- 30 Eylül 2018
- 44
- 19
- 18
- 36
- Konu Sahibi Delikizimuyan15
Bayanlar 29 yaşındayım 4 5 aydır adetli iken büyük tuvaletimi yaparken makattan kasıklara doğru yayılan bi ağrım var öyle ki sanki doğum yapıyorum çıkınca oturamıyorum gaz bile gelse şiddetli ağrım oluyo ağrıdan zor çıkarıyorum gazı adetlerim 5 gün normal 10 güne kadar kahverengi lekelenme şeklinde oluyo adetim bittikten sonra hiç bir şikayetim kalmıyo ilişkide ağrım yok kasıklarda ağrım yok ara kanama VS yok. Bu arada iç hemoroidim var ama bana hiç bir rahatsızlık vermiyor adet olmadığım zaman adetliyken o baskı yapıyo olabilirmi iki farklı doktora gittim üstelik prof ama beni üstten muayne ettiler bişey yok dediler ikinci çocuğu da düşünüyorum ama İnternetten baktım biraz korktum açıkçası derin endometriozis olabilirmiyim acaba dedim öyle birşey varsa tedavisi nasıl oluyor rektumun alınması falan yazıyo internette çok korktum nolur yaşayan varsa yada bilgi sahibi olan varsa beni aydınlatabilirmi belirtileri nelerdir tedavisi nasıl oluyo çocuğa engelimi hangi bölüme gitmeliyim tekrardan hepinizden Allah razı olsun