Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
krem rengi deriden sandalyelerim var ama ekstra bi temizlik maddesi kullanmıyorum sabunlu suyla siliyorum o kadar...sizinkilerde bir leke falan mı var?
bende ciften asla vazgeçmem birçok temizlik maddesine adını basar..ama ben en çok çamaşır suyu katkılı olanından alıyorum.şişesi koyu mavi gibi mora yakın bi renk..tavsiye ederim gerçekten...onu keşfettikten sonra başka çeşidini almaz oldum..heryere uyguluyorum banyo tuvalet lavabo.. hatta tencere içlerinde bazen izler kalıyor..cifle deneyin yeni alınmış gibi oluyor..
forumda daha önce yazmıştım, buraya da yazayım. yabancı bir sitede bildiğimiz dove sabunla yapın temizliğini diyordu. ben bir yıldır krem deri koltuk kenarlarını dove ile köpürttüğüm mikrofiber bezle siliyorum. memnunum...
forumda daha önce yazmıştım, buraya da yazayım. yabancı bir sitede bildiğimiz dove sabunla yapın temizliğini diyordu. ben bir yıldır krem deri koltuk kenarlarını dove ile köpürttüğüm mikrofiber bezle siliyorum. memnunum...
valla esasında ben dove u genel temizlikte kullanıyorum, hani hafif kirlenince bej gibi oluyor ya deri, onu çok güzel açıyor. ama leke çıkarıcı olarak bir şey diyemem. benim koltuğun deri koluna koltuğun kendi yastığı renk çıkarmış (koltuğum ve yastıkları antilop kumaş oysa) onu amway loc ile çıkardım... kot lekesini çıkarır mı bilemem. arkadaşlar cif demiş, cif acaba deriyi aşındırmaz mı?