Derin ven trombozu (dvt) teşhisi olanlar yazabilir mi

Merhaba,

söylediğiniz belirtiler dvt teşhisi ile uyumlu aslında. Derin ven trombozu ultrasonda görülebilen bir şey. Doktorunuz bununla ilgili hiç bir şey söyledi mi ? İsterseniz rahatlamak kalp damar doktorunuzdan dvt den şüplendiğinizi söyleyip detaylı bir doppler daha isteyin.
Bu hastalıkta vakit kaybetmemek gerçekten çok önemli çünkü..

geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim cevabınız için.

Açıkçası çekilen ultrason pek güvenilir gelmedi bana. 1 haziranda doktor kontrolüm var. Dediklerinizi iletecem doktoruma.

Yok okudugum kadariyla ve bulundugum yerdeki drun dedigi kadariyla sislik ve renk degisimi suan normalmis ve sonrasinda bile cok ayakta kalindiginda yada oturuldugunda oluyormus maalesef ama sislik dedigim yarim santim fark.ben suan dizustu varis corabini 7/24 giyiyorum, kontrolum 3 ay sonra o zamana kadarda olacak. Ablama dru gunde 8 saat giysen yeter demis o da hastanede calisiyor mesai boyunca hala giyiyor. Giymedigi zaman agrilari oluyormus. Acikcasi kabullenmesi zor bi rahatsizlik bizde ailede daha agir gecirende var ve benim dogumdan bir hafta sonra oldu ikinci sezeryanimdi ve iki bebegimide kaybettim butun bunlarin ustune bu rahatsizlik ve bir sonraki gebeligimde yasayabilceklerimide dusununce cok daha zorlandim suan psikolojik olarak destekte aliyorum Dr tavsiyesiyle. Bu arada pamukkale unide tedavi oluyorum sen nerde tedavi oluyorsun? Cleaner islemini heryer yapmiyor.
Canım merhaba ben doğum yapalı 15 gün oldu bacak aramda bi şişlik var dvt olmasından korkuyorum 3 gündür fark ediyorum sizin belirtiler nasıl başladı

Kızlar ben doğum yapalı 15 gün oldu 2 gündür bacak aramda bi şişlik hissediyorum dvt olmaktan korkuyorum nasıl bir sey bu dvt sizin şikayetleriniz nasıl başladı nasıl fark ettiniz lütfen yardım edin

Merhaba,

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün. Dvt de bacakta özellikle yürümeye çalışırken büyük bir acı oluyor. Genelde de şişme ve bende olmadı ama renk değişimi olup, morarıyor. Endişeniz varsa en kısa sürede bir kapl damar cerrahisine gidin. Kesin teşhisi doppler yaparak koyuyorlar.

Merhaba,

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün. Dvt de bacakta özellikle yürümeye çalışırken büyük bir acı oluyor. Genelde de şişme ve bende olmadı ama renk değişimi olup, morarıyor. Endişeniz varsa en kısa sürede bir kapl damar cerrahisine gidin. Kesin teşhisi doppler yaparak koyuyorlar.
Endişeliyim gidecem bakalım ne diyecek bacak aramda olduğu için acaba kıl dönmesi mi diye de düşünüyorum. Dopler ne canim. Şişme var sanki bir fındık büyüklüğünde ama yürümekte zorluk yok

Doppler, ultrason. Ultrason ile damarlardaki kan akımına bakıyorlar. Benim şişmeden kastım komple bir şişiklik, bölgesel dedeğil. Sizinki bence dvt değildir ama ihmal etmeyin, içiniz rahat olsun

Doppler, ultrason. Ultrason ile damarlardaki kan akımına bakıyorlar. Benim şişmeden kastım komple bir şişiklik, bölgesel dedeğil. Sizinki bence dvt değildir ama ihmal etmeyin, içiniz rahat olsun
Çok şükür canım değilmiş zaten yoğun bi kıl dönmesiymiş ama iltihaplı bir sıktı bir sürü iltihap çıktı. Çok ağrı yapıyor inşallah oda iyileşir

X