Deri temizliği yardım!

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
Merhabalar.Benim bir deri ceketim vardı.İki ay önce dışarıda avm de tuvalette yere bastığımız yere düştü.Biraz titizim malesef ve o gün bu gün giyemedim hiç.Islak mendille o gün geçici olarak silmiştim.Deri cekete zarar vermeden nasıl temizlerim.Yani tuvalet olunca baya huylandım açıkcası.Bu konuda bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar.Kuru temizlemeye vereyim diyorum ama evde yapabileceğim bir durum varsa nasıl ve ne şekilde yapabilirim.Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

temmuz sicaginda deri ceket mi giyeceksin? kisin dert edersin bu konuyu dertsizlik basina vurdu heralde..

:) Allah iyiliginizi versin cok güldüm yorumunuza :)

Ben sadece yardım istedim.Ve siz yaz diye dalga geçtiniz.Cevap bile vermediniz.Heralde şimdi giyecek halim yok.Şu an sormamın sebebi de kışlıkları kaldıracağım ve pis bir şekilde kaldırmak istemediğim için,temizleyip kaldırayım diye düşündüm.Bu kadar ön yargılı olacağınızı bilseydim hiç sormazdım.Bilgisi olan varsa yazabilir.

Kuru temizleme yapılabilir sadece
Yalnız dikkat et bazı deriler icerigindeki solventten dolayı soluyor yada deri yumuşakligini kaybedebiliyor.

Kolay gelsin

X