Sivilceli Ciltler Deri altında oluşan siyah nokta ve sivilceler için ne yapabilirim?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Cilt bakımına git cnm, tonik, temizleyici kullan eğer cildin yağlıysa su bazlı olanları tercih et.

evet cildim yağlı deri altında olduğu için onlar fayda etmiyor cilt bakımıda öğrenci kısmına çok para çaresizim :'(

Benimde özellikle agız çevremde çok fazla akne ve sivilce oluyordu. Cildim her yağlandığında sabah öğle aksam aklıma her geldiğinde güllü sabunla yıkadım ve saf gül suyuyla sildim. Akşamlarıda tuzlu su sürüp uyuorum. Şuan cildimde tek bir akne sivilce yok. Esmer olmama rağmen tuzlu su cildimi baya bi beyazlattı. Bi ay kadar kullansan değişimi farkedersin zaten. Sivilcelerinden kurtulduğunda cildin kurumaya başlıyo. O zaman sık sık yıkamayı bırakır gül suyunu sürersin. Akşamda tuzla bal sür 20 dk beklettikten sonra yıka. Mutlaka denemelisin tavsiye ettiğim arkadaşlarımda olumlu sonuçlar aldı umarım kurtulursun canım kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…