Deriden yaptığım maskotlar nasıl olmuş kızlarrr

ay çok şekerler ya.nasıl yaptığını anlatsan? zormu?

Teşşekkür ederim canım.Anlatmaya çalışayım.Suni deriyle yapıyorum.Netten yapmak istediğim figürü araştırıyorum.Bazen bakarak bazende üstüne parşomen(yağlı kağıt) kağıdı koyup çizip kalıp çıkarıyorum.Sonra kesiyorum yapıştırıyorum dikiyorum.ıçine elyaf koyuyorum.Pek bi zorluğu yok canım denemeni tavsiye ederim.Keçe ilede yapılıyor

resim1064.jpg

ya çok beğendim. ellerine sağlık.
benim oğlumun haftaya doğum günü var ve davetiye olarak böle değişik bişeyler arıyorum. fiyat olarak ne düşünürsün canım özelden cevap yazarmısın lütfen.

kız nasıl yaptın ben aynı böyle pembe kedisini ama benimki ama yapılışı aynı hazır aldım vay be evde yapılıomuş demek ki:1shok:

kız nasıl yaptın ben aynı böyle pembe kedisini ama benimki ama yapılışı aynı hazır aldım vay be evde yapılıomuş demek ki:1shok:
Hazır satılanları evdemi yapıyolar bilmiyorum
ya çok beğendim. ellerine sağlık.
benim oğlumun haftaya doğum günü var ve davetiye olarak böle değişik bişeyler arıyorum. fiyat olarak ne düşünürsün canım özelden cevap yazarmısın lütfen.

özeline yazdım canım

hangisini söyliyim bilmiyorum ki hepsi birbirinden harika ,ne kadar güzel bir meşgale bulmuşsunuz kendinize ,çok eğlenceli ,ellerinize emeğinize sağlık ..

süpper yaa walla bayıldım elinize emeğinize sağlık bende severim böyle şeyler yapmayı ama bende yetenek yoook maalesef:1no2:

bunları elinizdemi diktiniz
kalıplamı kestiniz kendinizmi çizdiniz...

bunları elinizdemi diktiniz
kalıplamı kestiniz kendinizmi çizdiniz...

Evet canım elimde diktim.Kalıplarını ben kendim çıkardım internetten bakarak çizdim.Sadece kapı kolu süsünün kalıbı hazırdı yazıcıdan çıkardım.

X