Cilt Bakımı Ürünleri Derinlemesine temizlenmiş bir cilt için

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
tamam canım saol yazcem aynen
yok aslında ben anladım da aktarım biraz sıyırık
o anlamaz diye inciğini cinciğini öreniyim didim aşkım sefkilim :ecrin_bebek:

ayrıntısını yazayım o zaman
mousse fraicheur nettoyage a l'eau whitening eliminate dead skin essence pastel crawne-tatlicadiarzu-
roman gibi

devdas beni bak
bulamazsam şayet burda
sana para yollim al bundan bana
arşivimde bulunsun :lepi:
olar mı?

bende istiyorummm
umarım bulurum
bulursam alırım
alınca kullanırım
kullanınca sonuçları yazarımyerimseniben

siz deneyin sonucu bana yazın sonra ben kullanayım şimdi cildim bozulmasın önce siz test edin
olacaksa size olsun :lepi:

hah işte bu benim dediğimi eserekli de aynen yazmış ben marka ismini hatırlayamamıştım.
Canım ben attım çöpe gitti...kullanamadım bu ürünü forumda önce yazdığımı bir oku istersen.
Yanlız oha diyorum bana 35 e sattılar, sen 18 e almışsın..

nemidacım ya şimdi bu fda kimdir? sağlık bakanlığı neden onaylıyo acaba içinde bilinmeyen madde varsa. nette de fiyatlar değişiyo 50 ye bile satanlar var bu markayı. o kadar yorum aradım bi yerde bulamadım. peki nemida sen kullanınca kokusu dışında cildine etkisi ne oldu? benim gözeneklerme iyi gelmişti. tüf senağlama

ay dikkatimi çektii hmen geldiimm...
devdas kullanıo musun hala ne durumdasınn

canım FDA nın açılımı: U.S. Food and drug administration. Bizdeki tarım ve ya sağlık bakanlığı gibi bir izin mekanizması, ilaçlara, kozmetiklere, kimyasal maddelere vesaire izin veriyor ve ya vermiyorlar. İçlerindeki maddeler hakkında bilgi bile bulabiliyorsun sayfalarında.

Ancak Amerika kökenli olması seni yanıltmasın, aslında dünyaca geçerli bir kurum.

Ben bu ürün hakkında intenetten bizim ülkemizde herhangi birşey bulamadığım ve berbat koktuğu için işkillendim, kutusunda %100 doğal yazmasına rağmen içindekiler kısmında tam olarak o kokuya sebebiyet verecek şeyin ne olduğu yazmıyordu, kesin solvent türü birşey var. Yani uhu türü çözücü bir kimyasal.. kimbilir ne...yüzümüzdeki derileri o şekilde soymasından da belli kokusundan da...internetten araştırdım ve tesadüfen fda'in sayfasına denk geldim. İyi ki de bulmuşum o siteyi, çünkü bizde aktarlarda satılabilen yabancı markalı çoğunlukla ne idüğü belirsiz ürünler de dahil olmak üzere bir sürü ürünün orada listesi sağlıklı olup olmadığı içindeki maddeler nedir, ne değildir bilgileri var.

Bizimkilerin nasıl onayladıklarını ve ya o prosedürü bende bilmiyorum canım. Her ülkenin standartları vs. değişebiliyor ya belki onunla ilgili birşeydir. Tarım bakanlığının izinlerine güvenirim ama artık öyle bir ortamda yaşıyoruz ki "Tarım bakanlığı onaylıdır" etiketlerini bile sahte bir şekilde basabiliyorlar. herşeyin korsanı çıkıyor.. konu çin malı birşey olunca asla güvenmiyorum. Bir ara sahte bandrolle bitkisel zayıflama hapı çıkardılar mesela hatırlarsın, insanlar öldü...Öyle bir ülkede yaşıyoruz..

Ürüne gelince; 1-2 Kez kullandım ama baktım ki aktarda elimde denemişti satıcı kız, o anki renk açılması ve pürüzsüzlük geçici oldu, ne gözeneklerime ne siyah noktalarıma karşı hiç işe yaramadı, o jelin yanında bir de maskesini almıştım, maskesi kötü kokmuyordu onu atmadım kullandım ama hiç memnun kalmadım ondan da..

Herkese merhaba, böyle forumlarda kişilerin bilgilerini paylaşması çok güzel. SHILIBAO marka kozmetik ürün uzakdoğu'dan ithal edilmektedir, uzakdoğu'nun kaliteli ve kalitesiz ürünleri var ve genellikle ucuz olmasından kaynaklanan kalitesiz ürünler piyasalarda mevcut. Bir ürün alırken standartları çok önemlidir(üretim şartları hijyen vb.) Kozmetik ürün üretimlerinde uluslararası onay kuruluşu vardır ve bu kuruluşa kısaca FDA denilmektedir. FDA onayı, dünyada kullanılabilecek standartlarda üretim yapılmış ürünlere verilmektedir.bahsedilen ürün işte bu FDA onaylı bir üründür. Ayrıca dermotolojik testtende geçirilmiştir, Sağlık Bakanlığı iznide mevcuttur. Kokusunun olmaması veya kokusunun beğenilmemesi doğal olduğundadndır. güzel koku olması içinde parfüm olması anlamına gelir ki, o zaman yanıcı ve uçucu katkı maddeleri katılmış olur. Türkiye'de yeni bir ürün olmasından dolayı internette fazla bir yorum bulunmamaktadır. Fakat Türkiye'de kullandığınız anda etkisini görebileceğiniz başka bir ürün olamasa gerek. Ürünün özelliği gözeneklein içindeki yağı, kiri ve cilt üzerindeki ölü deriyi anında atarken gözenekleri daraltıyor, cildin beyazlaştığını gözlerinizle görebiliyorsunuz. Cilt türlerine göre peeling ve maske çeşitleri mevcuttur. Bu rada ürünün satış fiyatı jel için15-20 tl arasındadır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…