• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin dondurucu

monalazo

akşam güneşi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5.003
4.563
123
59
Evde sandık tipi derin dondurucum var. Dondurucu olarak işime yaramıyor şimdilik. Senelerdir fişi çekili bir odada duruyor. Acaba bu dondurucuların en düşük ayarı nedir. Kiler olarak kullanmam mümkünmü. Pirinç mercimek koymak için, yazın hep güveleniyor. Bilgisi olan var mı acaba?

Aslında mantıklı değerlendirebilirsiniz .
Ama nasıl olur hiçbir fikrim yok

Sicaklik kontrol rölesi diye bi zimbirti var. Onu takıp sicakligi kontrol edilebilir hale getiriliyor. Ama servisi yapar mi bilmem. Bizim buzdolabini eşim bu sekilde yapmisti.

Aslında mantıklı değerlendirebilirsiniz .
Ama nasıl olur hiçbir fikrim yok
Eski buzdolabım vardı. Çalışıyordu. Yenisini alınca onu attım. O kadar pişmanım ki. Halbuki en düşük ayarda çalıştırıp kiler dolabı olarak kullanabilirdim. Turşu, bakliyat, tarhana, baharat vs saklamak için harika olurdu.

Sicaklik kontrol rölesi diye bi zimbirti var. Onu takıp sicakligi kontrol edilebilir hale getiriliyor. Ama servisi yapar mi bilmem. Bizim buzdolabini eşim bu sekilde yapmisti.
Buzdolabının dondurucu kısmını mı yapmıştı

Eski buzdolabım vardı. Çalışıyordu. Yenisini alınca onu attım. O kadar pişmanım ki. Halbuki en düşük ayarda çalıştırıp kiler dolabı olarak kullanabilirdim. Turşu, bakliyat, tarhana, baharat vs saklamak için harika olurdu.
Çok mantıklı değerlendirmek gerekir .

Buzdolabının dondurucu kısmını mı yapmıştı
Bizim buzdolabi tamamen bozuldu. Servis tamir icin bir buzdolabi fiyati istedi bizden. Esim bu islerden anliyor cok sukur. 100 tl gibi bir rakama buzdolabina farkli bir calisma sistemi ayarladi. Buzdolabinin kendi calisma sistemi ve parcalari falan devre disi hep. Valla benbde pek anlamafigim icin anlatamiyorum yeterince. Dedigim gibi hem buzluk kismi hem de sogutucu kismi bu soyledigim alet ile calisiyor. Sicakligini elimizle ayarlayabiliyoruz istedigimiz zaman.

Back
X