- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
- Konu Sahibi yildizsavascisi
-
3 te biri sizin biliyorsunuz tabiki ama yanlış anlayanlar olur diye düzeltiyim istedim :) üstten açılan alıpta memnun olan daha görmedim, hepsi keşke çekmeceli alsaydık diye serzenişte buluyor. A sınıfı olanlar cok yakmaz diye düşünüyorum ve kesinlikle çekmeceli alınkeseceğimiz koyunu buzluğa sığdıramayacağımı düşünüyorum.
Canım çok elektrik yakıyo mu bilmiyorum otomatik ödemede. Ben küçük boy sandık tipi üstten açmalı kullanıyorum zaten küçük olduğu için öyle aradığını bulamama durumu olmuyo ben çok memnunum. Zaten buzdolabim da geniş . Zaten bi koyun her dolaba sığar az çok en az yedi parça da dagitilinca ve size kalanları da yemeklik şeklinde güzelce parcalayip koyarsanız yeriniz bile kalır. Önemli olan düzen. Biz ilk kurbanda etlerin büyük kısmını kuşbaşı doğrayıp paketledik uzun sürünce kalanını dogramadik ama yemeklik porsiyonlar şeklinde paketledik. Kemiklerin hepsi yemeklik şekilde kırılmıştı ben de hepsini düzenli ayırdım mesela kaburgaları bir paket yaptım , diğer kemiklerden ayırdım. Kıyma olarak aynı gün cektirmistik onları büyük boy buzdolabı poşetine koyup duzledim ve kare şeklinde dilimledim bıçağın sirtiyla cetvelle vs yapabilirsiniz .o şekilde dümdüz koydum. Düzen olunca gereksiz yer kaplama olmuyo aralarda büyük boşluklar olmuyoMerhaba Hanımlar,
Bu ilk kurban bayramımız olacak ve keseceğimiz koyunu buzluğa sığdıramayacağımı düşünüyorum. Öyle çok büyük olmayan derin donduruculara bakıyorum ama ÇEKMECELİ mi ÜSTTEN AÇMALI mı daha iyi ve kullanışlı hiç bir fikrim yok bana kullanan deneyimli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim. Bir de çok elektrik yakıyor mu bu dondurucular? Şimdiden Teşekkürler..
Peki canım çekmecelide az yer olur diye tedirgin oldum öyle mi? Bir de çekmece yüksekliği azsa Bi kemik falan koyunca çekmecenin kapanmaması gibi durum oluyor?Ben çekmeceli kullanıyorum. Gayet pratik oluyor. Düzenli oluyor dolabın içi.
Az yeri var diyor mu canım annem peki sandık tipine göre?Cekmeceli annem aldi cok memnun :)
Ben de ondan korkuyorum canım ya ha diyince yenisi alınan değişen Bi şey de değil ki acaba zamanla yetmiyor der miyim sandık tipine göre sandık sanki daha çok şey alır gibi o yüzden baya kararsız kaldım canımKesinlikle cekmeceli. Tabi bir sure sonra o da yetmiyor.
Ben de ondan korkuyorum canım ya ha diyince yenisi alınan değişen Bi şey de değil ki acaba zamanla yetmiyor der miyim sandık tipine göre sandık sanki daha çok şey alır gibi o yüzden baya kararsız kaldım canım
Annem cokkislik koyan biri degil genelde kurutma yaparAz yeri var diyor mu canım annem peki sandık tipine göre?
bazı modellerde çekmeceler ayarlanabiliyordu öyle hatırlıyorum canım. Kemikleri zaten çok büyük bırakmıyorlar kurban kesenler. Benim 7 çekmeceli. Gayet yetiyor. Hem buzdolabının da dondurucusu var. Herşeyi koyup artı olarak pratik yiyecekler de yapıp koyuyorum. Ablamın yatay var mesela. En altta bir şey alacaksa diğerlerini dışarıya çıkarmak zorunda ona ulaşmak için. Bir de daha düzensiz oluyor yatay olanlar.Peki canım çekmecelide az yer olur diye tedirgin oldum öyle mi? Bir de çekmece yüksekliği azsa Bi kemik falan koyunca çekmecenin kapanmaması gibi durum oluyor?
Derin Dondurucu yu da sağolasun kayınpederim almayı teklif etti canım. Burada soru sormaya da gelmeyecek artık anladığım kadarı ile sorduğum soru hariç başka şeyleri deşeliyosunız tuaf..Aklıma bişey takıldı. Kurban alamayacak durumda olmadığınız için size kurban alıyorlardı ya, derindondurucu alacak paranız varmış amaaklımda deli sorular
Ben fikrimi belirttim. Kullandığım derindondurucuyu anlattım. Sizde her türlü yoruma açık olmalısınız. Detay vermeseydiniz de derin dondurucuya ihtiyacım var ama karar veremedim deseydiniz kimse ALAMADIĞINIZ KURBANI SIĞDIRMAK İÇİN DERİN DONDURUCUYU NASIL ALACAĞINIZI merak etmezdi.Derin Dondurucu yu da sağolasun kayınpederim almayı teklif etti canım. Burada soru sormaya da gelmeyecek artık anladığım kadarı ile sorduğum soru hariç başka şeyleri deşeliyosunız tuaf..
O büyük harflerle yazdığın hani kısım var ya o kısmı fark ettiniz ise DÜZELTME olarak belirttim çünkü yorumlarda dondurucu alacak kadar kurban ı kendine ayrılmaz dağıtılır gibi BİLGİLENDİRMELER yapıldı.. Siz de sadece soruma odaklanabilirdiniz teşekkür ederimBen fikr
Ben fikrimi belirttim. Kullandığım derindondurucuyu anlattım. Sizde her türlü yoruma açık olmalısınız. Detay vermeseydiniz de derin dondurucuya ihtiyacım var ama karar veremedim deseydiniz kimse ALAMADIĞINIZ KURBANI SIĞDIRMAK İÇİN DERİN DONDURUCUYU NASIL ALACAĞINIZI merak etmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?