• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deri ceket ariyorum small medium

judyladyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
49
29
3
29
Bayanlar malumunuz ogeenciyim begendigim ceketler 150 liradan basliyor motorcu tarzi siyah deri ceket ariyorum duyurulur

rica ederim ekliyorum..
20150908_175649_resized.webp

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vsimlik-montlar-ve-trench-eklenmistir.803697/ konum da bu burdan bakabilirsiniz bir tane de nubuk tarzı mont var daha motorcuya yakın..bej renginde ama..

cnm beğenirmisin bilmem ama sana beden olarak uygun m beden;ancak model olarak uygun mu bilemem..ben yinede resim atıyorum..
ıphone 5716.webp
ıphone 5717.webp

deri derken pvc/poliüretan istemiyor musun? deri dimi? deriler pahalı . siyah değilde koyu gri / açık siyahımsı renk var. marka veremiyoruz galiba. iyi güzel ... foto istersen eklerim.

Yok canim gercek deri degil deri gorunumlu istiyorum.Zahmet olmazsa bi bakabilirim canim
cnm beğenirmisin bilmem ama sana beden olarak uygun m beden;ancak model olarak uygun mu bilemem..ben yinede resim atıyorum..Eki Görüntüle 1629915 Eki Görüntüle 1629916

deri derken pvc/poliüretan istemiyor musun? deri dimi? deriler pahalı . siyah değilde koyu gri / açık siyahımsı renk var. marka veremiyoruz galiba. iyi güzel ... foto istersen eklerim.

Large diyor ama kalıbı epey dar. m beden.

Eklentiler

• deri m önü açık.webp
    deri m önü açık.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 200
  • deri mont.webp
    deri mont.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 233
  • deri mont.webp
    deri mont.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 184
Bende koton marka var. Siyah. Bu modele çok benziyor,önü düz. Yanımda olmadıgı icin resim atamıyorum.
kısa-deri-ceket-modeli.webp

Back