Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

kızlar ben dün dermarol yaptım 1.5 la yanağımda 3 yerde sivilce şeklinde içi sert bişeyler çıktı ayrıca minik minik toğlu iğne başı gibi ihtihaplanmlar oldu vede yüzüm halen kızarık. dermarol yapan arkadaşlar bunlar ne zaman geçer açıkcası moralim bozuldu. kızarıklığınız geçip yüzünüz normal ten rengine 1 haftada geçermi?

slm kızlar dermarol uygulamasından sonra cildinizde bazı yerlerde sert beze (sanki kistik sivilce) gibi şişlikler oldumu? eğer olduysa kaç günde geçti.?

bazı yerlerde birazcık sıslıkler oluyor oyle sıvılceyı andıran ve fakat sonra duzelıyor
sanırım onlar dolu gozenekler ve roller batınca aktıf hale gelıyor
sonra duzelıyor

Kızlar acil yardııııım!Çok korkuyoruuuum. :(
bir ayı aşkın süredir 1.5 dermarollerle hergün sabahları 2-3 geçiş yaptım ve haftada bir de daha ağırını yaptım ama bir sitede 1.5 ile en az 5 hafta ara vermek gerekiyormuş. Acaba cildim çöker mi? Bennim gibi hata yapan oldumu acaba. Yazın lütfeen pleaeeees

jayjay slm cnm. walla uygulamadan sonra çok morlaim bozulmuştu :( cildim çok hassas. 3-4 yerde cidden içi dolu sivilce şeklinde şiilikler var hatta acıyorda birazcık. demek sendede oldu ve geçti cidden içime su serptin. şiş görünen yerler ayrıca bayağı kızarıkta duruyor cildimin diğer kızarık yerlerine göre daha kızarık sanki kızamık çıkarmış gibiyim. jayjay sen deneyimlisin birkaç sorum olucak cnm ya. yüzde şişlik yapıyor en azından bende yaptı. acne çukurlarıda bu şişlikle geriliyor. ve düzelme var gibi duruyor bende ( 2gün önce yaptım dermarol uygulamasını) acaba bu yanıltıcı düzelmemi yoksa şişilik gitsede düzeldiğini ispatımı . açıkcası kafamı çok karıştırdı bu durum. sen çok uygulama yaptın jayjay en deneyimlimiz sensin. sonuçlarıda en ince ayrıntısına kadar takip ediyorsun. son olarak kaç uygulama yaptın ?kaçlık mmlerle kaçar hafta arayla yaptın ? gözle görülür düzelme elde ettinmi?kaydirigubbakcemile3

jayjaycım şişlik derken 3-4 yerde çıkan sivilce görünümlü şişlikten bahsetmiyorum. sivilce gibi olan şişlikler geçiyor dedin. birde yüzümün genelinde şişlik var ve akne izlerim daha yüzeysel duruyor. bu durum yanıltıcımı yoksa değilmi. ayrıca içleri dolu olan gözenekler aktifleşip şişlik yapıyor dedin sonradan oralarda sivilce olmaz değilmi?

Cumartesi gecesi ilk kez kullandım bu ürünü. Yüzüme, dekolteme, bacaklarımın bir kısmına uyguladım.
Şimdi şunu sormak istiyorum deneyimli arkadaşlara. Yüzüm, dokundum mu hafif pütür pütür, biraz gergin geliyor. Dışardan bakınca bu konuda bir belirti yok. Sadece normal halinden biraz daha kırmızımsı, güneşte kaldığın ilk gün gibi görüntü var. Ben yarın peeling yapayım mı? Yoksa yüz kendi kendine soyulmaya başlayıp bir belirti veriyor mu peeling yapmak için.
Dekoltemde hiç belirti yok. En çokta oraya uygulamaya çalıştım. Siz + ve *(çarpı işareti yerine sayın) işaretlerine toplam 30 seferde mi yaptınız genel olarak? Herhalde herbiri 10dan fazla yapılmıyordur. Ben hızlı hızlı yaptığımdan tam kesin bir sayım yapamadım ama herbirini 7 kez yaptım ve üzerinden birkaç kez daha geçtim. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

kızlar illaki soyulma oluyormu bende soyulma falaN olmadı da

arkadaşlar benim cildimin derisi biraz ince sanırım... uygulamadn sonraki günlerde derinin alt tarafında morarmalar olıuormu ? sanırım bende hafif morluklar oluşuyor ama yüzeyde değil altında derinlerde dikkatli baktığımda hissediyorum ama sonra geçiyor gibi sanırım...

kızlar yüzünüzü yapmak kaç dk sürüyor
ilk sayfada okuduğumda 20-25 dk denilmiş
çok deilmi o kadar yaa
kutuda 10 ar geçiş diyor
5 dk bile sürmemesi gerekir
siz nasıl uyguluyorsunuz

choles yüzün sonradan daha cok gerilir
bu yuzden 3.4. gunden ıtıbaren peelıngını hergun kullan
ve kızlar bu surecte lutfen nem maskesı edının
ınanılmaz kuruma ve kasıntı oluyor benım yuzumde

rose az uygulamıs olabılırsın canım
benım uygulamam 45 dk suruyor bır de
yenı dolgu yaptırdıgım ıcın bır sure roller uygulamasam ıyı olucak cunku dr erıtebılır dedı

aydo kuruyor ve sankı eskısınden ınce ımıs gıbı gorunuyor aslında bu seffaflık ve berraklık kazanması nedenıyle
derıde boynuzsu bır tabaka da var
keratın de ıcerıyor cılt
ve bu tabaka yaslandıkca cıldı daha cok sarıyor genclıktekı o seffaf berrak camsı goruntu gıdıyor
sert kosele gıbı bır gorunum gelıyor
ıste roller bunu da onluyor aslında

kezi cildin neden coksun ya
ben 30 gecisle 12 seans yapmısımdır ben cokmedıysem 3-5 gecısle sana bısı olmaz kız korkma bu kadar

jayjay 45 dk uygularsak kaç geçiş yapıyoruz
ben sanırım yanlış yapıyorum

o resme inanmadın heralde canımm..kadın yeniden şekillendirmiş kendini yani estetik...burundan bile anlayabilirsinn...bu alet burunu okka yapacak hali yok deilmi....sonuç bu kadar mükemmel olsaa bu kadarr ucuz fiyata satılazdı emin ol....

o resme inanmadın heralde canımm..kadın yeniden şekillendirmiş kendini yani estetik...burundan bile anlayabilirsinn...bu alet burunu okka yapacak hali yok deilmi....sonuç bu kadar mükemmel olsaa bu kadarr ucuz fiyata satılazdı emin ol....

sana katılıyorum estetik var bence

merhaba.ben yeniyim ama dermaroller ile yazışmalarınızı okuyorum.özellikle bu konuda jayjay'ın takipçisiyim.benim tam olarak anlayamadığım bişey var ki geçiş sayısı.benim yüzüm 15 dk.sürüyor.ben bir yatay 10 bir dikey 10 ve yıldız olarak 20 yapıyorum ve bu bir tur diyorum bu şekilde 30 - 35 tur yapıyorum.ciddi bir düzelmem yok.5 defa yaptım.başlarda çok sık yaptım.şimdi 4-5 haftayı bekliyorum.fikirlerinizi belirtirseniz benim için çok sevinicem.çünkü ben artık çok taktım yüzüme.bazı günler dışarı çıkmak istemiyorum.yüzüm çok ufaldı zayıfladım.kiloda almak istiyorum hepsi birden benim psikolojimi çökertti.lütfen fikir beyan edin.dermaroller uygulaması hakkında.

merhaba.ben yeniyim ama dermaroller ile yazışmalarınızı okuyorum.özellikle bu konuda jayjay'ın takipçisiyim.benim tam olarak anlayamadığım bişey var ki geçiş sayısı.benim yüzüm 15 dk.sürüyor.ben bir yatay 10 bir dikey 10 ve yıldız olarak 20 yapıyorum ve bu bir tur diyorum bu şekilde 30 - 35 tur yapıyorum.ciddi bir düzelmem yok.5 defa yaptım.başlarda çok sık yaptım.şimdi 4-5 haftayı bekliyorum.fikirlerinizi belirtirseniz benim için çok sevinicem.çünkü ben artık çok taktım yüzüme.bazı günler dışarı çıkmak istemiyorum.yüzüm çok ufaldı zayıfladım.kiloda almak istiyorum hepsi birden benim psikolojimi çökertti.lütfen fikir beyan edin.dermaroller uygulaması hakkında.

gayek bende yüzüme uyguladığımda 5 dk bile sürmüyor
ben yanlışmı yapıyorum anlamadımki
ben geçişleri sayamıyorum hep kaçırıyorum ama en az bi 20 geçiş yapıyorumdur
sen çok bastırıyomusun?
ben hiç bastırmıyorum
çünkü okuduğum sitelerde asla bastırılmaması gerektiği hafifçe gezdirmek gerektiği yazıyordu
kutusunda da öyle
ben 1 sefer yapmama rağmen sanki bi duruluk hissediyorum yüzümde
birazda dolgunluk gibi
ama etkilerini zaten ilk yapışın ardından 21 gün sonra görmeye başlıyormuşuz
ben 3 hafta aralıklarla yapıcam
sen 5,denemeni yapmışsın
hiç yararı yokmu
hani elastikiyet falan kazanmadımı
krem sürüyormusun bunu uyguladıktan sonra
aslında bitamin içerikli maskeler de yapmalıyız ama nasıl
benimde kafam çok karışık:sinifsinif:

bir de bir yerden geçerken sadece bir yere ait 20 geçişmi yapıyorsun
ben mesela yüzümün sağ yanına toplamda atıyorum 20 tane yapıyorum sonra yatay olarak toplamda 20 tane gibi
sadece bir yere aitmi 20 tane yapılmalı
kafam karıştı

Back
X