah ikimizde sonuç alırız çektiğimiz sıkıntılara ödediğimiz paralara biraz da olsun değer..

canım senin ki nasıl acımamış anlamadım...hadi benim ağrı eşiğim düşük benden sonra aynı tedavi yaptıran kadın şok bir şekilde çıktı kadın bana kızdı niye söylemedin bu kadar acılı olduğunu bilsem yaptırmazdım diye...neyse biz çok acı çektik 3 seans yaptırdım doktor çünkü 3 seansı uygun görmüştü ama inanın kızlar cildimde zerre bir iyileşme yokkkkkkkkkk çok üzgünüm çoooookkk erkek arkadaşım bile " hani yüzünde birşey değişmemiş izlerin duruyor "dedi...inanın akne izlerim öyle rahatız edici değildi ama yinede kurtulmak istiyordum...had ondan vazgeçtim güneş lekelerim bile gitmedi...palavra yani 810 milyonum gitti...:( çektiğim acıda yanıma kar kaldı... siz bilirsiniz...yaptırmek isyeten sakın seans paralarını toplu vermesin sakınnnnnnnnn...en azından vazgeçme şansınız olur.

yüzümdeki delikler aynen duruo defalarca yaptım işe yaramadı ama kullanmaya devam etcem aldım sonuçta .çukurlar içinde umudm kalmadı

hemen umudunu kaybetme daha 2. yapmışsın okuduğum kadarıyla.. daha dur yaa 2 kerede hangi tedavide iyileşme görülür ki, biraz sabret bence.. insanlar 4 hafta aralıklarla 1.5- 2 sene sürekli yapıyorlar, o şekilde sonuç alıyorlar ben yabancı forumları da takip ediyorum istikrarlı olmak lazım böyle tedavilerde, hemen demoralize olmayın..

yüzümdeki delikler aynen duruo defalarca yaptım işe yaramadı ama kullanmaya devam etcem aldım sonuçta .çukurlar içinde umudm kalmadı

Merhaba:64: ben bu konuya yeniyim sizlerin yorumlarını okuyunca cesaretlenip bir tane dermoreller siparişi verdimmm.... işallah memnun kalırım.... yorumlara bakınca 08 den beri kullananlar olduğunu gördüm acaba uzun süreli kullanımda cilde ne gibi etkilerini olduğunu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim...

valla canım bana uyuşturucu kremi bol bol sürdüler senin doktordan daha çok beklettiler heralde ben acı duymadım hiç.. seansın sonuna doğru biraz hissettim ama dayanılmaz bir acı değildi.. doktor sana ne kadar süre sonra sonuçlarını görürsün dedi? ben hafif yüzeyselleşme farkediyorum ama daha seanslarım devam ediyor, inşallah ikimizde sonuç alırız çektiğimiz sıkıntılara ödediğimiz paralara biraz da olsun değer..

tatlım martın 12 sinde kontrole gidicem ama cidden cildimde hala gözle görülür bir değişikliklik yokk. zaten doktor bana olmazsa kontrole geldiğinde belki 1 defa yanaklarına fraksiyonel lazerle soyma işlemi yaparız dedi..:( sonuçları tarafınıza yazıcam. görüşmek üzere

arkadaşlar merhaba ben uzun süre kullanan biri olarak şunları söyleyeblrm aralıkları fazla tutun ben 3 haftada bir yapıyorum ve çok memnunum çatlaklarımda daha hızlı sonuç aldım ama yüzümde bi pırıltı var izlerm yok oldu ömür boyu devam edicem bıkmayın hemen :69:

arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum ancak netten araştırdığımda çok farklı fiyatlara rastladım.49dan başlıyor 5oolere kadar çıkıyor nasıl güvenip neye göre seçeceğiz?açıkcası pahalı ise alamam siz nerden,kaça aldınız,güvenilir ve orjinal mi?lütfen bilgi veriniz
teşekkürler

tşk tortitilla dün ilk defa dekolte bölgemde denedim (korka:18: korka) sabah kaltığımda gergin ve dolgun olduğunu gördüm, bügün yüzümde deneyeceğim, gelişmeleri sizlerle burada paylaşacağım, kullanan her kesin paylaşması dileğiyle:16:

arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum ancak netten araştırdığımda çok farklı fiyatlara rastladım.49dan başlıyor 5oolere kadar çıkıyor nasıl güvenip neye göre seçeceğiz?açıkcası pahalı ise alamam siz nerden,kaça aldınız,güvenilir ve orjinal mi?lütfen bilgi veriniz
teşekkürler

ben internet sitesi gg den aldım fiyatı 79 tl uçları titanyum alımşımlı imiş 1mm lik bazı kullananlar 5mm likle başlıyormuş ama ben 1mm lik olsun istedim, aynı sitede daha düşük fiyatı olan da var bir araştırın derim, genelde internetdeki alışveriş sitelerinde satılıyor, araştırmalarıma dayanarak bunların hepsi çin den geliyor, 500 tl olanlar çin malı olmayabilir, ama sonuçta hepsi ayni işi görüyor, bence çok paralar vermeye deymez.

ben internet sitesi gg den aldım fiyatı 79 tl uçları titanyum alımşımlı imiş 1mm lik bazı kullananlar 5mm likle başlıyormuş ama ben 1mm lik olsun istedim, aynı sitede daha düşük fiyatı olan da var bir araştırın derim, genelde internetdeki alışveriş sitelerinde satılıyor, araştırmalarıma dayanarak bunların hepsi çin den geliyor, 500 tl olanlar çin malı olmayabilir, ama sonuçta hepsi ayni işi görüyor, bence çok paralar vermeye deymez.

starbuck teşekkür ediyorum bu gg açık artırma sitesi diye biliyorum ordan hiç alışveriş yapmadım üye olup hemen alma imkanımız var mı? tv shopda 49 tl aynı ürün mü acaba ben bi bakayım

bir de acaba göz çevresindeki kırışıklara faydası oluyor mu? cilt lekeleri ve ince kırışıklar için kaç mm lik önerirsiniz?

merhaba arkadaşlar bende sizi uzun zamandır takip ediyorum.baştan sona kadar herşeyi okudum çook zmanımı aldı ama değsin istedim.doğumçatlaklarıma aklınıza gelebilecek birsürü krem aldım.ama koca bir hiç ... değmedi olmadı geçmedi.tabi bende bunalımdan hala çıkmadım hala sizin gibiyim bende sitemkarım çatlaklarıma.ben bir güzellik merkezine gittim ve bana kimaysal pellinge hayır dedi ben istediğim halde.olmadı bana dermotolojik olan bir jel önerdi.bende yok almam dedim çünkü birsürü şey aldım asla ve asla faydası olmadı artık güvenmiyorum dedim.anladıklarını sölediler.bir bayan müşterileri vardı 13 yaşında luşan çatlaklrını geçirdiğini söledi şuanda 30 yaşında bayan.neysem kerem bakarım dedim.diyorumki bu dermorellerden alsam sonrada o kremi sürsem çok faydası görürlürmü.????? çünkü garanti veriyolar %85,95 geçicek bu kadar eminiz kendimizden diyolar.bende bilemiyorum diyorum hala kullandıklarınızın pakeitni getirin içindekiler bölümüne uzman dotorumzla bakalım dediler.valla anlamadım.ayrıca adını yeni duydum.puffffff öleişte alırsam acaba daha etsini olurmu.????
bir arkadaşımda dermorelleri sürüp hani şu ex-tra-jell varya ondan sürsem dahada etikisi olurmu diyo yapan varmidur.ay bayanlar yardımpleas.noluuuuurrrrrrrr birşey diiyn bize:((bacılar kendinize ii bakın..:5::5:

tşk tortitilla dün ilk defa dekolte bölgemde denedim (korka:18: korka) sabah kaltığımda gergin ve dolgun olduğunu gördüm, bügün yüzümde deneyeceğim, gelişmeleri sizlerle burada paylaşacağım, kullanan her kesin paylaşması dileğiyle:16:

mrb, dün yüzüme uyguladım, ilk önce emla krem sürüp 15 dakika bekledim, daha sonra işleme başladım, cildim çok hassas olmakla birlikte kılcal damarlarım yüzeye yakın olduğu için tahminimden fazla minik minik kanama oldu, neyse devam edip bitirdim sonucunda yüzüm aynen tüp patlamışa döndü bir ara buz kopresi yapmış olmama rağmen nafile akşama kadar öğle kaldı, yatarken nemlendiricilerimi tazeleyip yattım, sabah hala kırmızılık ve biraz şişlik devam ediyordu geçmesini bekleyip öyle yazayım dedim, şu an itibarı ile cildimdeki gözlemdiklerimi sizinle paylaşıyorum.. derin olmayan çizgilerim hafiflemiş gürünüyor hatta yok gibi gözenekleri büyük ölçüde kapalı görünüyo daha ilk deneyimim olduğu için sizinle ancak bu kadarını paylaşabiliyorum 3 hafta sonra ikici uygulamayı yapınca tekrar sonuçları yazarım hepiniz sevgi ile kalın:16:

2 gün önce yüzüme sanırsam 5. uygulamamı yaptım 1 mm ile. Akne izleri ve geniş gözenekler için yapıyorum en çok ve cidden olumlu sonuç aldım arkadaşlar. Göz kenarımdaki ince kırışıklıklar ile dudak üstümdeki sinir bozucu minik çizgi artık yok:64: Cildin genel kalitesi de iyileşti. Tabi bunların hepsini dermaroller'a bağlamamak lazım ama etkisi %80 diyeyim. Geri kalanı Acnelyse ve Bepanthen gibi basit ilaçlar sağladı:kkk:

Herkese selamlar...

gülay hanım nerden ve kaça aldınız dermarollerı acaba?

Geçen yıl "dr-roller.eu" sitesinden aldım başında www var. 59 dolar olması lazım Öyküm Hanım. Ama mesela en son ebay'den kargo dahil 10 tl'ye MT Roller marka bir tane aldım (0.025 mm.lik). Bakalım ne sürede ulaşacak, gelecek mi diye denemek için.

arkadaslar ben 3 kez 1.5 luk dermaroller kullandım.2-3ay gecti ben farketmiyorum farkı ama arkadaslarım sen ne yaptın cildin cok parlamış gencleşmiş diyor.ben kanatmadan yaptım.baya kızarıyo gül yağı badem yağı avakado yagı karsımını sürüyorum sonra.sabaha kızarıklık geciyo.göz altlarıma tam girmiyo daha incesini almalıyım.vucudumada uyguladım 2-3 kez.uzun vadede kesinlikle işe yrar diyorum.sonuçta masaj iyidir.

Back
X