Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım varis gibi bir şey mi yoksa kolunda ya da yüzünde belirgin olan ince kılcal damarlar mı? Varis ise hacamat öneririm Ankara’da isen yer bile öneririm ama diğer türlü ise kapatıcı bb krem fln kullanabilirsin ya da boşver kendini öyle sev aman
Evet damarlar,varisler hep ortada teşekkür ederim, Ankara'dayımCanım varis gibi bir şey mi yoksa kolunda ya da yüzünde belirgin olan ince kılcal damarlar mı? Varis ise hacamat öneririm Ankara’da isen yer bile öneririm ama diğer türlü ise kapatıcı bb krem fln kullanabilirsin ya da boşver kendini öyle sev aman
hacamat.ankara06 instagramdan bakabilirsinEvet damarlar,varisler hep ortada teşekkür ederim, Ankara'dayım
Siz varis icin hacamat tedavisi görmüş muydunuz varıs tehlikeliymis çünkü. Benim hamilelikte çıktı. Çok olmasa da var ama ağrı yapiyor doğum sonrası kalp damar cerrahisine gidicem ama gerçekten agriyor cok üzüldüm . Oyle cok cok yok ama var onunu almak lazım galibaCanım varis gibi bir şey mi yoksa kolunda ya da yüzünde belirgin olan ince kılcal damarlar mı? Varis ise hacamat öneririm Ankara’da isen yer bile öneririm ama diğer türlü ise kapatıcı bb krem fln kullanabilirsin ya da boşver kendini öyle sev aman
Canım varis için görmedim ama fayda olan çok insan duydumSiz varis icin hacamat tedavisi görmüş muydunuz varıs tehlikeliymis çünkü. Benim hamilelikte çıktı. Çok olmasa da var ama ağrı yapiyor doğum sonrası kalp damar cerrahisine gidicem ama gerçekten agriyor cok üzüldüm . Oyle cok cok yok ama var onunu almak lazım galiba
Ama benim damarlarım gözüküyor çok kötü duruyorSporla derinin direncini güçlendirebilirsin ama deriyi kalınlaştıramazsın malesef. Benim de çok ince fakat bir sorun yaratmıyor bence
Benim de öyle canım hele ayaklarım bir görsen resmen tek tek sayılacak gibi ama en azından sağlık açısından bir sorun yaratmıyor öyle düşünün :)Ama benim damarlarım gözüküyor çok kötü duruyor