Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kullanmadım ama kullanmış gibi söyleyebilirim ki
palavradır kesin

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de çok merak ediyorum.ama almayı düşünüyorum.kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra sonuç vermeye başladığı yazıyo.

kullandıktan sonra sonuçlaı yazcm

yokmu kullanannnn arkadaslar kullananlar yazsın ben suan 2 krem kullnıyrm 7-8 aya gercer dedıler eger gecmezse bunuda kullancam ne bulursam kullancm yeterkı gecsınn sunlar yaaaaaaaaaaaaa

CHRONO CURE Çatlak Tedavi Sistemi

Hamilelik ve hızla kilo alıp-verme dönemlerinde oluşan çatlaklar için geliştirilmiş olan CHRONO- CURE 3 aktif bileşenin birlikteliği ile dokuların onarılması ve cilt hücrelerinin yeniden yapılanmasında etkilidir.Çatlakların eninde , boyunda ve derinliğinde 2 hafta içerisinde gözle görülür düzelme sağlar.Çatlakların rengi zamanla cilt rengini alır. Chrono Cure içeriğindeki moleküller ile yağ ve şeker birikimine engel olur.Selülit oluşumunu engeller.

Kullanımı:

Oluşabilecek çatlaklar için 30 gün boyunca sabah ve akşam olamk üzere günde 2 uygulama gerekir.

Oluşmuş çatlakları gidermek için 60 gün boyunca sabah, akşam ve gece olmak üzere günde 3 uygulama yapmak gerekir.

2 aylık uygulama sonucu çatlaklarda %96 azalma görülmüştür.

İçeriği:

Simmondasia Chinensis, Rosemarinus Officinalis,Citrus Aurantium, Melisa Lavandula Officinalis, Triticum,Graminae

NOT: HAMİLELER KULLANAMAZ

böyle bi açıklama vardı bi sitede arkadaşlar kullanan varsa yazsın cidden fiyatı da 57 ytlymiş ben kullanmayı düşünüyorum ama emin değilim...

bende kullanacagım çok kırmızılar benimkilerr geçer inşallahh yaaaaa.... kafam o kadar çoook karıştıkı canım dream_age bu arada sen neleri kullanıorsun faydalarını gördün mü ....

selm tatlı aşık bende trabznluyum kızlar bended çatlk problemi var yaff çok üzülüom bu duruma böle kalsa yine iydee hergün kalktğmda biyermde varr gören beni ne güzel tipin var dio ama çatlklarımı bilen yok hemde kilom hep sabitdr yani belki 1 2 kilo verrirm o kadrr doğum yapıo hanmlar bişey yok:KK43:bnce kiloyla alksz bişey bu tamamn vücut yapısı ya samimi olm lütfen gerçkten kullnpta işe yardğını sölicek biri varsa yazsn ne çok konştum yafsss.......

kıs deream sen bişey kullnmşn geçmiş yazmşsn bizede yaz daa sana varya dua edrm cennete gidersn haa:sm_cool: valal bunlarn çaresini buln adam cennete gider bncee çünki biz baynlarca çok önmli bişey buuu demi hakszmyım hee

selm tatlı aşık bende trabznluyum kızlar bended çatlk problemi var yaff çok üzülüom bu duruma böle kalsa yine iydee hergün kalktğmda biyermde varr gören beni ne güzel tipin var dio ama çatlklarımı bilen yok hemde kilom hep sabitdr yani belki 1 2 kilo verrirm o kadrr doğum yapıo hanmlar bişey yok:KK43:bnce kiloyla alksz bişey bu tamamn vücut yapısı ya samimi olm lütfen gerçkten kullnpta işe yardğını sölicek biri varsa yazsn ne çok konştum yafsss.......

mrb yusra,ne hissettiğini biliyorum.bi ara sabah kalkar kalkmaz ilk yaptığım şey kullandığım ürünün etkisini gösterip göstermediği,çatlaklarımın az da olsa azaldığını görmekti....psikolojimi etkiledi benim ya,bacağımda filan olsa bu kadar etkilemez ama göğsümde olması moralimi bozuyo.....ben bu krem hakkında araştırma yapıyorum.kullanan çok az kişi var,onların da yan ürünle birlikte,bi inceltici kremle etkisi olduğunu yazan var,bilemyorum,

öğrenciyim de,çatlaklarım için o kadar masraf yaptım ki,bütemden kısıp kremlere ilaçlara yatırdım ama hiç geçmedi......o yüzden bu 50tl lik dermadoc u tam güvenmeden almak istemiyorum

cvp verdğin içn tşkler tatlıaşık bu bana moral oldu çünki bunu kimseye anlatamıom hiçbir arkdşmda yok beni anlymzlar bilesenağlama annemde kızo sürekli onlar bişe deil dio bana ama gelde bana anlat psikoljm acayp bozldu rüyalrıma dahi girio senn tek göğsnde var ya benim kalçmda backlarmda şimdi iç backlrmda olmaya başladı çok kaşınıoo vücdm buna çok müsaitt kilom halbuki 54 kilo çok ideal ama neden oluo anlamıom yaa bu özel haytıma etki yaptı felakett yani allahım nolur bize yardım et diyorumm

peki tatlı aşık sen şuana kadr ne kullndn mesela yardm edlm birbirimize bari aslnda doğru sölmk gerekrse ben ölee pekte bişe kullnmdm çünki sabrszmdr hemn geçsn isterim. bonie rejene strivectin sd actistrech strech marks dermatoc medicassol acneylse acıbadem süt yağlar babek kremi o kadr şey varkii bn bnların hepsini denesem yaşlndm zati senağlama karar veremiomki birde şey çok ilginç biri tamamen geçrdi dio dieri etki yapmdı dio nasıl oluo ya buu senin çevrnde kullanan yokmu hiç

X