- 4 Mart 2017
- 442
- 1.855
- 113
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Topuk kani trodi bezine, kalıtıksal metobalik rahatsizligi icin bakılıyordu. Hatta imzadigmiz kagitlarda isimleri yazıyordu. 2 hafta icinde eğer ararlarsa sorun var demek oluyor yeniden bakıyorlar, herşey normalse aramiyorlar. Siz topuk kanini ne icin sordunuz? 3 aylik bebeğiniz bisey olsa ararlardı.Amin Allah beterinden korusun
Topuk kanıyla ilgili bilgusi olan yok mu hiç
Zeka geriliği vs de bakılıyor diye duydum o yüzden sordum acaba zeka geriliği olsa belli olur muydu? Genetikte bunu merak ettim topuk kanında çıkmayıp sonradan gelişenTopuk kani trodi bezine, kalıtıksal metobalik rahatsizligi icin bakılıyordu. Hatta imzadigmiz kagitlarda isimleri yazıyordu. 2 hafta icinde eğer ararlarsa sorun var demek oluyor yeniden bakıyorlar, herşey normalse aramiyorlar. Siz topuk kanini ne icin sordunuz? 3 aylik bebeğiniz bisey olsa ararlardı.
Evet ama o sendoromun ismini unuttum ama o olsa ararlardı.Zeka geriliği vs de bakılıyor diye duydum o yüzden sordum acaba zeka geriliği olsa belli olur muydu? Genetikte bunu merak ettim topuk kanında çıkmayıp sonradan gelişen
Şükürler olsun iyi olmasına çok sevindim. İnşallah benimde evladım iyi olur da derin bir oh bende çekerim.Çok üzülmeyin. Benimde çocuğum için neler neler demişlerdi doktorlar. Mongol olma ihtimalinden tutunda yürüyemeyecek,kafasını tutamıyor..neler..şu an 10 yaşında yürüyor,gayet sağlıklı,okul hayatı belgelerle,madalyalarla geçti şu ana kadar. Tabiki Allah korusun tüm evlatlarımızı,sizinkinide.. Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz. Ama şümdiden karartmayın gönlünüzü
Çok doğru demişsiniz. Göğsümde kitle çıktı 1,5 ay sonuç çıkana kadar internette okuduklarımdan kanser olduğuma inandım. Sonuç temiz çıktı şükür. Siz doktorun söylediklerine itibar edin sabredip bekleyin. Sağlıkla büyütün inşallah.Allah korktuklarınızdan emin eylesin sizi.
Lütfen internete yazıp çıkan sonuçlarla canınızı sıkmayın, baş ağrısı yazsanız beyin tümörü çıkıyor Google da.
İnşallah beklemek çok zor arabalar daha zor sonuç değişmez tabi stres yapınca ama insan üzülüyor isteÇok doğru demişsiniz. Göğsümde kitle çıktı 1,5 ay sonuç çıkana kadar internette okuduklarımdan kanser olduğuma inandım. Sonuç temiz çıktı şükür. Siz doktorun söylediklerine itibar edin sabredip bekleyin. Sağlıkla büyütün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?