- 25 Kasım 2024
- 15
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Seher Akca
-
MERHABA Seher hanım.Ben Nisan da op geçirdim ve çok memnun kaldım sonuçtan.Dilerseniz dr yardımcı olabilirim..Merhaba kizlar. Umarim mesajimi gorup yardimci olabilecek birileri vardir
Dr. Prof Emrah Arslan’a (Istanbul) yuz germe ameliyati olan var mi aramizda?
Bunun haricinde bu yazacak olan doktorlarla bir tecrubeniz varsa, ve benimle paylasirsaniz cok memnun olurum
Dr. Kunter , Gokhan Temiz , Yucel Seri Altin, Suleyman Özer, Hakan Ozocak ve Mehti Salviz.
Yanlis bir secim yapmaktan cok korkuyorumSimdiden tesekkur ediyorum
Nisanda hangi doktora ameliyat oldunuzMERHABA Seher hanım.Ben Nisan da op geçirdim ve çok memnun kaldım sonuçtan.Dilerseniz dr yardımcı olabilirim..
MERHABA Seher hanım.Ben Nisan da op geçirdim ve çok memnun kaldım sonuçtan.Dilerseniz dr yardımcı olabilirim..
Hangi doktora ameliyat oldunuz Arzu hanım
Merhaba doktorunuz kim ve tam olarak ne ameliyatı oldunuzMERHABA Seher hanım.Ben Nisan da op geçirdim ve çok memnun kaldım sonuçtan.Dilerseniz dr yardımcı olabilirim..
merhaba arzu hanımMERHABA Seher hanım.Ben Nisan da op geçirdim ve çok memnun kaldım sonuçtan.Dilerseniz dr yardımcı olabilirim..
Size bilgi verdim Seher hanım.Bence sayfalara iyi bakın ve karar verin derim.MERHABA Seher hanım.Ben Nisan da op geçirdim ve çok memnun kaldım sonuçtan.Dilerseniz dr yardımcı olabilirim..
Merhaba derin plan yüz germe ben oldum ama bende yanlardan dikişli oldu ve izler var bu doktorları bilmiyorumMerhaba kizlar. Umarim mesajimi gorup yardimci olabilecek birileri vardir
Derin plan yüz germe için İstanbulda;
Dr. Erhan Eryilmaz
Dr. Prof Emrah Arslan
Dr. Mehmet Gencer
Bu doktorları taniyan var mı?
Yaşınız kaç acaba ben46 yaşımda oldum endoskopik ameliyat varmış onda saç arasından giriliyormuş bence onu yapın izler var bende belli oluyorMerhaba kizlar. Umarim mesajimi gorup yardimci olabilecek birileri vardir
Derin plan yüz germe için İstanbulda;
Dr. Erhan Eryilmaz
Dr. Prof Emrah Arslan
Dr. Mehmet Gencer
Bu doktorları taniyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?