Lekeler, Çiller Dermapen yaptırmış olanlar ya da bilgisi olanlar bakabilir mi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bogurtlen95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4
0
29
Merhabalar ben sivilce lekelerim için dermapen yaptırmayı düşünüyorum yaptırdıktan sonra nasıl süreç geçirdiğiniz hakkında yazabilir misiniz?

Çok az cilt sorunum vardı yaptırdığım günden beri sivilcem bitmedi cildim kabardı her yerim çok kötü oldu pişmanım yaptirdigima

merhaba takipteyim haftaya salı gününe ilk seansıma gidicem, benim de çok sorunum yok fakat sivilce izleri için yaptırıcam baya araştırdım yan etkisi oldugunu düsünmüyorum

Bende bir problem olmazsa 28 inde yaptırıcam hayırlısı olsun inşallah yaşadıklarımı deneyimlerimi yazarımm

Merhaba. Ben yaptırmış ve kendime yapmış biri olarak şunları paylaşabilirim. İlk yapıldığında cilde vitamin veriliyor acılı bi işlem ama oyle dayanılamayacak bir acı değil. İşlem sonrası cilt kızarıyor bıraz kanıyor. Ama ne kadar kan ve kızarıklık o kadar iyi sonuç. Üç gün önce yaptım şuan soyuluyor o kızarıklık kalmıyor zaten. Üşenmeyip ayda bir yapsam şahane olacak. Burada önemli olan cilt altına verilen vitaminler. Cumadan yaptırın pazartesiye kadar daha iyi hale geliyor cilt. Kıyın paraya gidin. Hoş ben seansı 300 TL iken paket aldım sonra gittim makinesi aldım 275 TL'ye :rapci:

Vakit kaybetmeyin bacılar. Kendinize zaman ayırın.

5 seans yaptırdım toplam 7 seans aldım cuma gunu 6. Seansımı yaptırıcam ben cılt lekelerı ıcın yaptırıyorum ılk seans cok ıyıydı ve oyle kaldı yani %20 lik bır duzelme var 5. Seansım sonunda ve evdede ben kremlerle desteklememe ragmen ve yapan kişi yogun sivilcelı cılde yapmadıgını yani içi dolu sıvılcelı yüze yapılmadıgını daha da zarar verecegını soylemıstı sıvılce ızı varsa sıvılceler kurumussa yapıyordu

Merhaba. Ben yaptırmış ve kendime yapmış biri olarak şunları paylaşabilirim. İlk yapıldığında cilde vitamin veriliyor acılı bi işlem ama oyle dayanılamayacak bir acı değil. İşlem sonrası cilt kızarıyor bıraz kanıyor. Ama ne kadar kan ve kızarıklık o kadar iyi sonuç. Üç gün önce yaptım şuan soyuluyor o kızarıklık kalmıyor zaten. Üşenmeyip ayda bir yapsam şahane olacak. Burada önemli olan cilt altına verilen vitaminler. Cumadan yaptırın pazartesiye kadar daha iyi hale geliyor cilt. Kıyın paraya gidin. Hoş ben seansı 300 TL iken paket aldım sonra gittim makinesi aldım 275 TL'ye :rapci:

Vakit kaybetmeyin bacılar. Kendinize zaman ayırın.
Slm ben de cihazını aldım 500 tl civarı aloevera ampulle kullandım gerçi düzenli yapamadım Siz ne kullanıyorsunuz uygulama yaparken ? bide kaçta yapıyorsunu _ben 0,75 de yapıyorum şimdilik ufak bi kaç sivilce deliği var çukur gibi değil

Slm ben de cihazını aldım 500 tl civarı aloevera ampulle kullandım gerçi düzenli yapamadım Siz ne kullanıyorsunuz uygulama yaparken ? bide kaçta yapıyorsunu _ben 0,75 de yapıyorum şimdilik ufak bi kaç sivilce deliği var çukur gibi değil

Ben 1,75-2 gibi çalışıyorum, cumadan yapıp ıkı gün çıkmıyorum epey kızarıyor. C vitamini kullanıyorum ki bu işte önemli olan kullanılan vitaminler. Ne alsam diye düşünüyorum ben de aloevera aklımda kalsın teşekkürler.

X