Deri pantolon veya tayt sizce nasıl duruyor?

misseliza

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
2
6
20
Kızlar merhaba deri olan kıyafetleri çok seviyorum, her kombinimde deri bir parça oluyor mutlaka. Bir arkadaşım bu konuda eleştiride bulundu kafama takıldı. Deri trençkot, ceket, pantolon, tayt hepsini sık sık giyiyorum. Siz giyiyor musunuz, sizce nasıl duruyor?

Kızlar merhaba deri olan kıyafetleri çok seviyorum, her kombinimde deri bir parça oluyor mutlaka. Bir arkadaşım bu konuda eleştiride bulundu kafama takıldı. Deri trençkot, ceket, pantolon, tayt hepsini sık sık giyiyorum. Siz giyiyor musunuz, sizce nasıl duruyor?
ben giyiyorum ama yazın kesinlikle hayır

Deri trençkot giyiyorum ama pantolon ve tayt olarak kendime yakıştıramıyorum. İçinde rahat olamıyorum. Sen kendine yakıştırıyorsan giy tabi. Bazı kadınlara deri etek, pantolon çok yakışıyor
Bence önemli olan yakışması

deri ve tayt hayatta tercih etmediğim ve etmeyeceğim şeyler
kadınların doğasına aykırı bence bu kadar sıkı ve dar giyinmek
sonra ileride çeşitli sağlık sorunları çıkabilir diye duydum

Deri değil de mumlu pantolon giyebilirim ama rahat değiller. Deri ceket ve deri bot harici giymem hele tayt bence kötü duruyor. Ama dolabımda bir deri etek var Stradivariustan almıştım böyle yılan derisi desenli siyah çok kaliteli duruyor.

Hiç giymedim ama deri tayt güzel bence üstüne hafif uzun bir bluz altına da uzun çizme veya bootie güzel durabilir son bahar kombin güzel olur

X