Göz Çevresi Bakımı Derma e

Anu_z

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
9
1
Merhabalar derma e ürünleri kullanan oldumu özellikle göz kremlerini merak ediyorum temiz içeriği ile dikkatimi çekti kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim :)

Benim de bu konu kabak gibi reklamlığıyla dikkatimi çekti . Ekmez çıkmaz sana diyoooooor

Ben de bugün nemlendiricisini,peelingini ve maskesini aldım.eczacı çok övdü.inşallah memnun kalırım.

bende peelingini aldım yorumları falan çok güzeldi internette.Firma amerikan firması türkiyede bile belli yerlerde satışı varmış reklam için açtığını sanmıyorum arkadaşın başlığı türkiyede pek bilen yok yorum istenmesi bu yüzden

Ben memnun kalmadım derma e ürünlerinden.
Hangi seridendi ürünleriniz? Bi de beden memnun kalmadınız? Akne falan mı yaptı?
Bende yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu markayı memnunum genelde ama purifying oil free nemlendiricisinden hiç memnun kalmadım.
Sizin ürünlerinizi merak ettim.

Seri ismi olarak hatırlamıyorum.ama benim cildim sivilceli,lekeli.ona göre urün verdiler.maskesi yuzümü pancara cevirdi.nemlendiricisi ve peelinginde de bir numara yoktu.market urunu kullansaymışım fark etmezmiş yani.bir daha da almam.

Hmm anladım canım, kırmızı serinin maskesi sanırım. Evet yaramaması kötü olmuş.
Bana silikon ve türevleri yaramıyor o yüzden bu marka çok iyi geliyor.
Cevap için teşekkür ederim.

Hmm anladım canım, kırmızı serinin maskesi sanırım. Evet yaramaması kötü olmuş.
Bana silikon ve türevleri yaramıyor o yüzden bu marka çok iyi geliyor.
Cevap için teşekkür ederim.
Rica ederim.sana yaramasına çok sevindim.ben de bir süredir clinuque kullanıyorum.bakalım nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…