Deri mobilyalarin temizligi

SEN_KOLIK

herkez YALANCI!!
Pro Üye
15 Nisan 2007
4.692
2.345
698
Diğer
ya kizlar benim salonumdaki mobilyalarin nerdeyse yarisi krem deri ama kot pantolonlarin boyasi kaliyor ne yaptiysam cikaramadim ne yapsam cikar bana bi akil verin

eğer gerçerk deriyse 6 ayda bir onları yağla.böylece hem bakım yapış olursun hende deride çatlaklar olmadığı için çabuk kirlenmez.zeytin yağı yada badem yağı kullanabilirsin.fakat bir gün boyunca kullanma.24 saat sonra istediğin gibi kullanabilirsin.

benim koltugun yarısı deri yarısı kumas beyaz olan deriyi neyle sildiysem gecmedi kiri burnumdan getirdi bide dedim suna cif deniyim bembeyaz yaptı cıkardı

ikeada deri mobilyalar için temizlik ve bakım kremi satılıyor tavsiye ederim fiyatı30ytl idi ben aldığımda 3lü olarak satılıyor.

Arkadaslar benimde deri mobilyam var satici tavsiyesi yaninda verilen cremden önce ilik sac shampposundan bir iki damla atip sikica sIkilan yumusak bezle silinmesi sonra bakici cremle hafif sürülmesi, ancak bu islak silme her hafta yapilmamasi deriyi nemlendirdigi icin alttan küf yapabilirmis ayda bir yeterli dedi ,bakim cremmide 6 ayda bir yapin demisti ,kolay gelsin.

Birde tavsiyem deri koltuklari olan hele acik rengse , yeni koyu renk giyisilerini ilkönce yikasin koltuklara reng atmasini önler.

Bizde koltuk almayi dusunuyoruz..Esim deri istiyor ama ben temizliginden vede cocuklarin delmesinden korkuyorum..Aslinda kumas koltuklari sil falan leke olsa cikartamam derdide var ama kararsizim ben...Deriyi kullanabilirmiyim bilmiyorum...Birde inek derisi gormustuk bir deri koltuk..Acaba derilerin arasinda ne fark vardir ki??

benimde ofisimdeki koltuklarım deri ve krem rengi,o kadar çok insan geliyorki oturuyor ki artık siz düşünün şu an ne halde olduklarını...leke çıarıcı ve cif ile sildim ama yok ilk aldığım gibi parlaklığı yok artık....bu deri koltukları silmenin daha kolay bir yolu yokmu aceba

Bizim deri koltuklar için Almanya'dan gelen sıvı bir ürün kullandım. Daha sıkar sıkmaz kirlerin sıvı ile aktığını gördüm.Yurt dışında deri koltuk temizliği için kullanıyorlar. Yedimetalurji nin sitesine yazıp sipariş verdiğimde geldi. Büyük şişe 20 Tl tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…