iz değilde canım,top gibi bir kabartı var.sert derinde.moralim çok bozuk.
kaysı yağında bahsediyorlar bir sitede.Üzerine sürülünce yokediyor falan demişler onu bir denesek..ben yarın almayı düşünüyorum arkadaşlar.hoppala denemekte fayda var arkadaşım.Ha birde limonla aspirinden bahsetmişler gece yatarken sivilcenin üstüne sürün diyorlar.şimdilik bulduklarım bu kadar:)
kayısı yagı var bende hafıfı nemlı bı pamukla surun yalnız ve de parlatıyomus yuzu sıvılcelere ıyı geldıgını bılmıyum ben parlasın yuzum dıye yapıyodum ama kokusu cok agır kullnamadım asıl esans olarak kullnılırmıs zaten ben uzum cekırdegı yagı surdum yuzume duruyo ole ılk kez surdum bakalım
haklısın incirreçeli limonda dikkatli olmak lazım..ama demişlerki limonla aspirini karıştırıp sadece o deri altındaki sivilcenin üstüne sürün gece yatarken demişler.az damlatmak lazım heralde limonu.Ben yıllar önce asipirini yüzümdeki sivilcelere uygulamıştım kurutmuştu,iyi gelmişti ama limonu hiç kullanmadım ben bu gece sürüp sabahki durumunu size yazarım.kobay olacağım
Üzüm çekirdeği yağıda iyi geliyormu? tüm yüzünüzemi sürdünüz faydası olursa buraya yazarmısınız teşekkürler.
bi gelişme var mı merve ?
bu arada bnm yüzümdeki o deri altındaki sivilcede hiç bir değişiklik yok.hala oyle duruyo
Üzüm çekirdeği yağıda iyi geliyormu? tüm yüzünüzemi sürdünüz faydası olursa buraya yazarmısınız teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?