Dermanoğlu şifalı bitkiler

yxuxxexes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
51
0
86
İzmir
arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim, nette araştırırken böyle bi seteye denk geldim, çok güzel bi site.
anında cvp hattına mail attım, hemen 1,2 saat içide cevap geldi, benim sorunum sivilcelerdi, anlam veremediğim sivilcelerim oluştu şu 1,5 aydır değişik şeyler kullandım onlar da böyle mi yaptı bilmiyorum, neyse hemen size uygun anlattıklarınız doğrultusunda, derdiniz neyse özel sular, belki kremler hazırlanıyo klinik ortamda çok güzel bir yer.
ben bu hafta içi gidip yerini de göreceğim, izmirde sadece ofisleri, ama yazdığınız mailde sorununuzu dile getirince size uygun ilacın fiyatı ve nasıl ulaştırabilecekleri de yazıyo. sivilcelerim içinalacağımilacı ama bir sürü derde karışımlar hazırlıyorlar.
ilgisini çeken,araştırmak isteyen ihtiyacı olan varsa bana özel msj atabilir, site ismini buraya yazmamda sakınca yoksa beni uyarabilirsiniz genel sayfaya da yazabilirim
ayrıca dilerseniz bana gelen cevap mailine de yer verebilirim çok ilgililer
:içelim:

merhaba oncelikle gecmis olsun Sivilce akne kirmizi morluk sivilce lekeleri icin malesef tipta ilac olarak kesin cozumu yoktur.
Tedavisi icin verilen ilaclarda bilindigi gibi yan etkileri bulunmaktadır.
sivilce icin bitkisel urunlerden yillardir kesin cozumler alinmistir.Bitkisel urunlerin yan etkisi bulunmamaktadir.
Sivilce akne kirmizi morluk sivilce lekeleri icin Bizim urunler %100 kesin cozumdur. Ancak yinede binde bir bazi duzensiz kullanimlarda
faydasi olmadi diye sikayet alinmistir. Onemli Olan urunlerimizi duzenli kullanmanizdir.

sivilce icin ortalama 4 aylik ambalajinda tavsiye edilen bitkisel urun fiyati 50 ytl dir.

KULLANIMI kolaydir sadece sivilce OLAN BoLGEYE bir veya iki defa surup yikamaniz yeterli olacaktir.
Yakici degildir, tamamen bitki suyu ve bitki yaglari ile meydana gelmistir Bir an once
caresine bakilmasi gerekir, aksi taktirde ciltde cukurluklar olusarak cilde
zarar zarar verir gorunumu cirkinlestirir.Kullanim suresi
sivilce ve lekeleri boyutuna gore ve bunye yapisina gore degisir

site ismi vs paylaşımda forumda değilde imzanızda uygun olur:) yada faydalı linklerde

sitenin adını yazmamışın canım ya verebilirsen bizde faydalanmaya çalışırdık senin için sevindim ama benimde sorularım var adını yazarsan bende denicem. tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…