• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri sandalye/koltuk temizliği

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Arkadaşlar deri sandalye ve koltuklarınızın temizliğini hangi ürünle ve nasıl yapıyorsunuz? Farklı fikirlere ihtiyacım var.

krem rengi deriden sandalyelerim var ama ekstra bi temizlik maddesi kullanmıyorum sabunlu suyla siliyorum o kadar...sizinkilerde bir leke falan mı var?

Yok henüz lekeleri yok ama yıpransınlar istemiyorum. Dedim özel bi muamele varsa uzun ömürlü olmalarını sağlamak için öğreneyim dedim:)

valla bi arkadaş kor pantolonların mavisi çiktı dedi deriler ee nasıl temizledin dedim bildiğin cifle sildim duruladım geçti dedi...

oo sevindim benim de aklımda bişey olursa diye...cif benim de favorim yani temizlikte onu tek geçerim:32:

oo sevindim benim de aklımda bişey olursa diye...cif benim de favorim yani temizlikte onu tek geçerim:32:

bende ciften asla vazgeçmem birçok temizlik maddesine adını basar..ama ben en çok çamaşır suyu katkılı olanından alıyorum.şişesi koyu mavi gibi mora yakın bi renk..tavsiye ederim gerçekten...onu keşfettikten sonra başka çeşidini almaz oldum..heryere uyguluyorum banyo tuvalet lavabo.. hatta tencere içlerinde bazen izler kalıyor..cifle deneyin yeni alınmış gibi oluyor..

forumda daha önce yazmıştım, buraya da yazayım. yabancı bir sitede bildiğimiz dove sabunla yapın temizliğini diyordu. ben bir yıldır krem deri koltuk kenarlarını dove ile köpürttüğüm mikrofiber bezle siliyorum. memnunum...

forumda daha önce yazmıştım, buraya da yazayım. yabancı bir sitede bildiğimiz dove sabunla yapın temizliğini diyordu. ben bir yıldır krem deri koltuk kenarlarını dove ile köpürttüğüm mikrofiber bezle siliyorum. memnunum...

peki bişey sorucam cnm bu dove sabun lekeleride cıkarıyormu acaba benimde yemek masası sandalyemde kot lekesi varda??

peki bişey sorucam cnm bu dove sabun lekeleride cıkarıyormu acaba benimde yemek masası sandalyemde kot lekesi varda??

valla esasında ben dove u genel temizlikte kullanıyorum, hani hafif kirlenince bej gibi oluyor ya deri, onu çok güzel açıyor. ama leke çıkarıcı olarak bir şey diyemem. benim koltuğun deri koluna koltuğun kendi yastığı renk çıkarmış (koltuğum ve yastıkları antilop kumaş oysa) onu amway loc ile çıkardım... kot lekesini çıkarır mı bilemem. arkadaşlar cif demiş, cif acaba deriyi aşındırmaz mı?

Back
X