Neden?Benim de bu konu kabak gibi reklamlığıyla dikkatimi çekti . Ekmez çıkmaz sana diyoooooor
Hangi seridendi ürünleriniz? Bi de beden memnun kalmadınız? Akne falan mı yaptı?Ben memnun kalmadım derma e ürünlerinden.
Seri ismi olarak hatırlamıyorum.ama benim cildim sivilceli,lekeli.ona göre urün verdiler.maskesi yuzümü pancara cevirdi.nemlendiricisi ve peelinginde de bir numara yoktu.market urunu kullansaymışım fark etmezmiş yani.bir daha da almam.Hangi seridendi ürünleriniz? Bi de beden memnun kalmadınız? Akne falan mı yaptı?
Bende yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu markayı memnunum genelde ama purifying oil free nemlendiricisinden hiç memnun kalmadım.
Sizin ürünlerinizi merak ettim.
Hmm anladım canım, kırmızı serinin maskesi sanırım. Evet yaramaması kötü olmuş.Seri ismi olarak hatırlamıyorum.ama benim cildim sivilceli,lekeli.ona göre urün verdiler.maskesi yuzümü pancara cevirdi.nemlendiricisi ve peelinginde de bir numara yoktu.market urunu kullansaymışım fark etmezmiş yani.bir daha da almam.
Rica ederim.sana yaramasına çok sevindim.ben de bir süredir clinuque kullanıyorum.bakalım nolcak.Hmm anladım canım, kırmızı serinin maskesi sanırım. Evet yaramaması kötü olmuş.
Bana silikon ve türevleri yaramıyor o yüzden bu marka çok iyi geliyor.
Cevap için teşekkür ederim.
Rica ederim.sana yaramasına çok sevindim.ben de bir süredir clinuque kullanıyorum.bakalım nolcak.
İnşallah canım yaa :/Zor bu işler ya, deneye yanıla yıllar geçiyor.
Ben 35 olacağım yakında anca buldum.
İnşallah Clinique de sana yarar