Cilt Bakımı Ürünleri Dermanol® Peloit Therapy Peeling Bitkisel Yüz Maskesi Paylaşımları...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.486
Numune yollanan arkadaşlar lütfen kullanım tecrübelerinizi ve sonuçları olumlu/olumsuz olarak burada paylaşmanızı rica ediyoruz.

Kullanım amacı

Dermanol® Peloit Therapy Bitkisel Yüz Maskesi uygun deri pH’ nin sağlanmasına yardımcı olur. Cilde yumuşaklık verir. siyah nokta oluşumunu önlemeye yardımcıdır.

Kullanım şekli

Dermanol® Peloit Therapy, hafta da iki kez yüze maske yapılarak uygulanması , Tercihen yarım saat bekletildikten sonra ılık suyla temizlenmesi tavsiye edilir.

Çamurun cildinizi güzelleştirdiği kimin aklına gelirdi ?

Çamur, flora (bitki) ve fauna (hayvan) ürünlerinin çürümesi ile meydana gelen doğadaki “canlı” bir maddedir. Tedavi edici etkisi çamurun biyolojik, termal, kimyasal ve mekanik hareketi ile sağlanmaktadır.

Çamur uygulaması deri için önemli olan mineralleri geri getirmek için ve erken yaşlanma ile kırışıklıklarla mücadelede yardımcı olmak için kullanılmaktadır. Kasları gevşetmektedir. ıltihap giderici etkiye sahiptir. Kronik deri bozukluklarını azaltmada yardımcı olmaktadır.

Çamur iz element olan bakır, silika, molibden ve çinko gibi mineraller sayesinde deriye faydalı etkileri vardır. Derinin elastikiyetini arttırmaktadır. Derinin doğal renk tonunu bulmasına yardımcı olmaktadır. Bağ dokusunu güçlendirmektedir. Ayrıca, selülidi dağıtıcı bir etkiye sahip olduğu düşünülmektedir. Hasarlaşan yüzey üzerine uygulandığı zaman iltihap ve ağrının etkisini azaltmaktadır. Çamur bilinen en iyi temizleyicidir. Zira kan dolaşımını arttırdığından dolayı toksinleri sistemden uzaklaştırmaktadır.

Çamurun gerek güzellik ve gerekse tıbbi alanda binlerce yıldır kullanıldığı bilinmektedir.

Doğal tedavide en iyi onarıcı madde olarak kullanılmaktadır. Vücut üzerinde bir hayli etkiye sahip doğal elementlerden biridir. Vücut yaşlandıkça kendi kendine mineral üretemez ve mineral seviyesi düşer. Su ve gıdanın dışında kaynaklara ihtiyaç vardır.

Çamurun en önemli özelliği nemi uzun süre tutmasıdır. Çamur, vücudu stresten korumak, güzel bir deri sağlamak ve önemli mineralleri deri yüzeyinde toplamak için uzun zamandır uygulanmaktadır. Vücuda tatbik edildiğinde vücudun ısısını emerek soğumasına sebebiyet vermektedir. Bölgenin iltihaplanmasını azaltmaktadır. Ayrıca sirkülâsyonu (kan devir-daimini), yabancı madde emilimini ve bertarafını sağlamaktadır.

Çamur, güzellik bakımının yeni bir şeklidir. Birçok insan çamur tedavisine aşina değildir. Fakat kısaca şunu söyleyebiliriz ki çamur tedavisi güzellik bakımlarının son modern halidir. Çamur doğal nem içermesi nedeni ile çok iyi bir güzellik yardımcısıdır. Ayrıca, çamur birçok hastalığın tedavisinde de kullanılmaktadır. Çamur kan toplanmasını engeller ve kanı aktif hale geçirir. Ayrıca, deriyi tekrar canlandırmanın çok mühim bir şeklidir.

Genel görünüşü düzeltir ve yumuşak hissetmeyi arttırır. Çamur uygulanması boyunca;

• Dokular ve hücreler, büyük miktarda oksijen ve besleyici ile desteklenmektedir.
• Metabolik işlemler uyarılmakta ve zararlı maddeler vücuttan atılmaktadır.
• Hormonsal hareket ve bağışıklık sistemi aktif hale getirilmektedir.

Çamurun diğer faydaları

— Soğuk su paketlerinden daha uzun süre nem tutar.
— Çamurdaki soğuk nem derinin gözeneklerini serbest bırakır, kanı yüzeye çeker.
— Akneyi önler ve onarır.
— ılaç olmadığı için herhangi bir yan etkisi yoktur.
— Uygun deri pH’ını sağlar.
— ıçindeki hümik asit nedeni ile doğal hormon dengesini sağlar.
— Yıpranmış üst deriye ovma etkisi ile yüzeyin pul pul dökülmesini sağlayarak pürüzsüz ve genç bir deri hazırlar.
— ıltihap gidericidir.
— Yaşlılık görünümünü giderir (anti-aging).
— Sağlıklı deriyi yeniler.
— Deri yüzeyindeki zehirli maddeleri yok eder (detoks yapar).
— Derinin normal rengini sağlar (toning).
— Derinin daha hafif hissedilmesini sağlar.
— Temizleme özelliği, ölü hücreleri yeniler, cildi sıkılaştırır.
— Doğal olarak herhangi bir zararı yoktur. Fakat aşağıdaki problemlere sahip insanlar çamur tedavisinden uzak durmalıdırlar:

• Derisi hassas olanlar (çamur içerdiği zengin kükürt nedeni ile hassas deriye problem oluşturabilir).
• Kapalı yer korkusu (klostrofobi) olanlar (kesikleri ve sızıları üzerinde tahriş yapabilir).
• Hamile bayanlar (bebeğin risk içermediği doktor tarafından belirtilmesi gerekmektedir).

Çamurun dikkate değer bir yenileme, gevşetme, mikrop kırıcı, ödem giderici ve ağrı azaltıcı etkisi vardır.

Çamur aşağıdaki konularda önemle tavsiye edilebilir:

• Hareket/iskelet sistemi bozuklukları (arthritis, poliartrithis, travmanın etkilerinden sonra, osteochondrosis, radiculitis).
• Çevresel ve merkezi sistem ile solunum sistemi bozuklukları.

Çamurun alerjik etkisi gözlenmemiştir. Çamur uygulaması akut iltihaplara, kanamalı organ bozukluklarına, tüberküloza, tümörlere, kronik enfeksiyonlara ve ayaktaki varise uygulanmamalıdır.

ıçindekiler: Silisyumlu kil kütlesi, zengin mineral maddeleri, doğal su, suda eriyebilir tuzlar, eriyebilir organik bileşenler, hümik asit, kükürt ve biyolojik aktif maddeler içermektedir.

Kullanımı: Çamur maskesi her türlü cilt (kuru, yağlı) için kullanılabilir. Cilt temizlenir, eğer yalnızca yüze uygulanacaksa buhar banyosu yapılır. Çamur elle vücuda uygulanarak tamamen kuruması beklenilir. Bu takriben 20 dakika sürecektir. Ilık suyla yıkanılarak temizlenir. Temizleme işlemi için asla sabun veya şampuan kullanılmamalıdır. Yüze yapılan uygulamalarda maskenin uygulanmasından sonra 2 saat süreyle cilde herhangi bir krem sürülmemelidir. Uygulamadan sonra soğuk ve rüzgâr gibi etkenlerden kaçınılmalıdır. Toplam uygulama 20 seanstır.

Uyarılar: Açık yara olan bölgelerde ve hassas ciltlerde kullanılmamalıdır. ılaç değildir. Haricen kullanılır. Çocukların erişemeyeceği yerde saklanmalıdır.

ilk kullandığımda yorumlarımı diğer konuya yazmıştım
özetle cildimin yumuşadığını, hava aldığını, sıkılaştığını ve beyazlaştığını gözlemledim
haftada iki defa kullanıldığından ikinciyi yarın falan yaparım zemuszemus

eveet maskemi yaptım..
öncelikle maske çok güzel kokuyor. hafif sulandırarak kullanıldığı için pek çok kez maske yapma şansımız var böylece bir ambalajla ortalama 10 kez maske uygulayabiliriz .belki daha fazla..
akıllıca davrandım ve maskemi yaptıktan sonra duşa girdim. ılık suyla çıkardım maskeyi.
cilt tipim karma. duştan sonra çok kuru olur cildim. ilk 2 saat herhangi bir krem sürülmüyor maskeden sonra. buna rağmen kuruluk ya da pullanma olmadı. cildim şu anda yumuşak ve pürüzsüz gibi.
maskenin bir özelliğide siyah noktaların kolayca çıkmasını sağlamak. bunuda deneyip gördüm..
bakalım ilerleyen günlerde tekrar yapıcam. deneyimlerimi paylaşırım...

bugün eve gelince sürprizle karşılaştım çünkü maskem gelmiş teşekkürler kazenhihoyyyt
hemen denedim tabi öncelikle şunu belirtmek istiyorum
benim kozmetiklerde ilk önem verdiğim şey görünüşü ve kokusudur
kapağı açar açmaz inanılmaz lezzetli görünen bir ürünle karşılaştım ve kaşık kaşık yemek istedim
sonra kokusuna baktım inanılmaz güzel kokuyordu
tarifine göre 1 çay kaşığı çamuru biraz sulandırarak hazırladım yanlız suyunu fazla kaçırdım sanırım biraz cıvık oldu
bir güzel sürdüm bütün yüzüme ve yarım saat bekledim
diğer arkadaşlarımında uyarılarıyla duşta yıkadım cildimi ve sonuç olarak
ilk farkettiğim cildimin inanılmaz derecede yumuşak ve parlak olduğuydu
1 saat geçti ve hala cildimi çok elastik ve canlı hissediyorum
siyah noktalarda daha bir fark göremedim ama 2. ve 3. uygulamadan sonra ne gibi değişiklikler olacak bilmiyorum
uyguladıkça yazarım yine şuan için yorumum olumlu benim beğendim :)

int kesik olduğu için yorum yapmamıştım ilk defa kullandık beyimnen pamık gibi olduk duş yapmadan önce kullanmak en iyisi rahatlıkla temizleme açısından gelişmeleri yazarım tşkl kazen

az önce uyguladım
ben sulandırma yapmadan kullanıyorum
cildim yine yumuşacık oldu, dokunurken vendiği his çok güzel
herhangi bir soyulma yada dökülme yok
sanki geçen kullanımdan bu yana siyah noktalarım daha belirgin gibi
yüzeye doğru çekim mi yapıyor acaba diye düşündüm
şimdilik benden bu kadar

benim de 2.uygulamam şu anda yüzümde, yarım saat sonra temizlicem
pazartesi cuma günleri uygulamayı düşünüyorum bundan sonra da hihoyyyt

stellam susuz nasıl kullanıyosun ya, zor olmuyor mu fisfisfis
bide evet önce yüzeye çıkarırmış, birkaç kullanımdan sonra etkisini çok güzel görürmüşsün delikafadulden

pambığınıs geldi hihoyyyt
güzelce yıkadım yüzümü pambık gibi oldu, ayrıca yıkadıktan sonra mermer gibi oluyor
yağdan eser kalmadığını, gözeneklerin arındığını resmen hissediyorsun
artı yumuşacık ve pürüzsüz bir his veriyor
kiminiz cildim kızardı demiş ama benim tam tersine beyazlaştırıyor :)
ayrıca sivilce kurutma özelliğine şahit oldum bizzat,
ilk kullandığımda yüzümde bir adet sivilcem vardı, bir ürün dokunmuştu ismi lazım değil
ertesi gün kuruduğunu gördüm
gerçekten yararlı bir ürünmüş, ben bitince de alırım opuyorumnanaktan

iyi kızlar cennetee
kötü kızlar her yere
çamur kızlar nereye nereye de gidermiş :teytey:

huuu çamur tanrıçaları, ayol nere kaçtınız yine, uğrasanıza şurayaaaa delikafadulden
ben çamurumu sürdüm bekliyorum zemuszemus

topiğe bi gelceksiniz ki benim cilt olmuş cillop tanıyemiceksiniz...
ben de sizi tanımıcam

bebik oldum bebik bebik zemuszemus

iyi kızlar cennetee

işte geldim burdayımm
ben bu işte ustayım
çamur ilahesi-tatlicadiarzu-
öncelikle şunu dicem bugün bi akadaşım bana cildin daha iyi görünüyor dedi:asigim:
heyecanlandım cidden bakalım yarın tekrar yapıcam maskemi annemde yapıcak yarın sonuçlarımızı yazıcamzemuszemus

geldinmi çamurlum :asigim:
sesimi duyan mı çıktı Şeniz

bence de bu hele bi de düzenli kullanıldığında ve bayaca geçtiğinde çok etkili olacak bence
kullanır kullanmaz bile pamuk gibi oluyo alkisalkisalkis

geldinmi çamurlum :asigim:
sesimi duyan mı çıktı Şeniz

bence de bu hele bi de düzenli kullanıldığında ve bayaca geçtiğinde çok etkili olacak bence
kullanır kullanmaz bile pamuk gibi oluyo alkisalkisalkis

evet çok farkediyo çenem çamurlu böcüüm:asigim:
bakalım kullandıkça daha neer olcak ben ümitliyim..
ben yanlız bunu yemek istiyorum bazı çok güzel görünüyo çok tatlı kokusucokacimcoook
sürünce manzara inanılmaz :1ninca:

evet kızlar maskemi yaptım yine zemuszemus
cildim yumuşacık oldu. bu sefer şöyle yaptım: maske kurudukça elimi ıslatıp peeling şeklinde masaj yaptım cildime.ilk cildimde kızarıklıklar oldu ama şimdi bakıyorum cildim gayet güzel görünüyor.1 ay sonra sonucu çok merak ediyorum.. şiimdilik bir iyileşme söz konusu. gözeneklerim küçüldüüü:asigim:

maskemi yaptım
cildim yumuşacık oldu ve maske sonrası hafif kızarmalar oldu
bide maske sonrasında siyah noktalar çok belirginleşiyor
ben yüzeye çıkardığına inanıyorum zamanlada kurutup döküyor
geçenlerde ablam cildin çok güzelleşmiş dedi
farkı bende hissediyorum

Fiyatı ne kadar ? Numune alamıyorsak gider kendimiz alırız turkbayragi

ya ben kartimi aldigimda gelmisti ama hic bu konudan falan haberim yok..bugun deniyim bakim dedim ise yariycakmi sürdüm butun paketi yuzume ücüüüüü oldumm yüzümde kuruyunca bi gerildiki ayol gülemiyordum bile yarim saat beklettim ilik suyla yikadim..yüzüm yumusacik oldu birazda kurudu beyazladi gibi geldi bana yanaklarim biraz kizarmis..5-10 dk sonra baktim anlim yüzüm derim soyuluyor sanki nokta nokta ama yumusacik oldu..Ama benim numunem bitti tekrar nerden alabilirimki yurtdisindayim ayrica ben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…